Star Trek:Enterpise
2 posters
Star Trek:Enterpise
Iz wikipedie
Moji omiljeni Trek zajedno sa TNG mada čini se da ENT vodi malo!
Da li ste gledali Enterprise?Šta milsite o ovoj seriji
nterprajz (engl. Enterprise, od treće sezone Zvjezdane staze: Enterprajz (engl. Star Trek: Enterprise)) je peti i posljednji naučnofantastični serijal Zvjezdanih staza. Hronološki predstavlja sam početak čovjekovog istraživanja svemira i prati avanture posade Enterprajza, prvog ljudskog svemirskog broda sa vorp brzinom 5, 10 godina prije formiranja Ujedinjene federacije planeta.
Moji omiljeni Trek zajedno sa TNG mada čini se da ENT vodi malo!
Da li ste gledali Enterprise?Šta milsite o ovoj seriji
Re: Star Trek:Enterpise
Gledao sam seriju u celosti i zaista mi se dopada. Ovo mi je omiljen serijal uz DS9. Meni je lično uživanje da gledam kako su se snalazili kad su takoreći tek promlili glavu u svemir.
Specijalni efekti su ovde ubedljivo najbolje urađeni u odnosu na bilo koj drugi serijal. Nemam neke posebne zamerke samo nekoliko sitnica koje mi se nisu dopale.
Preporučujem svima da odgledaju ovaj srijal, čak iako nisu ljubitelji Zvezadanih staza. Ovaj serijal je po mnogo čemu specifičan.
Samo jedna napomena, ne preporučujem, ako želite da gledate sve serijale da počnete od ovog. Iako se dešava najranije i trebalo bi da vam mnogo toga objasni o nastanku Federacije. Efekti su jako dobro odrađeni i biće vam mučno da gledate starije serijale. Bolje idite onim redosledom kojim su i snimani, tako će efekti postajati sve bolji i bolji i neće biti tog šoka.
Ocena: 9/10 (nisam rekao da je savršeno, zar ne?)
Specijalni efekti su ovde ubedljivo najbolje urađeni u odnosu na bilo koj drugi serijal. Nemam neke posebne zamerke samo nekoliko sitnica koje mi se nisu dopale.
Preporučujem svima da odgledaju ovaj srijal, čak iako nisu ljubitelji Zvezadanih staza. Ovaj serijal je po mnogo čemu specifičan.
Samo jedna napomena, ne preporučujem, ako želite da gledate sve serijale da počnete od ovog. Iako se dešava najranije i trebalo bi da vam mnogo toga objasni o nastanku Federacije. Efekti su jako dobro odrađeni i biće vam mučno da gledate starije serijale. Bolje idite onim redosledom kojim su i snimani, tako će efekti postajati sve bolji i bolji i neće biti tog šoka.
Ocena: 9/10 (nisam rekao da je savršeno, zar ne?)
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu