Aeon Flux [2005]
3 posters
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
Aeon Flux [2005]
400 years in the future, set in the year 2415, Aeon Flux is a mysterious assassin. Four centuries after a virus nearly annihilated the human race, leaving only five million survivors in a utopian city called Bregna. Aeon is struggling to destroy the Goodchild regime led by its namesake, Trevor Goodchild, the ruler of Bregna and a descendant of the man who found a cure for the deadly virus. As instructed by the Handler, Aeon is assigned to assassinate Goodchild, but there are deeper secrets to be discovered, and conspiracies to be foiled. Written by Anthony Pereyra [sa IMDb-a]
Gl. ULOGE: Charlize Theron, Frances McDormand, Sophie Okonedo...
ZANR: akcija, sci-fi, gun fu...
OCENA: 5.4/10
http://www.imdb.com/title/tt0402022/
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Re: Aeon Flux [2005]
Taj film ne da je čudno odrađen... Film je skroz "prazan". Ne umem bolje da opišem. Gledao sam ga dva puta, ali nema šanse ni da kažem o čemu se radi. Sećam se bukvalno dve scene iz celog filma i to je sve (rešetanje na nekom trgu i pad onog cepelina, ostalo mi je iščilelo iz sećanja). o.O
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Tacno znam na sta mislis. Upravo sam ga gledala, i svaki put mi je sve cudnije. Prica mi nekako ne stima, kao da fali pokoji sraf... Koji sraf vise!!! Ni gluma mi nije nesto...
Inace, dok sam gledala koju sliku da stavim ovde, provalila sam da postoji i crtani, verovatno iz 80-ih, i verovatno po stripu [moja procena, francuskom], tako da su verovatno izvukli jedan deo iz toga i tutnuli u film.
Inace, dok sam gledala koju sliku da stavim ovde, provalila sam da postoji i crtani, verovatno iz 80-ih, i verovatno po stripu [moja procena, francuskom], tako da su verovatno izvukli jedan deo iz toga i tutnuli u film.
phoenix- Q Continuum
Ne da fali poneki šraf, već je možda ostao samo poneki... Skroz mi je nekako zbrzan, skoro kao da je to samo skica za neki film koji su trebali kasnije da prave.
Hex- Lord
Pa, pazite, nije ni meni los film (ja mu dajem 6.5), ali mi stvarno nesto fali...
phoenix- Q Continuum
phoenix ::Pa, pazite, nije ni meni los film (ja mu dajem 6.5), ali mi stvarno nesto fali...
Otprilike mu fali pola filma... Od mene jedva 5...
Hex- Lord
Ja sam ocekivala nastavak ovoga... To mi je bilo logicno, ali logika i stvarnost nekad "nijesu isto"
phoenix- Q Continuum
Dr.Jackson ::Jedino sto valja u filmu i zbog cega je 7 je glavna glumica
Definitivno imamo potpuno drugačiji ukus za žene...
Hex- Lord
Men... Ali, sve je to normalno.
No, meni je definitivno najbolnija scena ona kada
No, meni je definitivno najbolnija scena ona kada
- Spojler:
- Sitandra nagazi rukama koje ima umesto stopala na onu bodljikavu travu!! Brrr, kad kod sam gledala film, tu sam se najezila i protrljala ruke, kao da sam ja na njenom mestu...
phoenix- Q Continuum
Similar topics
» War of the Worlds [2005]
» Naj doktor novog serijala! (2005-)
» Samurai Champloo [2004-2005]
» Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith [2005]
» Naj doktor novog serijala! (2005-)
» Samurai Champloo [2004-2005]
» Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith [2005]
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi