Piratsko putovanje!
5 posters
:: The Bronze :: RPG serije foruma
Strana 19 od 25
Strana 19 od 25 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25
Re: Piratsko putovanje!
Ne moras da stavljas novu...nema problema...
Aj razumem mene i Hexa ipak smo ga mi posteno izmlatili da nekazem skoro pa ubili tj bice mrtav uskoro
Ali???
Sta li si mu ti skrivila da vredis 1.000.000$???
Mnogo su mi sumnjive ove nafurane cene...ok to je dobro za nas jer imamo bolju reputaciju i cim negde dodjemo svi ce da nas se plase ali....sa takvim cenama i cinjenicom da neko za tili cas moze da postane milionier ako nas uhapsi ili ubije...govori sve da cemo mi imati vala bas veselo drustvo dok budemo putovali
Aj razumem mene i Hexa ipak smo ga mi posteno izmlatili da nekazem skoro pa ubili tj bice mrtav uskoro
Ali???
Sta li si mu ti skrivila da vredis 1.000.000$???
Mnogo su mi sumnjive ove nafurane cene...ok to je dobro za nas jer imamo bolju reputaciju i cim negde dodjemo svi ce da nas se plase ali....sa takvim cenama i cinjenicom da neko za tili cas moze da postane milionier ako nas uhapsi ili ubije...govori sve da cemo mi imati vala bas veselo drustvo dok budemo putovali
452... Mislim da ima neke veze sa time što se pojavila sa mačem duša u odsudnom trenutku. Mada može i da bude zbog ranije povezanosti sa drugim piratima. Nas dvojica smo se sad priključili piratima, ali ona se time bavi već izvesno vreme.
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
453...uostalom normalni jaki pirati vrede 300.000$ 500.000$... 700.000$
Ovo nas stavlja u kategoriju extremno opasnih pirata!
Pitam li se da li je ranije imala neki wanted poster?
Nama dvojcima je ovo prvi!
Ovo nas stavlja u kategoriju extremno opasnih pirata!
Pitam li se da li je ranije imala neki wanted poster?
Nama dvojcima je ovo prvi!
454... Meni jeste prvi kod marinaca, ali nije prvi wanted poster... Imao sam ja već 117 poternica. Obično kod protivnika mojih poslodavaca. Cena je išla od $10.000, pa sve do $11.000.000, ali skoro sve su ili povučene kada sam "popričao" sa onim ko ih je izdao ili kada je organ koji ih je izdao prestao da postoji (Pitam se čijom zaslugom... ). Trenutno imam 3 poternice: jednu od marinaca, jednu od šumskih vilenjaka i jednu od privatnog lica, ali tu nisam stigo da regulišem pre polaska (sitna poternica od $2.000).
Hex- Lord
455
Yap...samo sto marinske poternice su deo Svetske vlade i ti listici letu po svakom ostrvu ali dok to stigne posto su nove iiii... za razliku od ostalih poternica gde i mozes da se negde sakrijes
Tog privatnog verovatno ce Maricni da uhvate bez obzira bilo ti kriv ili ne posto je to radio protov zakona a to ti se smatra kriminalom tako da ne moras da se brines...
Yap...samo sto marinske poternice su deo Svetske vlade i ti listici letu po svakom ostrvu ali dok to stigne posto su nove iiii... za razliku od ostalih poternica gde i mozes da se negde sakrijes
Tog privatnog verovatno ce Maricni da uhvate bez obzira bilo ti kriv ili ne posto je to radio protov zakona a to ti se smatra kriminalom tako da ne moras da se brines...
456... I ovo su većinom bile poternice Svetske vlade, nemoj da se zavaravaš. Problem je što su institucije koje su ih izdavale ili odustajale jer su izgubile sve lovce na glave ili zato što su države iz kojih poternice potiču nestale il izato što se promenila vlast u tim državama i povukle poternicu protiv "narodnog heroja i velikog borca za slobodu"
Što bi ga hvatali kad je podneo ličnu prijavu po kojoj je izdata poternica? Tu nema ničeg protivzakonitog... Biće protivzakonito ono što će se dogoditi onome ko ju je podneo, pa će biti prinuđeni da povuku poternicu zbog neobjašnjivog nestanka podnosioca tužbe.
Zaboravljaš da sam ja već duuuugo u ovom poslu. Plaćenik sam već oko 140 godina, a na poternicama sam poslednjih 137 bez prestanka.
Što bi ga hvatali kad je podneo ličnu prijavu po kojoj je izdata poternica? Tu nema ničeg protivzakonitog... Biće protivzakonito ono što će se dogoditi onome ko ju je podneo, pa će biti prinuđeni da povuku poternicu zbog neobjašnjivog nestanka podnosioca tužbe.
Zaboravljaš da sam ja već duuuugo u ovom poslu. Plaćenik sam već oko 140 godina, a na poternicama sam poslednjih 137 bez prestanka.
Hex- Lord
457...
Moguce je da je ova suma za mene na osnovu Maca... Nema drugog objasnjenja, osim sto sam malo mahala njime, nista drugo nisam odradila. U prethodnoj posadi nisam bila dovoljno dugo da zaradim poster, jer taman sto sam im se pridruzila, rasturili su nas.
A, sto se pretplate na Novosti tice, imam jednog druga marinca, koji nam salje novine, pod izgovorom da ih salje roditeljima. Fora je u tome sto niko ne zna da je on siroce.
[Necu da menjam sliku, iz vise razloga, a mrzi me da ih navodim ]
Moguce je da je ova suma za mene na osnovu Maca... Nema drugog objasnjenja, osim sto sam malo mahala njime, nista drugo nisam odradila. U prethodnoj posadi nisam bila dovoljno dugo da zaradim poster, jer taman sto sam im se pridruzila, rasturili su nas.
A, sto se pretplate na Novosti tice, imam jednog druga marinca, koji nam salje novine, pod izgovorom da ih salje roditeljima. Fora je u tome sto niko ne zna da je on siroce.
[Necu da menjam sliku, iz vise razloga, a mrzi me da ih navodim ]
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
458... Ko bi ga znao... Iz nekog razloga je smislio da ima razloga da te stavi na poternicu i to za lepe pare.
Dobro je imati prijatelje među neprijateljima.
[Nisam mislio da menjaš sliku, već da staviš drugi link, pošto se slika nije videla. ]
Dobro je imati prijatelje među neprijateljima.
[Nisam mislio da menjaš sliku, već da staviš drugi link, pošto se slika nije videla. ]
Hex- Lord
459...
[ja sam mogao da je vidim samo desmi klik na nju i kliknes idi na tu stranicu]
[ja sam mogao da je vidim samo desmi klik na nju i kliknes idi na tu stranicu]
460...
[Nisam je otvarao, samo sam video da se ne vidi na forumu. ]
[Nisam je otvarao, samo sam video da se ne vidi na forumu. ]
Hex- Lord
461...
[aaaaa Kad sam videla znak uzvika, pomislila sam da nije dobra. ]
I, kuda sad, navigatoru?
[aaaaa Kad sam videla znak uzvika, pomislila sam da nije dobra. ]
I, kuda sad, navigatoru?
phoenix- Q Continuum
462
Što se mene tiče možemo bilo gde. Koliko se ja sećam, ti si ta koja ima neku predstavu gde idemo.
Što se mene tiče možemo bilo gde. Koliko se ja sećam, ti si ta koja ima neku predstavu gde idemo.
Hex- Lord
463...
Well... Ima dosta opcija, pa ne znam koju bi odabrali.
Well... Ima dosta opcija, pa ne znam koju bi odabrali.
phoenix- Q Continuum
464... Bilo bi lepo da odemo u neku oblast gde marinci nemaju velikog uticaja (u prevodu, negde gde neće da nas zaskoče lovci na glave).
Hex- Lord
465...
Ok, onda bi trebalo da plovimo juzno, jedno stotinak milja. Tako bismo dosli do 'sigurnog' ostrva Harujo. Tamo moramo uzeti novi uredjaj za navigaciju, jer posle tog ostrva sledi Nemirno more, iz kog retko ko izadje citav.
Ok, onda bi trebalo da plovimo juzno, jedno stotinak milja. Tako bismo dosli do 'sigurnog' ostrva Harujo. Tamo moramo uzeti novi uredjaj za navigaciju, jer posle tog ostrva sledi Nemirno more, iz kog retko ko izadje citav.
phoenix- Q Continuum
466... Onda: NA JUG!
Hex- Lord
467...
Oke, onda.
Oke, onda.
phoenix- Q Continuum
468... Nadam se da je tamo toplije, za mene je ova klima pomalo prohladna...
Hex- Lord
469...
Da, na ostrvu jeste, ali za kasnije se nikad ne zna.
Da, na ostrvu jeste, ali za kasnije se nikad ne zna.
phoenix- Q Continuum
470... Drago mi je što to čujem... Jedino se nadam da ne idemo u neku ledenu pustaru...
Hex- Lord
471...
Da se mi lepo odmorimo na Ostrvu, pa cemo videti sta cemo dalje.
Da se mi lepo odmorimo na Ostrvu, pa cemo videti sta cemo dalje.
phoenix- Q Continuum
472... Uvek sam raspoložen za malo odmora. Da li ima nešto što bi trebalo da znamo o tom ostrvu?
Hex- Lord
473...
Nista posebno. Ostrvo je organizovano kao odmoriste, vec se vekovima bave tom delatnoscu. Primaju sve koji im dodju, cak su svi koji tamo obavezani da budu u mirnodopskim odnosima kako sa stanovnicima, tako i sa ostalim posetiocima. To mu dodje kao neka zona privremenog primirja za sve.
Nista posebno. Ostrvo je organizovano kao odmoriste, vec se vekovima bave tom delatnoscu. Primaju sve koji im dodju, cak su svi koji tamo obavezani da budu u mirnodopskim odnosima kako sa stanovnicima, tako i sa ostalim posetiocima. To mu dodje kao neka zona privremenog primirja za sve.
phoenix- Q Continuum
474... Već mi se sviđa to mesto... Samo se nadam da neće neko da nas isprovocira da nešto uradimo...
Hex- Lord
475...
Ah ne...covek ne moze ni da vezba nigde....
Ove tamne oblake sam ja stvorio posto vezbam novi udarac...naime nastojim da grom bude savitljiv kao bic..ali ocigledno ovo rajsko ostrvo nije za to
Strana 19 od 25 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25
:: The Bronze :: RPG serije foruma
Strana 19 od 25
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu