Piratsko putovanje!
5 posters
:: The Bronze :: RPG serije foruma
Strana 17 od 25
Strana 17 od 25 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25
Re: Piratsko putovanje!
403 ljudi odjednom je pocela bura nasukali ste se na ostrvo gde KAPETAN Dzek Sperou uvek nabavlja rum i lepe devojke :d sreli starog prijatelja tj. mene i pozvali ga na svoje putovanje
Buffy- Q Continuum
- Broj poruka : 506
Datum upisa : 21.08.2011
404..
Nismo ga pozvali...
Ljudi izgleda da smo dobili pomoc...
Samo ko si ti?
(napisi nesto o svom liku)
PS: Da bi skontala o cemu se radi moras da procitas par postova pozadi tacnije barem 2 prethodne stranice
ELECTRIC VORTEX!
ELLECTRIC VORTEX!
Uhhh...nadam se da je bilo dovoljno...
Nismo ga pozvali...
Ljudi izgleda da smo dobili pomoc...
Samo ko si ti?
(napisi nesto o svom liku)
PS: Da bi skontala o cemu se radi moras da procitas par postova pozadi tacnije barem 2 prethodne stranice
ELECTRIC VORTEX!
ELLECTRIC VORTEX!
Uhhh...nadam se da je bilo dovoljno...
405... Držim ga... Kamenje razbacajte oko njega, a mač pravo u srce! I požurite jak je ko sivonja... Neću moći još dugo da ga držim!
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
406
Darkentrop: Zao mi je sto cu da vas razocaram ali mene necete ubiti!
Nadam se da cemo se jednoga dana ponovo sresti!
STA?!!!!
GDE NESTADE!!!
NJIHOV BROD JE TAKODJE ISPARIO!!!
Darkentrop: Zao mi je sto cu da vas razocaram ali mene necete ubiti!
Nadam se da cemo se jednoga dana ponovo sresti!
STA?!!!!
GDE NESTADE!!!
NJIHOV BROD JE TAKODJE ISPARIO!!!
407... Verovatno je tako najbolje... Nisam imao vremena da objasnim kako se koristi mač duša. Ima dobar razlog zašto se tako zove, ali o tome kada bude bilo potrebe.
Hex- Lord
408...ah nismo ga ubili ali dobro barem smo ga isterali..
Pitam se da li cemo dobiti nagradu?
Pitam se da li cemo dobiti nagradu?
409... Dogovor je bio da se otarasimo zmaja koji ih je napadao... Mislim da smo uspeli u tome... Nadam se samo da se ne ljute što smo im preorali kompletnu okolinu oko kule.
Hex- Lord
411... Valjda će da poraste ponovo...
Hex- Lord
412...
Ja: "Svasta! Zasto bi napadao, a onda pobegao? Kako je uopste pobegao???"
Relg (izranja iz zemlje): "Brzo!!! Pozurite do broda. Par zmajevih vojnika je napalo nasu brodsku strazu i brod je pretrpeo znacajnu stetu. Da nismo pruzili zestok otpor, ceo brod bi bio unisten."
Ja: "Sta?! Brzo natrag!"
[P.S. - Buffy, ja ti savetujem da procitas celu temu, nadam se da ces skontati. Objasni malo istoriju tvog lika, prikljuci se u pricu.)
Ja: "Svasta! Zasto bi napadao, a onda pobegao? Kako je uopste pobegao???"
Relg (izranja iz zemlje): "Brzo!!! Pozurite do broda. Par zmajevih vojnika je napalo nasu brodsku strazu i brod je pretrpeo znacajnu stetu. Da nismo pruzili zestok otpor, ceo brod bi bio unisten."
Ja: "Sta?! Brzo natrag!"
[P.S. - Buffy, ja ti savetujem da procitas celu temu, nadam se da ces skontati. Objasni malo istoriju tvog lika, prikljuci se u pricu.)
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
413...pa hoce u to ne sumljam ali onako lepo rajsko ostrvo unistili smo za samo pola sata!
414...
Ja: "Mislim da je trenutno hitniji problem - brod?!"
Patuljak: "Ne brinite, imate svu nasu pomoc. Mislim da je jedna ekipa za procenu stete vec tamo."
Ja: "Mislim da je trenutno hitniji problem - brod?!"
Patuljak: "Ne brinite, imate svu nasu pomoc. Mislim da je jedna ekipa za procenu stete vec tamo."
phoenix- Q Continuum
415... Ne znam kako je pobegao... Siguran sam da sam ga držao kako treba... Znao sam da sam ga držao kako treba:
Neće on daleko. Kada je nestao, njegovo srce mi je ostalo u rukama. Izgleda stvarno može da se ubije i bez mača duša. Doktore, dovoljno si ga jako i često udarao da mu napraviš rupu u oklopu kroz koju sam uspeo da ga uhvatim za srce. Odlično obavljeno! Njegovi prijatelji neće biti srećni zbog ovoga...
Sada, brzo na brod! Ja ću da se teleportujem tamo ako ponove napad da ih zamajavam dok vi ne stignete!
Neće on daleko. Kada je nestao, njegovo srce mi je ostalo u rukama. Izgleda stvarno može da se ubije i bez mača duša. Doktore, dovoljno si ga jako i često udarao da mu napraviš rupu u oklopu kroz koju sam uspeo da ga uhvatim za srce. Odlično obavljeno! Njegovi prijatelji neće biti srećni zbog ovoga...
Sada, brzo na brod! Ja ću da se teleportujem tamo ako ponove napad da ih zamajavam dok vi ne stignete!
Hex- Lord
416...
BACIIII TO SRCE SUNCE TI KALAJISANO TO JE BOMBA!!!!
Njegovo srce kad se izvadi iz tela postaje bomba!!!
Ne brinem se ja za njega njemu je vec izraslo novo srce...
Ti jos ni shvatio zasto sam ja kukao...
PS: Kakav oklop? Pa on nema oklop kao sto nemam ni ja...
BACIIII TO SRCE SUNCE TI KALAJISANO TO JE BOMBA!!!!
Njegovo srce kad se izvadi iz tela postaje bomba!!!
Ne brinem se ja za njega njemu je vec izraslo novo srce...
Ti jos ni shvatio zasto sam ja kukao...
PS: Kakav oklop? Pa on nema oklop kao sto nemam ni ja...
417...
[letim do broda]
[letim do broda]
phoenix- Q Continuum
418... Njima srce ne raste ponovo ako kauterizuješ ranu, kao što sam to ja uradio. Zaboravljaš da smo mi rod nekakav, znam ja njega dobro... Kao što sam znao i kako se oni ubijaju. Zašto misliš da je odjednom rešio da pobegne kada je Phoenix donela baš ono što može da ga ubije? Pardon, pokušao da pobegne...
Ali ne bih rekao da smo se i rešili te pretnje, oni su vrlo osvetoljubiv soj, tako da će njegovi rođaci i poznanici vrlo da se naljute na nas. Imaćeo mi jako puno posla sa njima.
Što se eksplozije tiče, nemoj da brineš, ako pukne samo će meni da otkine šaku, okruženo je magijom. Ipak, ne ostaje mi se bez šake... *bacam ga visoko u vazduh gde ekspoldira u velikoj vatrenoj lopti*
PS: Imao je oklop u onoj formi u kojoj smo se gnjavili sa njim. Napravio je "prirodni" oklop oko mesa, ali ti si uspeo da ga probiješ, a ja sam to iskoristio.
Ali ne bih rekao da smo se i rešili te pretnje, oni su vrlo osvetoljubiv soj, tako da će njegovi rođaci i poznanici vrlo da se naljute na nas. Imaćeo mi jako puno posla sa njima.
Što se eksplozije tiče, nemoj da brineš, ako pukne samo će meni da otkine šaku, okruženo je magijom. Ipak, ne ostaje mi se bez šake... *bacam ga visoko u vazduh gde ekspoldira u velikoj vatrenoj lopti*
PS: Imao je oklop u onoj formi u kojoj smo se gnjavili sa njim. Napravio je "prirodni" oklop oko mesa, ali ti si uspeo da ga probiješ, a ja sam to iskoristio.
Hex- Lord
420... Ljudi, brod izgleda skroz spaljeno... Verujem da prvi utisak vara, ali deluje jako teško oštećeno...
PS: Koga da držimo?
PS: Koga da držimo?
Hex- Lord
421...zezam se..
naseg prijatelja koji je negde odleprsao..
Video sam i ja Senku..(Battle Shadow)
Off:
Evo za zakasnjem moram malo da editujem post..
Napravio sam nasu piratsku zastavu!
Nadam se da ce vam se svideti...
klinite na enlarge da bi se videla cela
ili na link:
http://i.imm.io/gFWe.png
naseg prijatelja koji je negde odleprsao..
Video sam i ja Senku..(Battle Shadow)
Off:
Evo za zakasnjem moram malo da editujem post..
Napravio sam nasu piratsku zastavu!
Nadam se da ce vam se svideti...
klinite na enlarge da bi se videla cela
ili na link:
http://i.imm.io/gFWe.png
422... Jadan naš brod... Ali valjda će se ponovo roditi iz pepela kao feniks koji mu krasi zastavu.
Hex- Lord
423...
Patuljak brodograditelj: "Bojim se da mozete da se pozdravite sa svojim brodom. Vasa straza je bila dovoljno spretna da spasi vase osnovne stvari. Sagradicemo vam novi brod, kao bonus nagradu za usluge! Kada se vatra neutralizuje, videcemo sta je ostalo da valja, pa cemo to iskoristiti za izgradnju novog broda kako bi duh starog i dalje bio sa vama."
Patuljak brodograditelj: "Bojim se da mozete da se pozdravite sa svojim brodom. Vasa straza je bila dovoljno spretna da spasi vase osnovne stvari. Sagradicemo vam novi brod, kao bonus nagradu za usluge! Kada se vatra neutralizuje, videcemo sta je ostalo da valja, pa cemo to iskoristiti za izgradnju novog broda kako bi duh starog i dalje bio sa vama."
phoenix- Q Continuum
424... Jadan brodić...
Ja: "Ako možemo nekako da pomognemo u izgradnji, recite. Mi se ne bojimo da zasučemo rukave."
Ja: "Ako možemo nekako da pomognemo u izgradnji, recite. Mi se ne bojimo da zasučemo rukave."
Hex- Lord
426...
Brodograditelj: "Sasvim je dovoljno!"
Brodograditelj: "Sasvim je dovoljno!"
phoenix- Q Continuum
427..Ja malo pricao sa Gvertom o Tamnim piratima i o mi je rekao da su se oni bojali da nam kazu ko ih je zaista napao posto bi se odmah proculo..zato sto su mislili da je neko od nasih njihov dousnik
Rekao mi je da Tamni pirati imaju oko 300 brodova i jos 1000 drugih pirata i placenika medju kojim su i neki Marinski odredi koji im sluze ili ih stite jer se boje njihove moci ili su potkupljeni..
Interasntno je samo da onaj brod je bio samo prosecan brod Tamnih pirata...tako da ne zelim da znam kakve sve spodove cine posadu glavnog broda...a i zastave mozete samo da vidite kapetana ovaj admirala ili kako vec sta je da ima neke ogromne kandze ubice
Rekao mi je da Tamni pirati imaju oko 300 brodova i jos 1000 drugih pirata i placenika medju kojim su i neki Marinski odredi koji im sluze ili ih stite jer se boje njihove moci ili su potkupljeni..
Interasntno je samo da onaj brod je bio samo prosecan brod Tamnih pirata...tako da ne zelim da znam kakve sve spodove cine posadu glavnog broda...a i zastave mozete samo da vidite kapetana ovaj admirala ili kako vec sta je da ima neke ogromne kandze ubice
Strana 17 od 25 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25
:: The Bronze :: RPG serije foruma
Strana 17 od 25
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu