Phoenix's drawing guild [crtezi i komentari]
4 posters
:: The Bronze :: Naše umotvorine
Strana 3 od 6
Strana 3 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Phoenix's drawing guild [crtezi i komentari]
Pazi objektiv jakog izvora svjetlosti
Politicka ekonomija je ostala to sto jeste s tim da joj je sada fokus ekonomije svjetskih resursa, proizvodnje i ratovanja.
Ona je osnova za ekonomske/diplomatske atasee kao i da pregovaranje drzava o strateskom partnerstvu sa drugim drzavama ili sa MNC oko eksploatacije/koristenja specijalnih/osnovnih /strateskih resursa drzave.
Pozicioniranja strateskih snaga na regionalnom/globalnom nivou i njihova kontrola.
U sustini to su najslikovitije objasnili H. Kisindzer i Bzezinski... ako si imala prilike da citas njihove knjige.
Politicka ekonomija je ostala to sto jeste s tim da joj je sada fokus ekonomije svjetskih resursa, proizvodnje i ratovanja.
Ona je osnova za ekonomske/diplomatske atasee kao i da pregovaranje drzava o strateskom partnerstvu sa drugim drzavama ili sa MNC oko eksploatacije/koristenja specijalnih/osnovnih /strateskih resursa drzave.
Pozicioniranja strateskih snaga na regionalnom/globalnom nivou i njihova kontrola.
U sustini to su najslikovitije objasnili H. Kisindzer i Bzezinski... ako si imala prilike da citas njihove knjige.
Elrond Smith- Officer
- Broj poruka : 566
Datum upisa : 12.07.2013
Kazem ti, ja sam bas amater. Ovaj "promasaj" sam primetila tek sad, kad sam postavila sliku. Pre par godina - ko je razmisljao o tome.
Da, znam. Samo htedoh da kazem, da se politicka ekonomija, u mini-izdanju sada projavljuje kroz osnove ekonomije u srednjim skolama, govoreci o istoriji razvoja ekonomije kao nauke kroz (politicko) drustvo.
Znam za njih dvojicu, ali nisam citala njihova dela nasiroko, ali su se provlacili kroz par predmeta koje sam polagala.
S obzirom na uslove u kojima zivimo (poslujemo), resursi, njihova upotreba, raspodela i ocuvanje, postaju sve bitniji aspekt, ne samo ekonomije, vec i bezbednosti, tako da se javlja potreba (u razvijenijim zemljama, u drustveno-naucnom smislu) za interdisiplinarnim proucavanjem ove teme, tako da politicka ekonomija sada sve blize saradjuje sa uzim i sirim oblastima bezbednosti, ekologije, geopolitike i drugima.
No, da idemo dalje.
Ovo su skorije slike, kao sto vidite i na imprintu. Nakon ovih, imam jos 3 fotografije (veoma slicne), pa cu postaviti ono sto sam crtala u skorije vreme.
Da, znam. Samo htedoh da kazem, da se politicka ekonomija, u mini-izdanju sada projavljuje kroz osnove ekonomije u srednjim skolama, govoreci o istoriji razvoja ekonomije kao nauke kroz (politicko) drustvo.
Znam za njih dvojicu, ali nisam citala njihova dela nasiroko, ali su se provlacili kroz par predmeta koje sam polagala.
S obzirom na uslove u kojima zivimo (poslujemo), resursi, njihova upotreba, raspodela i ocuvanje, postaju sve bitniji aspekt, ne samo ekonomije, vec i bezbednosti, tako da se javlja potreba (u razvijenijim zemljama, u drustveno-naucnom smislu) za interdisiplinarnim proucavanjem ove teme, tako da politicka ekonomija sada sve blize saradjuje sa uzim i sirim oblastima bezbednosti, ekologije, geopolitike i drugima.
No, da idemo dalje.
Ovo su skorije slike, kao sto vidite i na imprintu. Nakon ovih, imam jos 3 fotografije (veoma slicne), pa cu postaviti ono sto sam crtala u skorije vreme.
- Grlica:
- Suncokret 1:
- Suncokret 2:
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
OK, necu vise smarati sa Politickom ekonomijom... mozda nama jeste zanimljivo, ali smoricemo mozda druge
Al' se grlica nashushurila
Fino si je uhvatila
Koliki ti je zum na aparatu?
Suncokreti su ti bas fino porasli
Mamino dvoriste pretpostavljam?
Fin detalj sa paucinom
A gdje su pcelice?
Al' se grlica nashushurila
Fino si je uhvatila
Koliki ti je zum na aparatu?
Suncokreti su ti bas fino porasli
Mamino dvoriste pretpostavljam?
Fin detalj sa paucinom
A gdje su pcelice?
Elrond Smith- Officer
To je bio redak trenutak kad su zivotinje dovoljno mirne da ih uslikam. Jos uvek nemam srece sa svrakama... Ali i taj trenutak se blizi, to svecano obecavam! Hehe.
Zum; evo specifikacija, pa pogledaj.
http://www.samsung.com/uk/support/model/EC-WB550BBP/GB-techspecs
O, cini mi se da ce sledece godine zaista biti dzungla, s obzirom na "growth rate" u poslednjih par godina, hehe.
Da, nase dvoriste, da budem preciznija.
Pcelice, postavicu jednu sliku sa jednom pcelom. Sutra, prekosutra.
Hvala na komentarima!!!
http://www.samsung.com/uk/support/model/EC-WB550BBP/GB-techspecs
O, cini mi se da ce sledece godine zaista biti dzungla, s obzirom na "growth rate" u poslednjih par godina, hehe.
Da, nase dvoriste, da budem preciznija.
Pcelice, postavicu jednu sliku sa jednom pcelom. Sutra, prekosutra.
Hvala na komentarima!!!
phoenix- Q Continuum
Sviđaju mi se slike
Džorin odličan već zamišljam kakav je u boji
Džorin odličan već zamišljam kakav je u boji
Teal'C- Cadet
- Broj poruka : 90
Datum upisa : 08.07.2013
Godina : 29
Hvala, valjda si video u svojoj temi i verziju Dzorina u boji. (I ovde sam htela da ga stavim, ali nesto nije htelo, pa sam odustala, heh.)
phoenix- Q Continuum
Sasvim solidan aparat za zezanje po dvoristu
A ta dzungla ce ti fino doci za slikanje hehehe
Ja sam malo slabije na netu ovih dana... gjde si postavila Dzorina?
Danas sam pokusavao da uhvatim neke bubice kako lete blizu cvijeca
Na kraju me je sunce opaucilo da mi nije bilo dobro (pokusavao sam da ih uslikam vise od sat vremena), ali sam let bubica mi nesto i nije ispao
Ali bitno je zabavljati se
Prije ili kasnije cu ih uhvatiti u letu... hehehe
A ta dzungla ce ti fino doci za slikanje hehehe
Ja sam malo slabije na netu ovih dana... gjde si postavila Dzorina?
Danas sam pokusavao da uhvatim neke bubice kako lete blizu cvijeca
Na kraju me je sunce opaucilo da mi nije bilo dobro (pokusavao sam da ih uslikam vise od sat vremena), ali sam let bubica mi nesto i nije ispao
Ali bitno je zabavljati se
Prije ili kasnije cu ih uhvatiti u letu... hehehe
Elrond Smith- Officer
Da. Moram nauciti bolje da ga koristim. Za sad samo fotkam i snimam, bez upotrebe dodatnih pogodnosti koje aparat pruza.
Nikakav problem, svako je zauzet na svoj nacin.
Crno-beli Dzorin je postavljen par postova iznad, u spojleru na kraju posta sa linkom o aparatu.
Dzorin u boji je u temi Leusirimskih letopisa, zajedno sa komentarima. Valjda je u pitanju strana 2.
https://scifi.forumsr.com/t1012p15-topic
Dzorin u boji je u temi Leusirimskih letopisa, zajedno sa komentarima. Valjda je u pitanju strana 2.
https://scifi.forumsr.com/t1012p15-topic
- Jos cveca, i... Metla... Hehe.:
Poslednji izmenio phoenix dana Sre Avg 14, 2013 1:09 am, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Progutano slovo.)
phoenix- Q Continuum
Dobre fotke
Mr. Dz mi je bio promakao...
Dobro si uhvatila pcelicu... vidim vjezbas se strpljenju
To je dobar znak hehehe
Ovaj kadar sa metlom i cvijecem je prilicno solidan... vidim pocinjes da vjezbas i kompoziciju... samo nastavi
Danas sam konacno uspio da uslikam onu bubicu od juce u kadru kakav sam namislio.
Postavicu fotografiju veceras ili sutra
Mr. Dz mi je bio promakao...
Dobro si uhvatila pcelicu... vidim vjezbas se strpljenju
To je dobar znak hehehe
Ovaj kadar sa metlom i cvijecem je prilicno solidan... vidim pocinjes da vjezbas i kompoziciju... samo nastavi
Danas sam konacno uspio da uslikam onu bubicu od juce u kadru kakav sam namislio.
Postavicu fotografiju veceras ili sutra
Elrond Smith- Officer
Odlicno za bubicu.
Eh, sad cu da postavljam plejadu likova iz mange "Bleach".
Ali, polako, da imam materijala za vise dana.
Ovo su Kurosaki Isshin i Masaki, roditelji glavnog lika. Njihova prica iz proslosti je prosla kroz mangu ne tako davno. Masaki je umrla, kada je glavni lik imao tek 9 godina, stiteci ga, sto je ostavilo veliki uticaj na njega. Isshin, otac, iako izgleda goofy zapravo je vise od te njegove vesele povrsine.
Eh, sad cu da postavljam plejadu likova iz mange "Bleach".
Ali, polako, da imam materijala za vise dana.
Ovo su Kurosaki Isshin i Masaki, roditelji glavnog lika. Njihova prica iz proslosti je prosla kroz mangu ne tako davno. Masaki je umrla, kada je glavni lik imao tek 9 godina, stiteci ga, sto je ostavilo veliki uticaj na njega. Isshin, otac, iako izgleda goofy zapravo je vise od te njegove vesele povrsine.
- Original verzija:
- Kolor verzija, by Hyperion (Bleach Asylum forum):
phoenix- Q Continuum
Eeeee ovo su bas dobri crtezi... sa osmjesima za medalju
Kada si ovo crtala!
bas se vidi razlika u kvalitetu u odnosu ne prethodne crteze iz srednje skole
Sto se moje "uslikane bubice" tice... huh , uspio sam da je slikam u letu posle mnogo muke i sunca, ali mi je i dalje izbjeglo da zaista slikam i krila u letu kako sam bio namislio... i dalje ima dosta zamucenja, ali je svakako napredak u odnosu na prethodne pokusaje... sada mi ostaje da smislim da li mogu i kako da uhvatim jos bolji kadar, kao i da li cu imati prilike za to do iduce godine...
Vidjecu da posavim to konacno ovih dana pa ces mi dati svoj komentar
Kada si ovo crtala!
bas se vidi razlika u kvalitetu u odnosu ne prethodne crteze iz srednje skole
Sto se moje "uslikane bubice" tice... huh , uspio sam da je slikam u letu posle mnogo muke i sunca, ali mi je i dalje izbjeglo da zaista slikam i krila u letu kako sam bio namislio... i dalje ima dosta zamucenja, ali je svakako napredak u odnosu na prethodne pokusaje... sada mi ostaje da smislim da li mogu i kako da uhvatim jos bolji kadar, kao i da li cu imati prilike za to do iduce godine...
Vidjecu da posavim to konacno ovih dana pa ces mi dati svoj komentar
Elrond Smith- Officer
Naravno. Zelim ti dalju srecu sa letecim objektima i subjektima!
Ja sam bas danas, u dvoristu bila u prilici da uslikam bumbara i osu, kao i pauka, ali aparat nije kod mene... Steta. Ali, bice prilika.
Joj, hvala za crteze! Jedino sto mi malkice smeta je to sto sam prejako uradila usne zeni, tj. nisu tako trebale da ispadnu, ali je super. Inace, ja sam taj crtez zamislila kao trenutak kada su njih dvoje saznali da je ona trudna (noseci glavnog lika mange, Ichiga, kog sam nesto ranije postavila.) Nacrtala sam ih, ako se ne varam, 30. jula, dakle sveze je da svezije ne moze biti, hehe!
Ovo su oni, kao ih crta mangaka, tj. autor:
A, evo jos jednog crteza:
Ja sam bas danas, u dvoristu bila u prilici da uslikam bumbara i osu, kao i pauka, ali aparat nije kod mene... Steta. Ali, bice prilika.
Joj, hvala za crteze! Jedino sto mi malkice smeta je to sto sam prejako uradila usne zeni, tj. nisu tako trebale da ispadnu, ali je super. Inace, ja sam taj crtez zamislila kao trenutak kada su njih dvoje saznali da je ona trudna (noseci glavnog lika mange, Ichiga, kog sam nesto ranije postavila.) Nacrtala sam ih, ako se ne varam, 30. jula, dakle sveze je da svezije ne moze biti, hehe!
Ovo su oni, kao ih crta mangaka, tj. autor:
- Isshin, sada, Masaki je umrla:
- Ryuuken, Masaki i Isshin, u mladosti:
A, evo jos jednog crteza:
- Kanae Katagiri (status, poginula) i Ishida Ryuuken, roditelji jednog od bitnih likova u "Bleach"-u, dan kada su saznali da ce dobiti sina:
phoenix- Q Continuum
Ovo su zaista dobri crtezi! Narocito prvi!
Jedva cekam da vidim sledecu turu
Steta sto nisi imala aparat da iskoristis tu priliku, ali ima vremena...
Ja sam poslednjih nekoliko dana bio "na sve strane". Sada konacno mogu da radim kako treba kao i da postavim jos slika.
Jedva cekam da vidim sledecu turu
Steta sto nisi imala aparat da iskoristis tu priliku, ali ima vremena...
Ja sam poslednjih nekoliko dana bio "na sve strane". Sada konacno mogu da radim kako treba kao i da postavim jos slika.
Elrond Smith- Officer
Do sledece ture, evo kolor verzije prethodnog crteza, opet "by Hyperion".
Ali, evo i skica za prethodna 2 crteza. Odradjeno na kartonu koji koristim kao podlogu za crtanje, negde polovinom jula ove godine. (Ili tacnije, 16.07.2013, kao sto pise na slici. )
Ali, evo i skica za prethodna 2 crteza. Odradjeno na kartonu koji koristim kao podlogu za crtanje, negde polovinom jula ove godine. (Ili tacnije, 16.07.2013, kao sto pise na slici. )
phoenix- Q Continuum
Koliko cesto doradjujes skice u "full crteze"?
Da li su ti ovo i koncepti za neku finalnu sliku pa ovako prolazis kroz "idejne faze"?
Da li su ti ovo i koncepti za neku finalnu sliku pa ovako prolazis kroz "idejne faze"?
Elrond Smith- Officer
Najvise skiciram po sveskama za beleske na fakultetu! Na kraju skolske godine uzmem, pa isecem sve te mini-crteze.
Retko kad skiciram nesto, pa ga tek onda pretvaram u finalnu verziju. Uglavnom imam neku ideju u glavi, a osnovne teze, opis slike, lika itsl, zapisem na samom papiru na kome crtam, u obliku neke cudne vinjete, hehe.
Ako imam neku posebnu ideju, desi se da samo skiciram osnovni oblik u donjem delu papira, cisto da to ne bi zaboravila.
Kao recimo, ovde -
Retko kad skiciram nesto, pa ga tek onda pretvaram u finalnu verziju. Uglavnom imam neku ideju u glavi, a osnovne teze, opis slike, lika itsl, zapisem na samom papiru na kome crtam, u obliku neke cudne vinjete, hehe.
Ako imam neku posebnu ideju, desi se da samo skiciram osnovni oblik u donjem delu papira, cisto da to ne bi zaboravila.
Kao recimo, ovde -
- Likovi iz Bleach-a, Unohana Yachiru, Kenpachi Zaraki i Kusajishi Yachiru:
- [img][/img]
phoenix- Q Continuum
hahaha bolje slikati na faxu nego da to vrijeme samo prodje onako
Ovaj lik me podsjeca na neke crteze mladog Musashi-ja
Ovaj lik me podsjeca na neke crteze mladog Musashi-ja
Elrond Smith- Officer
Борагун Виртан (40). Надам се да одговара опису који ми је Teal'c послао.
Овде постављам само црно-белу верзију, а слику у боји можете видети у теми коментара на Леусирмских летописа.
Овде постављам само црно-белу верзију, а слику у боји можете видети у теми коментара на Леусирмских летописа.
phoenix- Q Continuum
Sada, taman, mogu da fino i vizuelizujem junaka/e hehehe
Elrond Smith- Officer
Теаl'c-ов лик. Тондар Порадис. Остали стижу ускоро.
Чини ми се да ће последњи бити најбољи. Или је тај последњи, макар мој омиљени досад!
Чини ми се да ће последњи бити најбољи. Или је тај последњи, макар мој омиљени досад!
phoenix- Q Continuum
Ево и последњег двојца од наручених ликова. Наркил и Седон, стари другари.
phoenix- Q Continuum
Ye... prica postaje bolja uz ovo
Elrond Smith- Officer
Ево, Елронде, као што обећах. Прво ћу поставити неколико нових цртежа, па онда фотографије.
Почињем са Укитаке Ђуширом из манге Блич. Он је капетан 13. одреда Шинигамија (тј. Анђела смрти). А пошто је задужен за чување Велике библиотеке ево га овде као углађени аристократа бибилиотекар, који воли добру чашицу вина, јер у њему је истина.
И, као један мали предлог - прочитајте ову кратку причу: "Чињарице" - trinaestipoprica.blogspot.com/p/blog-page_12.html
Почињем са Укитаке Ђуширом из манге Блич. Он је капетан 13. одреда Шинигамија (тј. Анђела смрти). А пошто је задужен за чување Велике библиотеке ево га овде као углађени аристократа бибилиотекар, који воли добру чашицу вина, јер у њему је истина.
И, као један мали предлог - прочитајте ову кратку причу: "Чињарице" - trinaestipoprica.blogspot.com/p/blog-page_12.html
phoenix- Q Continuum
Eto, mene nema neko vrijeme i ti odmah prestanes da crtas c c c... :P
Nego kako izgleda ta biblioteka i kojoj ovaj vinopija radi... iskreno to me vise zanima hi hi hi
Jesi li fotografisala sta?
Nego kako izgleda ta biblioteka i kojoj ovaj vinopija radi... iskreno to me vise zanima hi hi hi
Jesi li fotografisala sta?
Elrond Smith- Officer
Normalno. Sto bi ja postavljala nesto, kad nema nikoga da to gleda.
I to ne znaci da sam prestala da crtam. Samo je u pitanju pauza u postavljanju.
Pre fotografija, evo jos par crteza.
Ovo je Kuchiki Rukia, glavni zenski lik mange "Bleach".
I to ne znaci da sam prestala da crtam. Samo je u pitanju pauza u postavljanju.
Pre fotografija, evo jos par crteza.
Ovo je Kuchiki Rukia, glavni zenski lik mange "Bleach".
phoenix- Q Continuum
Strana 3 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» LOS Sci-Fi *komentari epizoda*
» Predator-komentari
» Torchwood-komentari serije
» Caprica-komentari serije
» Opšte informacije i vesti-*komentari*
» Predator-komentari
» Torchwood-komentari serije