Phoenix's drawing guild [crtezi i komentari]
4 posters
:: The Bronze :: Naše umotvorine
Strana 2 od 6
Strana 2 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Phoenix's drawing guild [crtezi i komentari]
Видим да су супер линкови.
Али видим зато да је братство аниме 17+
Одгледаћу све
И да нисам гледао Луфијева још од јануара тако да и то морам да надокнадим
Али видим зато да је братство аниме 17+
Одгледаћу све
И да нисам гледао Луфијева још од јануара тако да и то морам да надокнадим
Ooooo vidi se bas fin napredak!
Jako dobri crtezi!
Daj jos!!!!
A hvala i za linkove hehehehe
Jako dobri crtezi!
Daj jos!!!!
A hvala i za linkove hehehehe
Elrond Smith- Officer
- Broj poruka : 566
Datum upisa : 12.07.2013
Hvala vam ljudi!
E, sad cu postaviti ovaj jedan crtez. Jedan od mojih omiljenih. Uradjen je, opet 2009. godine, cak pre onog SF lika kojeg sam prvog postavila, ali je jedan od najboljih iz tog vremena.
Omiljeni, zasto? Zato sto je to jedan od prvih crteza koji sam uradila ne gledajuci u uzor sliku, vec po secanju na sliku, koristeci i one mini tehnike o polozaju ljudskog tela preko geometrijskih tela i oblika. Takodje, ako se tome doda da je od pocetka radjen hemi(j)skom olovkom, moj tadasnji uspeh je jos veci.
Inace, smatram da ovaj crtez predstavlja prekretnicu u mom skromnom crtackom umecu, jer me je usmerio na ono kako i sta danas crtam. Jednog dana, samo mi je odjednom doslo da nacrtam nesto, i BOOM, eto njega.
Ovo je Edward Elric, glavni lik mange/animea Full Metal Alchemist (Celicni alhemicar). Videcete, kad budete gledali, zasto je ovo moja omiljena manga. Humor, prica, likovi, zaplet, borbe.... Gotovo savrseno.
[Nije da sam citala puno mangi, svega 6-7, ali od svega toga, ova mi je omiljena.]
Doktore, ja nisam imala neki utisak da je za 17+ oznaku... Videces i sam...
Sa Lufijevom ekipom slobodno uhvati prikljucak. Ne znam kakvo je stanje u animeu, znam da je zavrsena ona podvodna saga, posle toga je bio filer, ali povezan sa najnovijim filmom, i sad su valjda u pretposlednjoj sagi. Dobra vest je da se meni ta pretposlednja, pa i ova koju sad citam daleko vise svidjaju od podvodne sage sa Jimbeom i fishmenima.
E, sad cu postaviti ovaj jedan crtez. Jedan od mojih omiljenih. Uradjen je, opet 2009. godine, cak pre onog SF lika kojeg sam prvog postavila, ali je jedan od najboljih iz tog vremena.
Omiljeni, zasto? Zato sto je to jedan od prvih crteza koji sam uradila ne gledajuci u uzor sliku, vec po secanju na sliku, koristeci i one mini tehnike o polozaju ljudskog tela preko geometrijskih tela i oblika. Takodje, ako se tome doda da je od pocetka radjen hemi(j)skom olovkom, moj tadasnji uspeh je jos veci.
Inace, smatram da ovaj crtez predstavlja prekretnicu u mom skromnom crtackom umecu, jer me je usmerio na ono kako i sta danas crtam. Jednog dana, samo mi je odjednom doslo da nacrtam nesto, i BOOM, eto njega.
Ovo je Edward Elric, glavni lik mange/animea Full Metal Alchemist (Celicni alhemicar). Videcete, kad budete gledali, zasto je ovo moja omiljena manga. Humor, prica, likovi, zaplet, borbe.... Gotovo savrseno.
[Nije da sam citala puno mangi, svega 6-7, ali od svega toga, ova mi je omiljena.]
Doktore, ja nisam imala neki utisak da je za 17+ oznaku... Videces i sam...
Sa Lufijevom ekipom slobodno uhvati prikljucak. Ne znam kakvo je stanje u animeu, znam da je zavrsena ona podvodna saga, posle toga je bio filer, ali povezan sa najnovijim filmom, i sad su valjda u pretposlednjoj sagi. Dobra vest je da se meni ta pretposlednja, pa i ova koju sad citam daleko vise svidjaju od podvodne sage sa Jimbeom i fishmenima.
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Neobicna poza... to je borbena poza?! Tj. na zemlji je ili u vazduhu?!?
Elrond Smith- Officer
Da, to je udarac iz skoka. Evo, na originalnoj slici sparinguje sa batom.
A, sad. Ovo je iz prve godine fakulteta. 2011. godina, prva polovina, mozda april/maj.
Nisam toliko dobra u crtanju, real-life portreta. Nisam vezbala za to.
Jednom sam pokusala da nacrtam Radeta Serbedziju, a ispao je kao Rados Bajic. :lol
A, sad. Ovo je iz prve godine fakulteta. 2011. godina, prva polovina, mozda april/maj.
- Mike Shinoda, Linkin Park. Waiting for the End, music video.:
Nisam toliko dobra u crtanju, real-life portreta. Nisam vezbala za to.
Jednom sam pokusala da nacrtam Radeta Serbedziju, a ispao je kao Rados Bajic. :lol
phoenix- Q Continuum
Samo nastavi...
PS: Inace, udarac se zove yoko tobi geri
vrlo je "reprezentativan", ali u prakticnom smislu od jako slabog znacaja i koristi
vrlo je "reprezentativan", ali u prakticnom smislu od jako slabog znacaja i koristi
Elrond Smith- Officer
o baš lepo crtaš
Teal'C- Cadet
- Broj poruka : 90
Datum upisa : 08.07.2013
Godina : 29
^ Hvala najlepse.
Yoko tobi geri it is.
Evo dve "moje" grafike, tj. obrade, pre nego sto predjem na postavljanje fotografija.
Napominjem, nemam znanja, ni iskustva o (grafickom) dizajnu.
Elrond Smith ::Samo nastavi...
Yoko tobi geri it is.
Evo dve "moje" grafike, tj. obrade, pre nego sto predjem na postavljanje fotografija.
Napominjem, nemam znanja, ni iskustva o (grafickom) dizajnu.
- Korica za knjigu, inspirisana pesmo "Haunted" benda Evanescence:
- Malloreon, Zandramas vs Garion, The Final Event:
- [img][/img]
phoenix- Q Continuum
Sta si sve ti radila kod ove druge slike?
Pozadina je slika koji je snimio Habl - to vidim, ali ostalo...?
Pozadina je slika koji je snimio Habl - to vidim, ali ostalo...?
Elrond Smith- Officer
Da, mislila sam da ta Hablova slika odgovara "sudaru volja".
Nasla sam likove koji me podsecaju na Zandramas i Gariona (neki lik iz Final Fantasy fransiza, koliko sam videla) preko, naravno, deviantARTa.
Stavila sam ih preko Habl pozadine, kao layer-e i "odsekla" ostatke njihovih slika uz pomoc "magic tool"-a. Ipak, pozadine tih likova nisu bile jednobojne i jednostavne, vec su bili u nekim sumama, ili tako nesto, pa sam morala rucno da "odsecam" ostatke oko njihovih figura. (Bas nisam vicna tome, pa i nije iseckano bas lepo, sto se da videti na vecoj verziji slike, ali zbog mog neta, ovde postavljam manje verzije.)
Valjda je ovo razumljivo.
Malo doradila boje, nekako, i eto.
Inace, radila sam preko ovog sajta:
http://photoshoponlinefree.net/
Nasla sam likove koji me podsecaju na Zandramas i Gariona (neki lik iz Final Fantasy fransiza, koliko sam videla) preko, naravno, deviantARTa.
Stavila sam ih preko Habl pozadine, kao layer-e i "odsekla" ostatke njihovih slika uz pomoc "magic tool"-a. Ipak, pozadine tih likova nisu bile jednobojne i jednostavne, vec su bili u nekim sumama, ili tako nesto, pa sam morala rucno da "odsecam" ostatke oko njihovih figura. (Bas nisam vicna tome, pa i nije iseckano bas lepo, sto se da videti na vecoj verziji slike, ali zbog mog neta, ovde postavljam manje verzije.)
Valjda je ovo razumljivo.
Malo doradila boje, nekako, i eto.
Inace, radila sam preko ovog sajta:
http://photoshoponlinefree.net/
phoenix- Q Continuum
phoenix pošto lepo crtaš, da li bi htela, ako imaš vremena i ako ti nije teško, da mi nacrtaš par likova za onu moju priču?
Ja sam, nažalost, zapustio svoje crtačko umeće pre par godina i sad tražim nekoga da mi pomogne
Ja sam, nažalost, zapustio svoje crtačko umeće pre par godina i sad tražim nekoga da mi pomogne
Teal'C- Cadet
E, to bi bilo zanimljivo :P
tematsko crtanje
tematsko crtanje
Elrond Smith- Officer
Ne bilo lose. Svakako bi to uradila, makar sad, dok sam na raspustu. Kasnije necu imati vremena, zbog obaveza na fakultetu.
Mozes mi Teal'c poslati nesto detaljnije opise likova, pa cu pokusati nesto da uradim. Mada, napominjem da nemam pojma da crtam oruzje, hehe.
Videcemo kako ce ispasti, ti svakako posalji opis jednog lika za probu.
A, sad, dok ne skeniram novije crteze, tj. one od ovog leta, slede fotografije.
Mozes mi Teal'c poslati nesto detaljnije opise likova, pa cu pokusati nesto da uradim. Mada, napominjem da nemam pojma da crtam oruzje, hehe.
Videcemo kako ce ispasti, ti svakako posalji opis jednog lika za probu.
A, sad, dok ne skeniram novije crteze, tj. one od ovog leta, slede fotografije.
- Maj 2012. Bašta:
- Maj 2012. Bašta 2 (Jedna od mojih omiljenih fotografija):
- Maj 2012. Bašta 3:
- Poslednja nedelja maja 2012. godine. Moj drugar puž mi pravi društvo dok učim Sisteme odbrane...:
phoenix- Q Continuum
učiš sisteme odbrane? koju školu pohađaš?
Šaljem u toku dana
Šaljem u toku dana
Teal'C- Cadet
Vidim ja imas bastu za uzivanje
Nadam se da provodis tamo vise vremena nego pred ekranom
Sistemi odbrane?
Vojska? IT?
Nadam se da provodis tamo vise vremena nego pred ekranom
Sistemi odbrane?
Vojska? IT?
Elrond Smith- Officer
već je zamišljam u vojnoj uniformi
Jel ti stigla poruka sa opisom?
Jel ti stigla poruka sa opisom?
Teal'C- Cadet
Hehehe, basta je stvarno za uzivanje. Mislim, pre je dvoriste sa nekoliko zbunova negovanog cveca, nego prava basta.
Poslednjih par godina, preraslo je u dzunglu suncokreta.
Ja sam na Fakultetu bezbednosti, tako da, nema uniforme. Sistemi odbrane su predmet na drugoj godini, jedan od najtezih, pre svega zbog profesora... Ko prezivi njega, diplomirao je, hehe.
Teal'c, stigao je opis. Zapisala sam ga, odgovorila sam ti.
Poslednjih par godina, preraslo je u dzunglu suncokreta.
Ja sam na Fakultetu bezbednosti, tako da, nema uniforme. Sistemi odbrane su predmet na drugoj godini, jedan od najtezih, pre svega zbog profesora... Ko prezivi njega, diplomirao je, hehe.
Teal'c, stigao je opis. Zapisala sam ga, odgovorila sam ti.
phoenix- Q Continuum
Znam jednu devojku koja studira državnu bezbednost. Jel to taj fax?
Otvori temu i ispričaj nam o čemu učiš a ti sistemi odbrane su naoružanje ili strategije?
Otvori temu i ispričaj nam o čemu učiš a ti sistemi odbrane su naoružanje ili strategije?
Teal'C- Cadet
Ne znam da li je to taj fakultet.
Ja sam na Fakultetu bezbednosti u Beogradu.
Ne bi bas da pricam o njemu, ovde sam radi zabave.
Sistemi odbrane se bave organizacijom pojedinih SO u svetu i regionu. Dakle, poimanje bezbednosti, organizacija vojske i drugih institucija, i pomalo o naoruzanju. Fora je sto smo mi ucili po knjizi iz, cini mi se 2005. (a verovatno i starije), tako da je sve to zastarelo bilo.
Uglavnom, komplikovan predmet, jos komplikovaniji profesor, tako da oni koji se za to ne zanimaju ovako, redovno, van skole, brzo zaborave o cemu se radi.
No, evo par fotografija:
Ja sam na Fakultetu bezbednosti u Beogradu.
Ne bi bas da pricam o njemu, ovde sam radi zabave.
Sistemi odbrane se bave organizacijom pojedinih SO u svetu i regionu. Dakle, poimanje bezbednosti, organizacija vojske i drugih institucija, i pomalo o naoruzanju. Fora je sto smo mi ucili po knjizi iz, cini mi se 2005. (a verovatno i starije), tako da je sve to zastarelo bilo.
Uglavnom, komplikovan predmet, jos komplikovaniji profesor, tako da oni koji se za to ne zanimaju ovako, redovno, van skole, brzo zaborave o cemu se radi.
No, evo par fotografija:
- Tragovi proslosti 1, mart 2012. godine:
- Tragovi proslolsti 2, mart 2012. godine:
phoenix- Q Continuum
Super slike, baš mi se sviđaju
Ja mislio naoružanje
Ja mislio naoružanje
Teal'C- Cadet
Evo zavrsenih verzija "tematskog crteza":
Napomene:
- Uzivo bolje izgleda.
- Svetlo plava se ne vidi najbolje, to je do mog skenera.
- Trudila sam se da nadjem sto prirodniju boju "crvene koze" za kais.
- Macevi na epoletama su - plavo, zlatno i crveno, posto je crvena vec koriscena.
- Ne znam da izvedem prosedu boju kose, pa je smedj.
Nadam se da je dobro.
- Crno-belo:
- Boja:
Napomene:
- Uzivo bolje izgleda.
- Svetlo plava se ne vidi najbolje, to je do mog skenera.
- Trudila sam se da nadjem sto prirodniju boju "crvene koze" za kais.
- Macevi na epoletama su - plavo, zlatno i crveno, posto je crvena vec koriscena.
- Ne znam da izvedem prosedu boju kose, pa je smedj.
Nadam se da je dobro.
phoenix- Q Continuum
phoenix ne znam ako da ti se odužim :* :*
Hvala ti još jednom
Odlično izgleda, sviđa mi se
Dobro kosa nije toliko bitna, lice si odlično uradila pa se vidi da je preko 40-e
Hvala ti još jednom
Odlično izgleda, sviđa mi se
Dobro kosa nije toliko bitna, lice si odlično uradila pa se vidi da je preko 40-e
Teal'C- Cadet
Slike su vrlo dobre
Mada bi mogle da se zovu i "prizori buducnosti", ako si u nekom mracnom raspolozenju :P
Znaci ti si nam buduci bezbjednosni analiticar
Meni je jedan od omiljenih predmeta bio "Politicka Ekonomija" koji se moze smatrati osnovom svih drugih bezbjednosnih problema...
Mada bi mogle da se zovu i "prizori buducnosti", ako si u nekom mracnom raspolozenju :P
Znaci ti si nam buduci bezbjednosni analiticar
Meni je jedan od omiljenih predmeta bio "Politicka Ekonomija" koji se moze smatrati osnovom svih drugih bezbjednosnih problema...
Elrond Smith- Officer
Teal'C , nema na cemu. Volim da crtam, i drago mi je sto ti se svidja.
Elronde, da, tako nekako. Mracna buducnost. Ja odabrah tragove proslosti, zbog pesme Van Gogh-a, hehe.
Ustvari, zvanicno zvanje je "menadzer bezbednosti" sa produzetkom u zavisnosti od smera koji odaberes.
Da, ekonomija u globalu je jedan od najbitnijih stubova drustva, pa i politike i bezbednosti; ako se osvrnemo u proslost, gotovo svi (da ne kazem "velika vecina") bezbednosni problemi vezani su za ekonomiju, privredu i resurse, a to je najizrazenije danas. (Politicka ekonomija je doskora bila i predmet u srednjim ekonomskim skolama, s tim da je pre 10-ak godina, kako ja razumem, preimenovana u Osnove ekonomije.)
Da li ste znali da je sprovodjeno neko istrazivanje, koje je pokazalo da je u poslednjih 1500 godina bilo svega 17 dana opsteg, medjunarodnog mira, kada niko nije ratovao, ni na jednom delu planete. Ne secam se detalja.
Elronde, da, tako nekako. Mracna buducnost. Ja odabrah tragove proslosti, zbog pesme Van Gogh-a, hehe.
Ustvari, zvanicno zvanje je "menadzer bezbednosti" sa produzetkom u zavisnosti od smera koji odaberes.
Da, ekonomija u globalu je jedan od najbitnijih stubova drustva, pa i politike i bezbednosti; ako se osvrnemo u proslost, gotovo svi (da ne kazem "velika vecina") bezbednosni problemi vezani su za ekonomiju, privredu i resurse, a to je najizrazenije danas. (Politicka ekonomija je doskora bila i predmet u srednjim ekonomskim skolama, s tim da je pre 10-ak godina, kako ja razumem, preimenovana u Osnove ekonomije.)
Da li ste znali da je sprovodjeno neko istrazivanje, koje je pokazalo da je u poslednjih 1500 godina bilo svega 17 dana opsteg, medjunarodnog mira, kada niko nije ratovao, ni na jednom delu planete. Ne secam se detalja.
phoenix- Q Continuum
- Tesla 1:
- Tesla 2:
phoenix- Q Continuum
Strana 2 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» LOS Sci-Fi *komentari epizoda*