SPACERATS
3 posters
:: The Bronze :: RPG serije foruma
Strana 2 od 23
Strana 2 od 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Re: SPACERATS
23...
Pa bilo bi cudno da nema...
Pa bilo bi cudno da nema...
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
22... Ovde je prilično živahno... Gde se nalazimo?
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
20...
hm, a mystery?!
hm, a mystery?!
phoenix- Q Continuum
19... Šta god da je kreće se ka nama... Štitove beše nemamo?
Hex- Lord
Onda, nadajmo se da nisu neprijateljski raspoloženi...
Hex- Lord
15... Džaba nam to ako oni imaju ozbiljno oružije... Šta kaže skener? Ko je to?
Hex- Lord
14..
Za sada ne mogu da razjasnim sta je ali mogu da izostrim..
Scening/fino/search=object 231/212
Loading....
Leight:24.000m
Hights:4000m
Possible UFO
Za sada ne mogu da razjasnim sta je ali mogu da izostrim..
Scening/fino/search=object 231/212
Loading....
Leight:24.000m
Hights:4000m
Possible UFO
Poslednji izmenio Dr.Jackson dana Pet Dec 09, 2011 8:53 am, izmenjeno ukupno 1 puta
13... WTF??? Sta je to cudo?
phoenix- Q Continuum
12..
imamo vizualni kontakt...
Izgleda poprilicno mrtvo i nepokretno..
Ovo brod nije defenitivno,nesto sigurno jeste ali izgleda kao stara napustena i izbusena kanta
imamo vizualni kontakt...
Izgleda poprilicno mrtvo i nepokretno..
Ovo brod nije defenitivno,nesto sigurno jeste ali izgleda kao stara napustena i izbusena kanta
11... Skeneri života pokazuju da na njemu nema posade... Dodatna skeniranja pokazuju da je brod bez energije i da se kreće ka nama po inerciji. Skeniranje trupa pokazuje velika strukturna oštećenja, veći deo broda je dekompresovan, gravitacije nema uopšte, jedino što detektujem sa broda je slaba transmisija nekog signala, ali smo idalje predaleko da čujemo o čemu se radi. Radijacija iz oružarnice prekriva signal tako da pravi preveliki pozadinski šum.
Ovo je definitivno izbušena kanta, ali možda ima nekih zanimljivih stvari na brodu. Njihov kompjuter ima sigurno podatke šta se desilo, a to bi moglo da bude korisno. Šta kažete, da pokušamo da se ukrcamo i vidimo šta možemo da izvučemo?
Ovo je definitivno izbušena kanta, ali možda ima nekih zanimljivih stvari na brodu. Njihov kompjuter ima sigurno podatke šta se desilo, a to bi moglo da bude korisno. Šta kažete, da pokušamo da se ukrcamo i vidimo šta možemo da izvučemo?
Hex- Lord
9... OK, onda da pripremimo šatl, skafandere i možemo da krenemo... Ah, da! Treba da ponesem i univerzalni generator... Bez njega ne bi mogli da uključimo kompjuter. Možda i neke rezervne delove, za svaki slučaj... I alat naravno... OK, ja sam spreman. Čekam u šatlu...
Hex- Lord
Satl je spreman..
Sve je tu (valjda).
Gasim energetske stitove hangara i Hex mozemo da polecemo!
7... Možda ne bi bilo loše da brod priđe olupini i da drži odstojanje, kako bi mogli brzo da se vratimo ukoliko bude bilo potrebe.
OK, stižemo polako... Možemo da se zakačimo kod one rupe tamo desno. To je najbliži ulaz do mosta. Barem do onoga što liči na most... Počinje polako da se probija onaj signal... To je audio poruka, ponavlja se u krug... Još ima mnogo smetnji, ali može da se čuje delimično... Uključujem prevodioca:
*... krrr ... opasnos... krrr ... brod ... krrr ... posada na ... krrr ... ulj... krrr ... da ... krrr ... vatra na pal... krrr ... Most ... krrr ... reaktor ... prilazite ... krrr ... Ponavljam ... krrr ... prilazite ... krrr ...*
Ne zvuči dobro... Bolje da obavimo ovo što pre i da se gubimo odavde...
OK, stižemo polako... Možemo da se zakačimo kod one rupe tamo desno. To je najbliži ulaz do mosta. Barem do onoga što liči na most... Počinje polako da se probija onaj signal... To je audio poruka, ponavlja se u krug... Još ima mnogo smetnji, ali može da se čuje delimično... Uključujem prevodioca:
*... krrr ... opasnos... krrr ... brod ... krrr ... posada na ... krrr ... ulj... krrr ... da ... krrr ... vatra na pal... krrr ... Most ... krrr ... reaktor ... prilazite ... krrr ... Ponavljam ... krrr ... prilazite ... krrr ...*
Ne zvuči dobro... Bolje da obavimo ovo što pre i da se gubimo odavde...
Hex- Lord
6...zasto si ukljicivo prevodioca?
Nisam zeleo to da znam
Okej ajmo polako da udjemo da obavimo sto bre i shkkkk od odavddeeee brrr...zinom sveeeee..tlostiiiii...
Nisam zeleo to da znam
Okej ajmo polako da udjemo da obavimo sto bre i shkkkk od odavddeeee brrr...zinom sveeeee..tlostiiiii...
5... Da ga nisam uključio, bilo bi još gore... Ovako makar znamo da neće biti lepo na brodu...
Zakači ga tamo. Da tu, desno, ta greda je čvrsta, neće ona nigde. OK, Možemo da pređemo na brod. Ne zaboravi da uključiš odelo, bilo bi ti jako neprijatno u vakuumu bez vazduha.
OK, evo su neka vrata, izgleda kroz njih možemo da prođemo:
Na palubi izgleda nema struje, probaću da je uključim na onom terminalu desno... A, nema potrebe, svetlo se automatski pali...
Uff... Kada vidiš nešto ovako "lepo"... Baš deluje sigurno ovde. Pitam se šta im se to dogodilo... Krv je na sve strane...
OK, ona vrata u dnu sobe vode na most... Pokušaj da ih otvoriš, ja ću da probam na terminalu da uključim održavanje života na ovoj palubi i da pokušam da povratim atmosferu.
Zakači ga tamo. Da tu, desno, ta greda je čvrsta, neće ona nigde. OK, Možemo da pređemo na brod. Ne zaboravi da uključiš odelo, bilo bi ti jako neprijatno u vakuumu bez vazduha.
OK, evo su neka vrata, izgleda kroz njih možemo da prođemo:
Na palubi izgleda nema struje, probaću da je uključim na onom terminalu desno... A, nema potrebe, svetlo se automatski pali...
Uff... Kada vidiš nešto ovako "lepo"... Baš deluje sigurno ovde. Pitam se šta im se to dogodilo... Krv je na sve strane...
OK, ona vrata u dnu sobe vode na most... Pokušaj da ih otvoriš, ja ću da probam na terminalu da uključim održavanje života na ovoj palubi i da pokušam da povratim atmosferu.
Hex- Lord
3... Dobro je da nisam još bio pustio atmosferu inače bi bili samo fleke na zidovima... OK, atmosfera je uspostavljena, možemo da otvorimo vizire.
Na šta liči most... Ufff ima i leš tamo na stolici... Zanimljivo je da su natpisi na engleskom... Ovo je izgleda ljudski brod... Nije mi jasno zašto je jezik onako izmenjen... Ne liči ni na jedan jezik na Zemlji, a opet, natpisi su potpuno čitljivi...
Dobro je... Terminali rade. Mislim da mogu da prebacim sve podatke iz kompjutera direktno na brod, samo da uključim glavnu antenu... OK, podaci se šalju, mislim da možemo polako... *lupanje i grebanje* Šta je to? Izgleda da brod nije napušten... Spremi oružije, možda ćemo morati da se probijemo nazad.
Šta je ovo? Pucaj! Bežimo odavde, slanje podataka će se završiti i bez nas! Slušaj, ima ih stotine... Bolje da se gubimo odavde dok nas nisu preplavili. Na brodu ćemo da tumačimo podatke...
Na šta liči most... Ufff ima i leš tamo na stolici... Zanimljivo je da su natpisi na engleskom... Ovo je izgleda ljudski brod... Nije mi jasno zašto je jezik onako izmenjen... Ne liči ni na jedan jezik na Zemlji, a opet, natpisi su potpuno čitljivi...
Dobro je... Terminali rade. Mislim da mogu da prebacim sve podatke iz kompjutera direktno na brod, samo da uključim glavnu antenu... OK, podaci se šalju, mislim da možemo polako... *lupanje i grebanje* Šta je to? Izgleda da brod nije napušten... Spremi oružije, možda ćemo morati da se probijemo nazad.
Šta je ovo? Pucaj! Bežimo odavde, slanje podataka će se završiti i bez nas! Slušaj, ima ih stotine... Bolje da se gubimo odavde dok nas nisu preplavili. Na brodu ćemo da tumačimo podatke...
Hex- Lord
1... Brzo, ulazi u brod! Prate nas!
Upali motore! Zadržaću ih malo!
OK, polazimo! Zatvaram, vrata! Nadam se da nijedan nije ušao u šatl dok smo se mi zezali na brodu... Ufff... Nikad nisam bio srećniji što sam pobegao od nekud...
Upali motore! Zadržaću ih malo!
OK, polazimo! Zatvaram, vrata! Nadam se da nijedan nije ušao u šatl dok smo se mi zezali na brodu... Ufff... Nikad nisam bio srećniji što sam pobegao od nekud...
Hex- Lord
Idemo brzo na brod...
Unosim automatske komande satla...
Progress_home/FTL start>now<SCS-O1
Loading...
Requarete autorosation:
Username:Dr.J
Password:***************