SPACERATS
3 posters
:: The Bronze :: RPG serije foruma
Strana 3 od 23
Strana 3 od 23 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23
Re: SPACERATS
--- Dok smo u FTL-u, da preslušamo šta se događalo na brodu... Nisam siguran da to želim, ali najbolje je da znamo šta je bilo, možda ponovo naletimo na njih. Nažalost ili možda na sreću, nemamo sve podatke jer je kompjuter bio oštećen, tako da smo dobili samo deo.
Kapetanov dnevnik:
*FILE CORRUPT*
Dan 28
Stigli smo na koordinate koje smo dobili pri polasku, &%#da će broz da se jave sa kolo%$&e. Ovo okruženje deluje loše na posadu, od kako smo stigli, imali smo dvostruko više inicidenata nasilja na brodu. Po%$&%$//$/$%/!"$&(/)$%
*FILE CORRUPT*
Dan 37
Idalje nema kontakta sa kolonijom, moraćemo da pošaljemo operativni tim da provere šta se događa na površini.
Dan 38
U toku noći smo uspeli da na kratko uspostavimo kontakt sa kolonijom, ali pre nego što smo uspeli da ih išta pitamo veza se prekinula. Operativni tim je spreman i krenuće u 22:00.
Dan 39
Izgubili smo konatk sa operativnim timom. Pre gubitka konatkta javili su da je došlo do teških okršaja na površini. Poslaću veći tim sutra da ispita šta se dogodilo dole. Veoma je važan artefakt koji su iskopali. Ne možemo da dopustimo da ostanemo bez njega.
*FILE CORRUPT*
Dan 58
Od kako smo preneli artefakt na brod, broj incidenata se višestruko uvećao. Već smo, računajući i icidente na planeti, izgubili 58 članova posade, a 93 je lakše ili teže povređeno. Moraćemo da se pod hitno vratimo na Arelu. Što pre završimo našu misiju, to bolje. Punimo shock drive i već oko ponoći bi trebalo da krenemo nazad.
Dan 59
Nekoliko minuta pre nego što je trebalo da krenemo, motori su otkazali. Ovo je sigurno sabotaža. Poslao sam tim da ispita ko je krivac, ali barem inicijalna istraga nije dovela do nekog saznanja.
*FILE CORRUPT*
Dan 62
Moraćemo da se pomirimo da shock drive nećemo moći da ponovo pokrenemo. Pobunjenici su preuzeli mašinsku sobu i još osam drugih paluba. Morao sam ponovo da pojačam obezbeđenje kako ne bi preoteli ceo brod. Ponekad mislim da vodm izgubljenu bitku.
Dan 63
Doktor je uspeo da ispita jednog od pobunjenika kojeg smo uhvatili u toku jučerašnjeg dana. Utvrdio je da pate od teškog oblika demencije. Pobunjenik kog je ispitivao je njegov stari prijatelj, ali on ga nije prepoznao, čak je i pokušao da ga ubije dva puta. Šta li se to događa? Većina pogođenih je iz okoline skladišta, što ne odgovara inicijalnoj pretpostavki da ovo ima veze sa infekcijom. Kolonisti su bili u sličnom stanju, kao moja posada, dok su prijavljeni i incidenti da su se "vraćali iz mrtvih", ali ja u to ne verujem. To je samo od stresa.
*FILE CORRUPT*
Dan 72
Potvrđeno je - po smrti, svi, a ne samo dementni, se vraćaju kao čudovišta. Verovatno je to neki plan pobunjenika da mi preotmu artefakt, ali ja im to neću dozvoliti... Ne, radije ću da uništim brod nego da im dozvolim da ga preuzmu! On je samo moj!
Dan 73
Glasovi ne prestaju... Umoran sam od glasova. Hoću da prestanu!
Dan 74
Vć miu je tško da s konctrišm da pšem. Moram da izađm. Naplju je lep dan.
END OF LOG
Auč... Drago mi je da nismo otišli po taj artefakt... Meni deluje da je on kriv za sve što se dogodilo na brodu...
Ako mi pođe za rukom, možda mogu da iščeprkam još neke izveštaje, a možda i još neke delove dnevnika. Da pokušam da ih izolujem ili da samo zaboravimo na ovo?
Kapetanov dnevnik:
*FILE CORRUPT*
Dan 28
Stigli smo na koordinate koje smo dobili pri polasku, &%#da će broz da se jave sa kolo%$&e. Ovo okruženje deluje loše na posadu, od kako smo stigli, imali smo dvostruko više inicidenata nasilja na brodu. Po%$&%$//$/$%/!"$&(/)$%
*FILE CORRUPT*
Dan 37
Idalje nema kontakta sa kolonijom, moraćemo da pošaljemo operativni tim da provere šta se događa na površini.
Dan 38
U toku noći smo uspeli da na kratko uspostavimo kontakt sa kolonijom, ali pre nego što smo uspeli da ih išta pitamo veza se prekinula. Operativni tim je spreman i krenuće u 22:00.
Dan 39
Izgubili smo konatk sa operativnim timom. Pre gubitka konatkta javili su da je došlo do teških okršaja na površini. Poslaću veći tim sutra da ispita šta se dogodilo dole. Veoma je važan artefakt koji su iskopali. Ne možemo da dopustimo da ostanemo bez njega.
*FILE CORRUPT*
Dan 58
Od kako smo preneli artefakt na brod, broj incidenata se višestruko uvećao. Već smo, računajući i icidente na planeti, izgubili 58 članova posade, a 93 je lakše ili teže povređeno. Moraćemo da se pod hitno vratimo na Arelu. Što pre završimo našu misiju, to bolje. Punimo shock drive i već oko ponoći bi trebalo da krenemo nazad.
Dan 59
Nekoliko minuta pre nego što je trebalo da krenemo, motori su otkazali. Ovo je sigurno sabotaža. Poslao sam tim da ispita ko je krivac, ali barem inicijalna istraga nije dovela do nekog saznanja.
*FILE CORRUPT*
Dan 62
Moraćemo da se pomirimo da shock drive nećemo moći da ponovo pokrenemo. Pobunjenici su preuzeli mašinsku sobu i još osam drugih paluba. Morao sam ponovo da pojačam obezbeđenje kako ne bi preoteli ceo brod. Ponekad mislim da vodm izgubljenu bitku.
Dan 63
Doktor je uspeo da ispita jednog od pobunjenika kojeg smo uhvatili u toku jučerašnjeg dana. Utvrdio je da pate od teškog oblika demencije. Pobunjenik kog je ispitivao je njegov stari prijatelj, ali on ga nije prepoznao, čak je i pokušao da ga ubije dva puta. Šta li se to događa? Većina pogođenih je iz okoline skladišta, što ne odgovara inicijalnoj pretpostavki da ovo ima veze sa infekcijom. Kolonisti su bili u sličnom stanju, kao moja posada, dok su prijavljeni i incidenti da su se "vraćali iz mrtvih", ali ja u to ne verujem. To je samo od stresa.
*FILE CORRUPT*
Dan 72
Potvrđeno je - po smrti, svi, a ne samo dementni, se vraćaju kao čudovišta. Verovatno je to neki plan pobunjenika da mi preotmu artefakt, ali ja im to neću dozvoliti... Ne, radije ću da uništim brod nego da im dozvolim da ga preuzmu! On je samo moj!
Dan 73
Glasovi ne prestaju... Umoran sam od glasova. Hoću da prestanu!
Dan 74
Vć miu je tško da s konctrišm da pšem. Moram da izađm. Naplju je lep dan.
END OF LOG
Auč... Drago mi je da nismo otišli po taj artefakt... Meni deluje da je on kriv za sve što se dogodilo na brodu...
Ako mi pođe za rukom, možda mogu da iščeprkam još neke izveštaje, a možda i još neke delove dnevnika. Da pokušam da ih izolujem ili da samo zaboravimo na ovo?
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
24
ma zaboravi...
Oh crap zaboravio da unesem kordinate...skocili smo nasumicno..dobro je da nismo zavrsili u zvezdi ili u litosferi neke planete
upravo letimo u niskoj orbiti gasovitog dzina,tacnije padamo dole kao sekira....
ma zaboravi...
Oh crap zaboravio da unesem kordinate...skocili smo nasumicno..dobro je da nismo zavrsili u zvezdi ili u litosferi neke planete
upravo letimo u niskoj orbiti gasovitog dzina,tacnije padamo dole kao sekira....
23...
start chm_engs
User Validation required:
Username: Hex
Password: ******
Password accepted, Chemical engines starting...
9..
8..
7..
6..
5..
4..
3..
2..
1..
Engines starting
st_alt 1500 /km
Altitude set to 1500 km
!WARNING!
Asteroid belt detected. Collision imminent.
start fw_cann /a
Error targeting computer offline
start fw_cann /m
Forward cannons online. !WARNING! Manual targeting enabled.
Quit
Bye!
Neka neko pod hitno ode do prednjih topova! Moramo da se probijemo kroz asteroidni pojas!
start chm_engs
Password accepted, Chemical engines starting...
9..
8..
7..
6..
5..
4..
3..
2..
1..
Engines starting
st_alt 1500 /km
Altitude set to 1500 km
!WARNING!
Asteroid belt detected. Collision imminent.
start fw_cann /a
Error targeting computer offline
start fw_cann /m
Forward cannons online. !WARNING! Manual targeting enabled.
Quit
Bye!
Neka neko pod hitno ode do prednjih topova! Moramo da se probijemo kroz asteroidni pojas!
Hex- Lord
22...
Evo, ja cu da raspalim!!! Yipiiiii Ratatatatata
Evo, ja cu da raspalim!!! Yipiiiii Ratatatatata
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
21... Izlazimo iz asteroidng pojasa... Dobro gađanje phoenix...
Prebaciću nas na joske motore, biće sasvim dovoljni da nas održavaju u orbiti, a troše daleko manje goriva.
stop chm_engs
Password accepted, Chemical engines offline...
!WARNING! Orbit deteriorating.
start ion_eng
Ion engines starting...
3..
2..
1..
Ion engines online
Orbit stabillising.
Quit
Bye!
Da li neko zna gde se nalazimo?
Prebaciću nas na joske motore, biće sasvim dovoljni da nas održavaju u orbiti, a troše daleko manje goriva.
stop chm_engs
Password accepted, Chemical engines offline...
!WARNING! Orbit deteriorating.
start ion_eng
Ion engines starting...
3..
2..
1..
Ion engines online
Orbit stabillising.
Quit
Bye!
Da li neko zna gde se nalazimo?
Hex- Lord
20...ufff dobro je da smo izasli iz ovog cuda citavi
Senzori ocitavaju jednu zemljoliku planetu..
Sta mislite da na brzinu svratimo,posto imamo dosta vremena do sledeceg skoka?
Senzori ocitavaju jednu zemljoliku planetu..
Sta mislite da na brzinu svratimo,posto imamo dosta vremena do sledeceg skoka?
19...
Moze, moze...
Moze, moze...
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
18... Onda, da pripremimo šatl... Nadam se da će ovde biti mnogo bolje nego na Ishimura-i (saznao sam ime broda)...
Hex- Lord
17...
Planeta je naseljena humanoidima ,ali koliko mogu da primetim imaju samo u orbiti neke satelite i par nekih maleckih brodova...
Sta mislite da li da uspostavimo kontakt?
Planeta je naseljena humanoidima ,ali koliko mogu da primetim imaju samo u orbiti neke satelite i par nekih maleckih brodova...
Sta mislite da li da uspostavimo kontakt?
16... Ne izgledaju kao da mogu da predstavljaju ozbiljnu pretnju... Brodovi su im definitivno naoružani, ali nemaju visokoenergetsko oružije potrebno da se lako probije oplata našeg broda. Što se mene tiče, nemam ništa protiv malo prijateljskog druženja.
Ljudi, na radaru se pojavljuje poveći broj drugih brodova. Upravo prilaze planeti... Slične su konstrukcije, dakle verovatno pripadaju istoj rasi.
Auuuu... Šta se bre ovo dešava?
Šta da radimo? Da pomognemo nekome ili da se ne mešamo? Napadači su daleko brojniji i uskoro će da ih preplave...
Primamo dve poruke, jedna je sa planete, a druga sa predvodničkog broda napadača. Pustiću prvo ovu sa planete:
Planeta zove neindetifikovani brod u orbiti. Ako nas čujete, molimo vas da nam pomognete! Uskoro će nam uništiti i poslednje brodove koji su nam ostali u odbrani.
Tu je kraj poruke. Sada od prevodnika:
Neidnetifikovanom brodu u orbiti planete: Napustite oblast odmah ili ćemo biti prinuđen da vas uništimo zajedno sa ovim ološem. Ukoliko se ne uklonite odmah, smatraćemo da ste stali na stranu našeg neprijatelja i postupićemo prema tome!
Baš se prave opaki, a oružija im nisu ništa naprednija od ovih drugih... Dakle, šta da radimo?
Ljudi, na radaru se pojavljuje poveći broj drugih brodova. Upravo prilaze planeti... Slične su konstrukcije, dakle verovatno pripadaju istoj rasi.
Auuuu... Šta se bre ovo dešava?
Šta da radimo? Da pomognemo nekome ili da se ne mešamo? Napadači su daleko brojniji i uskoro će da ih preplave...
Primamo dve poruke, jedna je sa planete, a druga sa predvodničkog broda napadača. Pustiću prvo ovu sa planete:
Planeta zove neindetifikovani brod u orbiti. Ako nas čujete, molimo vas da nam pomognete! Uskoro će nam uništiti i poslednje brodove koji su nam ostali u odbrani.
Tu je kraj poruke. Sada od prevodnika:
Neidnetifikovanom brodu u orbiti planete: Napustite oblast odmah ili ćemo biti prinuđen da vas uništimo zajedno sa ovim ološem. Ukoliko se ne uklonite odmah, smatraćemo da ste stali na stranu našeg neprijatelja i postupićemo prema tome!
Baš se prave opaki, a oružija im nisu ništa naprednija od ovih drugih... Dakle, šta da radimo?
Hex- Lord
15...Uf da smo Federacija nebi trebali da se mesamo po 1. principu ali posto su i oni ispali stoke X puta da se mesaju u tudja posla onda cemo i mi malo jel...
Posto vidim da ce ovi da uniste ove druge...
Hex pripremi nuklearke za svaki slucaj
O ne covece....
Ovi brojniji krecu ka nama!!!!
PRIPREMI NUKLERAKE ALI OBAVEZNO!!!!
Posto vidim da ce ovi da uniste ove druge...
Hex pripremi nuklearke za svaki slucaj
O ne covece....
Ovi brojniji krecu ka nama!!!!
PRIPREMI NUKLERAKE ALI OBAVEZNO!!!!
14... Nuklearke spremne... Prednje baterije napunjene, ciljevi zaključani i spremni smo za plajbu!
Hex- Lord
13
Evo su brodici napadacke vrste
a ovo su odbrabene...
Vreme je da mi to lepo razbucamo....
Evo su brodici napadacke vrste
a ovo su odbrabene...
Vreme je da mi to lepo razbucamo....
13... PALJBA!
Hex- Lord
12
Nase raketle uspesno obaraju brodove ,a izgleda da su im brodovi toliko slabi napravljeni da kad rokne jedna nuklearka pobije sve skoro u krug..
Uspesno se sporo krecemo kroz polje vatre i bijemo sve redom
Ako su im brodovi ovako mlitave jacine (imaju neki stit ali koji probijamo sa par nuklearki) onda ja se plasim da mi od silne ovog resatanja da mi ne pobijemo i prijateljske brodove....
Stoga lansirajmo lovce..ovo zahteva precizan zahvat
Nase raketle uspesno obaraju brodove ,a izgleda da su im brodovi toliko slabi napravljeni da kad rokne jedna nuklearka pobije sve skoro u krug..
Uspesno se sporo krecemo kroz polje vatre i bijemo sve redom
Ako su im brodovi ovako mlitave jacine (imaju neki stit ali koji probijamo sa par nuklearki) onda ja se plasim da mi od silne ovog resatanja da mi ne pobijemo i prijateljske brodove....
Stoga lansirajmo lovce..ovo zahteva precizan zahvat
11... Lovci poslati!
Odlično napreduju. Probijaju se ko kroz sir.
Odlično napreduju. Probijaju se ko kroz sir.
Hex- Lord
10...
Neprijateljski brodovi izgleda se povlace i skacu...
Izgleda ljudovi da smo ih dobro onako domacinski razbucali
Neprijateljski brodovi izgleda se povlace i skacu...
Izgleda ljudovi da smo ih dobro onako domacinski razbucali
9...
Dalekometne baterije, slobodna paljba!
Prijateljskim lovcima: Počistite preostale neprijateljske brodove i vratite se na brod. Prioritet za uništavanje su kapitalni brodovi.
Razbucali smo ih lepo... Neće im pasti na pamet da se ovde više ikad vrate. Šteta samo što smo ovoliko vremena potrošili na njih...
Dalekometne baterije, slobodna paljba!
Prijateljskim lovcima: Počistite preostale neprijateljske brodove i vratite se na brod. Prioritet za uništavanje su kapitalni brodovi.
Razbucali smo ih lepo... Neće im pasti na pamet da se ovde više ikad vrate. Šteta samo što smo ovoliko vremena potrošili na njih...
Hex- Lord
8...a i municiju istrosili...
Nego da mi lepo uspostavimo kontakt sa nasim prijateljima? Sta kazete?
Nego da mi lepo uspostavimo kontakt sa nasim prijateljima? Sta kazete?
7...
Municija nije problem. Imamo toga na pretek. Ja sam pre polaska naručio još gomilu.
Ja sam za. Sigurno će im biti drago što smo im pomogli.
Municija nije problem. Imamo toga na pretek. Ja sam pre polaska naručio još gomilu.
Ja sam za. Sigurno će im biti drago što smo im pomogli.
Hex- Lord
6...
Океј зовемо их..
Земаљски брод...
=================
Како нам се зове брод?
Нема везе.
Земаљски брод зове неидентификоване летелице..
Молимо јавите се
Океј зовемо их..
Земаљски брод...
=================
Како нам се зове брод?
Нема везе.
Земаљски брод зове неидентификоване летелице..
Молимо јавите се
5... (Ni ja se ne sećam kako se zove... )
Imperijalna Garda Asale ovde. Drago nam je da ste se pojavili kada jeste. Da ste došli nekoliko minuta kasnije razorili bi nas poptuno. Vaši smo dužnici. Da li postoji nešto u čemu vam treba pomoć? Biće nam zadovoljstvo da pomognemo našim Spasiocima!
Konačno neko normalan ovde...
(Pronašao sam ime, zove se SR1. Bilo bi lepo kad bi konačno zapamtili... )
Imperijalna Garda Asale ovde. Drago nam je da ste se pojavili kada jeste. Da ste došli nekoliko minuta kasnije razorili bi nas poptuno. Vaši smo dužnici. Da li postoji nešto u čemu vam treba pomoć? Biće nam zadovoljstvo da pomognemo našim Spasiocima!
Konačno neko normalan ovde...
(Pronašao sam ime, zove se SR1. Bilo bi lepo kad bi konačno zapamtili... )
Poslednji izmenio Hex dana Pon Dec 12, 2011 4:55 am, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Ime broda)
Hex- Lord
4...Ne SR01 zove se SCS-01..
E sad kako se zove mislim pravo ime..kako ga vikamo...?
Pomogli smo Imperiji jauc...
Ali nema veze...
E sad kako se zove mislim pravo ime..kako ga vikamo...?
Pomogli smo Imperiji jauc...
Ali nema veze...
3...
phoenix ga je nazvala SR01 još kod prvog FTL-a, ali nema veze...
Što ga ne bi zvali jednostavno Scout? Odgovara ulogi koju ima...
A šta fali imperiji? Ne mora da znači da su neki zlotvori... Mislim vidi Kardasijance... Ovaj, Klingonce... Zaboravi...
phoenix ga je nazvala SR01 još kod prvog FTL-a, ali nema veze...
Što ga ne bi zvali jednostavno Scout? Odgovara ulogi koju ima...
A šta fali imperiji? Ne mora da znači da su neki zlotvori... Mislim vidi Kardasijance... Ovaj, Klingonce... Zaboravi...
Hex- Lord
2.. ma okej moze i SR-01 a ime moze Startresh
Znas kad malo bolje vidis (zaviris) kakve sve delove ima ovo ime mu sasvim fino odgovara
Da Klingonci,Kardasijaci,Romulanci...
Ma sjajna ekipa.. Nebi ja da imam posla ni sa kim od njih...
Znas kad malo bolje vidis (zaviris) kakve sve delove ima ovo ime mu sasvim fino odgovara
Da Klingonci,Kardasijaci,Romulanci...
Ma sjajna ekipa.. Nebi ja da imam posla ni sa kim od njih...
Strana 3 od 23 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23
:: The Bronze :: RPG serije foruma
Strana 3 od 23
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu