Piratsko putovanje!
5 posters
:: The Bronze :: RPG serije foruma
Strana 18 od 25
Strana 18 od 25 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 21 ... 25
Re: Piratsko putovanje!
428...
Ne moze nista da prodje bez korupcije. Velike smo baje naturili na grbacu...
Ne moze nista da prodje bez korupcije. Velike smo baje naturili na grbacu...
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
429..jos kad sazna i Marinska garda za nas....kuku...
Vec cekamo poternice...
Vec cekamo poternice...
430...
Verujem da treba da ih ocekujemo vec u sledecem izdanju "Marinskih novosti"...
[P.S. - Posto se priblizavamo polovini putovanja, sta posle broja 1000?]
Verujem da treba da ih ocekujemo vec u sledecem izdanju "Marinskih novosti"...
[P.S. - Posto se priblizavamo polovini putovanja, sta posle broja 1000?]
phoenix- Q Continuum
431
Izgleda da ce nam biti veoma zanimljivo...
[Idemo dalje...ako Bog da... ]
Izgleda da ce nam biti veoma zanimljivo...
[Idemo dalje...ako Bog da... ]
Poslednji put izmenio Dr.Jackson dana Sub Feb 18, 2012 4:31 am, izmenio ukupno 2 puta
432... Jedno je sigurno... Neće nam biti dosadno.
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
433... (mali time-skip: Proslo je neko vreme, i nas brod je spreman za pokret)
Pa, ko ce da razbije bocu?
[P.S. - mozemo na 1000 da nadjemo 'neko' blago, pa nastavljamo dalje...]
Pa, ko ce da razbije bocu?
[P.S. - mozemo na 1000 da nadjemo 'neko' blago, pa nastavljamo dalje...]
phoenix- Q Continuum
434... Ostaviću to tebi.
[Što se mene tiče, ja se slažem. ]
[Što se mene tiče, ja se slažem. ]
Hex- Lord
435...
I, krecemo u novu avanturu! Pozdrav, patuljci, ostacete u nasem secanju i srcima, jer sa ovim brodom, i vi cete putovati sa nama.
I, krecemo u novu avanturu! Pozdrav, patuljci, ostacete u nasem secanju i srcima, jer sa ovim brodom, i vi cete putovati sa nama.
phoenix- Q Continuum
436... Lep je ovaj novi brod... Dosta je komotniji od starog, a i lakše klizi kroz vodu. Lepo je i to što su ugradili mali motorčić, pa naši veslači ne moraju tako jako da veslaju.
Hex- Lord
437...
Ok je to, ali jedra ne pomazu u nekim situacijama, npr. kad je olujni vetar u pitanju, ili kad je borba brodova 'prsa u prsa' - tad mora malo i da se vesla.
Motor je bila moja specijalna molba, jer znam kakvi ste vas dvojica, okrutni, prema veslacima. Nije nista specijalno, ali, pomaze.
Ok je to, ali jedra ne pomazu u nekim situacijama, npr. kad je olujni vetar u pitanju, ili kad je borba brodova 'prsa u prsa' - tad mora malo i da se vesla.
Motor je bila moja specijalna molba, jer znam kakvi ste vas dvojica, okrutni, prema veslacima. Nije nista specijalno, ali, pomaze.
phoenix- Q Continuum
438... Imamo jedra, ali uz veslanje idemo daleko brže (tako su radili i Rimljani i Grci , a vala i Vikinzi).
Hex- Lord
440...ali zar nije lakse da nista ne radimo i da nas samo vetar nosi
I ovako imamo malu posadu u odnosu na velicinu broda
Ah kako je lep..
I ovako imamo malu posadu u odnosu na velicinu broda
Ah kako je lep..
441 Kako malu posadu? Pa nama je brod prepun posade... Imamo preko 50 samo veslača, onda gomila nazovi ratnika... Ima nas sigurno bar 150, a ovo i nije veliki brod...
Hex- Lord
442...
Ja bi nas svrstala u posadu srednje velicine koja poseduje samo 1 brod. I, to ne mora nista da znaci. Snaga se ne meri brojem ljudi (stvorenja, spodoba i slicno) ili velicinom broda. Srce prevladjuje, ali samo uz bisar um. No, da ne trubim ja svasta, evo naseg galeba koji donosi "Marinskih novosti":
Stvarno ne znam kako su izdresirali ove ptice; ja bas i nisam imala prijatna iskustva sa njima.. No, ocekujemo li poternice...
Ja bi nas svrstala u posadu srednje velicine koja poseduje samo 1 brod. I, to ne mora nista da znaci. Snaga se ne meri brojem ljudi (stvorenja, spodoba i slicno) ili velicinom broda. Srce prevladjuje, ali samo uz bisar um. No, da ne trubim ja svasta, evo naseg galeba koji donosi "Marinskih novosti":
Stvarno ne znam kako su izdresirali ove ptice; ja bas i nisam imala prijatna iskustva sa njima.. No, ocekujemo li poternice...
phoenix- Q Continuum
443... Prepustiću vama da prelistate. Ja sam pomalo dalekovid, a naočare mi je skrckao onaj ledeni džin... Što se poternica tiče, ako nismo na prvoj strani, ni nema nas...
Meni je baš zanimljivo da smo mi uspeli da se pretplatimo na njih iako smo pirati...
Meni je baš zanimljivo da smo mi uspeli da se pretplatimo na njih iako smo pirati...
Hex- Lord
Aaaaa..evo su...
onaj nas ortak kojeg smo ubili boga u njemu + sto si mu ti izavdio srce bas nam je zakuvao cene glava...
a i izgleda da je vise kivan na mene sto sam ga zakucavao za pod nego na tebe sto si mu izvadio srce
Bilo kako bilo sa ovolikim cenam necemo imati problema samo sa njima i marincima vec i sa lovcima na glavama..ukratko receno bice veselo...
Ukratko receno njegova glava vredi $12.000.000 pa sad ti vidi...
PS: phoenix daj neku kul sliku ako hoces da dobijes wanted poster
onaj nas ortak kojeg smo ubili boga u njemu + sto si mu ti izavdio srce bas nam je zakuvao cene glava...
a i izgleda da je vise kivan na mene sto sam ga zakucavao za pod nego na tebe sto si mu izvadio srce
Bilo kako bilo sa ovolikim cenam necemo imati problema samo sa njima i marincima vec i sa lovcima na glavama..ukratko receno bice veselo...
Ukratko receno njegova glava vredi $12.000.000 pa sad ti vidi...
PS: phoenix daj neku kul sliku ako hoces da dobijes wanted poster
445
Pa ti si mu probio oklop da to mogu da uradim. Ti si daleko zaslužniji za njegovu predstojeću smrt (Proverio sam malo podatke i ispada da oni ne umiru odmah po vađenju srca, već da mogu da požive i po nedelju do dve).
Pa ti si mu probio oklop da to mogu da uradim. Ti si daleko zaslužniji za njegovu predstojeću smrt (Proverio sam malo podatke i ispada da oni ne umiru odmah po vađenju srca, već da mogu da požive i po nedelju do dve).
Hex- Lord
Ha..ma mogao sam ja njega da dezintegrisem ali onda bi i vas sve dezintegrisao tj sve (mislim bukvalno bez izuzetaka) bi dezintegrisao u krugu od 20km. To je inace prava odmosno puna snaga Lajntertropa i zove se
THUNDERCYCLONE
U pocetku je veoma slab i precnika skoro 100m i bas poput poput tornada (on stoji na pocetku) usisava energiju i postaje sve jaci i jaci a tu energiju naravno usisava iz Obiliona...kada postaje spreman on svu tu energiju zazme u jednu liniju kao fejser ovaj fotonski top i nastavlja jos da skuplja...kada se napuni on nestane i onda ja ja samo zviznem na moju metu...
Sto se normalno ne isplati jer bi dezintergirao i vas i patuljke
a mozda bi me ovi videli i onda bi nagrabusio...tako da cuvam samo ovo oruzije kao Predator onu bombu...
THUNDERCYCLONE
U pocetku je veoma slab i precnika skoro 100m i bas poput poput tornada (on stoji na pocetku) usisava energiju i postaje sve jaci i jaci a tu energiju naravno usisava iz Obiliona...kada postaje spreman on svu tu energiju zazme u jednu liniju kao fejser ovaj fotonski top i nastavlja jos da skuplja...kada se napuni on nestane i onda ja ja samo zviznem na moju metu...
Sto se normalno ne isplati jer bi dezintergirao i vas i patuljke
a mozda bi me ovi videli i onda bi nagrabusio...tako da cuvam samo ovo oruzije kao Predator onu bombu...
446... Verujem i da on ima nešto slično kao ti.
Hex- Lord
448... Nije mogao. Hteo je nešto da uzme iz riznice, a tako bi je uništio, kao i to što je hteo da ukrade.
Hex- Lord
449...
[Evo, za wanted poster. Samo, glupo pitanje - mozes li kosu da obojis u crno ili smedje?]
[Evo, za wanted poster. Samo, glupo pitanje - mozes li kosu da obojis u crno ili smedje?]
phoenix- Q Continuum
450... [Stavi novu sliku!]
Hex- Lord
Strana 18 od 25 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 21 ... 25
:: The Bronze :: RPG serije foruma
Strana 18 od 25