Naj doktor novog serijala! (2005-)
3 posters
:: SF :: Doctor Who
Strana 1 od 1
?
Re: Naj doktor novog serijala! (2005-)
Nisam gledala epizode sa 11. doktorom, tako da o njemu ne mogu da sudim.
Tesko mi je da odlucim izmedju 9. i 10... Bilo mi je krivo sto je otisao deveti, jer tad, kad sam prvi put gledala seriju, nisam razumela sta se desava. A onda sam ubrzo zgotivila i ovog novog, tj. desetog...
Ipak, glas dajem Devetom, jer sam uz njega zavolela seriju.
Tesko mi je da odlucim izmedju 9. i 10... Bilo mi je krivo sto je otisao deveti, jer tad, kad sam prvi put gledala seriju, nisam razumela sta se desava. A onda sam ubrzo zgotivila i ovog novog, tj. desetog...
Ipak, glas dajem Devetom, jer sam uz njega zavolela seriju.
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Izgleda da ce u novoj sezoni da ga promene i to ce biti poslednji Doktor , jer je poznato da moze samo 12. puta da se regenerise
Meni je u zaista bilo tesko da glesam , jer su mi svi podjenako ludi i dragi. Ali , ipak na kraju odlucio sam da dam glas jedanestom
Meni je u zaista bilo tesko da glesam , jer su mi svi podjenako ludi i dragi. Ali , ipak na kraju odlucio sam da dam glas jedanestom
Whaaaaaa? Samo 12 puta??? Smrc. Steta.
Bolje bi im bilo da taj poslednji ima spektakularne dogodovstine!
Bolje bi im bilo da taj poslednji ima spektakularne dogodovstine!
phoenix- Q Continuum
Pa gledaj..trenutno ocekujemo 8. sezonu i verovatno jos 2 ili 3 tj ne znam da li ce biti poslednja 9 ili 10. sezona , mada ja ocelujem da serija ipak zazivi i 10. sezonu mislim da bi to bilo savrseno
Mislim da ne bi bilo da lepo da je novoocekivana 8. sezona i poslednja , jer bi onda novi Doktor dobio samo jednu sezonu...
Mislim da ne bi bilo da lepo da je novoocekivana 8. sezona i poslednja , jer bi onda novi Doktor dobio samo jednu sezonu...
Da, kapiram da ce novi doktor (ko li ce ga glumiti?!!!) dobiti vise od jedne sezone, i zaista bi bilo lepo da zaokruze ovaj "novi" ciklus sa 9, 10. i 11. doktorom na 10 sezona.
Ako se ne varam, serija traje od 1963??
Ako se ne varam, serija traje od 1963??
phoenix- Q Continuum
Glasao sam za Tenanta, za mene najbolji doktor. Smith mi se ne svidja, ne znam zbog cega. Eklston je bio ktratko i nisam mogao da procenim kakav je u ulozi Doctora.
AleksaVP- Novice
- Broj poruka : 15
Datum upisa : 29.07.2013
Godina : 32
:: SF :: Doctor Who
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu