SPACERATS
3 posters
:: The Bronze :: RPG serije foruma
Strana 8 od 23
Strana 8 od 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
Re: SPACERATS
06:29
[Umm... Pomoć? Kanda sam malo razmazan po palubi? Upomoć! Pusti robota, neće on nigde, možeš da ga lupaš kad god hoćeš!]
[Umm... Pomoć? Kanda sam malo razmazan po palubi? Upomoć! Pusti robota, neće on nigde, možeš da ga lupaš kad god hoćeš!]
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
6:10 poslao sam lekarsku pomoc...nadam se da su do sad stigli kao i radnike da poprave to sto je vec bilo...
06:00
Au, nezgodno, nezgodno...
Au, nezgodno, nezgodno...
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
05:50 [Malo ću da glumim medicinskog robota, to NISAM ja!]
Doktore, Phoenix imam loše vesti. Na brodu nemam sve što mi je potrebno da ga izlečim. Za sada ga održavam u relativno stabilnom stanju, ali moramo da se hitno vratimo na stanicu. Oni imaju mnogo napredniju ambulantu. Mogu za sada da ga održavam stabilnim, ali što pre stignemo, tim bolje. Stavio sam ga u stazu kako bi smanjio gubitak krvi i odumiranje tkiva, ali to je samo privremeno rešenje.
Doktore, Phoenix imam loše vesti. Na brodu nemam sve što mi je potrebno da ga izlečim. Za sada ga održavam u relativno stabilnom stanju, ali moramo da se hitno vratimo na stanicu. Oni imaju mnogo napredniju ambulantu. Mogu za sada da ga održavam stabilnim, ali što pre stignemo, tim bolje. Stavio sam ga u stazu kako bi smanjio gubitak krvi i odumiranje tkiva, ali to je samo privremeno rešenje.
Hex- Lord
05:25 [kada pristanemo, glumiću njihovo osoblje, za sada bi bilo lepo kada bi neko najavio naš dolazak jer ovako kako smo se zaleteli vrlo liči na bombing run, a ako nas tako razumeju njihovi topovi će se pobrinuti da se ne provedemo lepo ]
Hex- Lord
05:17...
phoenix- Q Continuum
05:10
Medicinski robot: "Staza počinje da popušta. Moramo da dođemo na stanicu što pre!"
Medicinski robot: "Staza počinje da popušta. Moramo da dođemo na stanicu što pre!"
Poslednji izmenio Hex dana Uto Dec 27, 2011 8:32 am, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Zaboravio da napišem ko ovo kaže.)
Hex- Lord
4:45
*SR-01 Startrash zove svemirsku stanicu
* O..odkud vi ponovo?
*Imamo hitan slucaj morate nan pomoci?
*Nema problema udjite u hangar! Nadam se da problem nije tehnicke prirode...
Okej Ljudoviti ulazimo unutra
*SR-01 Startrash zove svemirsku stanicu
* O..odkud vi ponovo?
*Imamo hitan slucaj morate nan pomoci?
*Nema problema udjite u hangar! Nadam se da problem nije tehnicke prirode...
Okej Ljudoviti ulazimo unutra
04:40
Obezbeđenje baze: "Kog tipa je vaš hitan slučaj?"
Medicinski robot: "Imamo povređenog člana posade, potreban hitan pristup ambulanti."
Obezbeđenje: "Odobreno. Pratite nas."
Par minuta kasnije u ambulanti.
Doktor: "U čemu je problem?"
Medicinski robot: "Imamo teško ranjenog člana posade. Doneli smo ga u stazi. Povrede su sledeće: Duboke laceracije leve polovine tela, amputacija leve ruke u ramenu, amputacija leve ruke 7 cm ispod lakta, probijena oba plućna krila, levom plućnom krilu nedostaje lobus, višestruke rupture srca, višestruki otvoreni prlomi lobanje, donjih ekstremiteta i rebara desne strane, rebra leve strane nedostaju, kičmeni pršljenovi polomjeni od 1C do 3L, višestruk prekid kičmene moždine..."
Doktor: "Da bude brže, ima li neki deo tela, a da nije povređen na lakši ili teži način?"
Medicinski robot: "Samo su stopala i potkolenice nepovređene."
Doktor: "Uredu, unesite ga u operacionu salu! Da li postoji dozvola za ugradnju veštačkih delova?"
Medicinski robot: "Da."
Doktor: "To će umnogome olakšati posao. Da li je pacijent spreman?"
Medicinska sestra: "Jeste doktore, spremni smo za vas."
[Ovo će sigurno potrajati poduže vreme. Vidimo se za nekoliko sati! ]
Obezbeđenje baze: "Kog tipa je vaš hitan slučaj?"
Medicinski robot: "Imamo povređenog člana posade, potreban hitan pristup ambulanti."
Obezbeđenje: "Odobreno. Pratite nas."
Par minuta kasnije u ambulanti.
Doktor: "U čemu je problem?"
Medicinski robot: "Imamo teško ranjenog člana posade. Doneli smo ga u stazi. Povrede su sledeće: Duboke laceracije leve polovine tela, amputacija leve ruke u ramenu, amputacija leve ruke 7 cm ispod lakta, probijena oba plućna krila, levom plućnom krilu nedostaje lobus, višestruke rupture srca, višestruki otvoreni prlomi lobanje, donjih ekstremiteta i rebara desne strane, rebra leve strane nedostaju, kičmeni pršljenovi polomjeni od 1C do 3L, višestruk prekid kičmene moždine..."
Doktor: "Da bude brže, ima li neki deo tela, a da nije povređen na lakši ili teži način?"
Medicinski robot: "Samo su stopala i potkolenice nepovređene."
Doktor: "Uredu, unesite ga u operacionu salu! Da li postoji dozvola za ugradnju veštačkih delova?"
Medicinski robot: "Da."
Doktor: "To će umnogome olakšati posao. Da li je pacijent spreman?"
Medicinska sestra: "Jeste doktore, spremni smo za vas."
[Ovo će sigurno potrajati poduže vreme. Vidimo se za nekoliko sati! ]
Hex- Lord
04:20
(setkam se okolo)
[P.S. - imas dvostruku amputaciju leve ruke, jednu celu i drugu od 7cm?]
(setkam se okolo)
[P.S. - imas dvostruku amputaciju leve ruke, jednu celu i drugu od 7cm?]
phoenix- Q Continuum
04:00 [UPS! Leve u ramenu i DESNE ispod lakta... A kao pročitao sam ovo pre slanja... o.O]
Hex- Lord
02:00 [Da ubrzam malo, ovako bi se celo veče zezali]
Doktor: "Operacija je uspela. Nije bilo lako, ali sam ga zakrpio. Neće više moći da prođe kroz detektor metala, ali bolje i to nego smrt. Pridružiće vam se za neki minut. Ah, evo ga!"
Ja: "Doktore, čemu poenta da krpiš lobanju, a da je onda ne iskoristiš? Skupljaš trofeje ili šta?"
Doktor: "Pa, trebalo je prvo da sastavim koristeći lobanju, ali je ipak okolno tkivo bilo previše oštećeno, pa sam se predomislio. Ako hoćeš, možeš da je poneseš sa sobom za uspomenu, meni ne treba."
Ja: "Ti si bolestan... Ko još želi da se seća ovoga?! Ovu lobanju ću da sa izvesnim dostojanstvom da sahranim na sledećoj planeti."
Gde ste ljudovi! Drago mi je da vas ponovo vidim!
Doktor: "Operacija je uspela. Nije bilo lako, ali sam ga zakrpio. Neće više moći da prođe kroz detektor metala, ali bolje i to nego smrt. Pridružiće vam se za neki minut. Ah, evo ga!"
Ja: "Doktore, čemu poenta da krpiš lobanju, a da je onda ne iskoristiš? Skupljaš trofeje ili šta?"
Doktor: "Pa, trebalo je prvo da sastavim koristeći lobanju, ali je ipak okolno tkivo bilo previše oštećeno, pa sam se predomislio. Ako hoćeš, možeš da je poneseš sa sobom za uspomenu, meni ne treba."
Ja: "Ti si bolestan... Ko još želi da se seća ovoga?! Ovu lobanju ću da sa izvesnim dostojanstvom da sahranim na sledećoj planeti."
Gde ste ljudovi! Drago mi je da vas ponovo vidim!
Hex- Lord
01:55
Bice cudno navici se na "novi look" :P Ako nista drugo, neki ce bezati od nas glavom bez obzira...
Bice cudno navici se na "novi look" :P Ako nista drugo, neki ce bezati od nas glavom bez obzira...
phoenix- Q Continuum
01:45... Znam... Biće malo problematično kad se vidim ujutro u ogledalu... To će da bude surovo. Doktora (ovog kasapina, ne našeg dobrog Doktora :P) sam zamalo ubio kad sam video šta je napravio od mene. Posle sam ipak shvatio da mu dugujem svoj život, tako da mu nisam ništa uradio.
Dobra stvar je što mi sada ne treba skafander da bi izlazio u svemir, a ugradio je i par sitica koje će biti prilično korisne.
Dobra stvar je što mi sada ne treba skafander da bi izlazio u svemir, a ugradio je i par sitica koje će biti prilično korisne.
Hex- Lord
1:15 ....aaa sta su ti uradili zar nemaju neke replikatore tkiva da te povrate u celosti
Mada mogu da priznam da izgledas bas zapanjujuce u predator stilu
Mada mogu da priznam da izgledas bas zapanjujuce u predator stilu
01:00 Imaju, ali je previše bilo teško da se uklope svi delovi koji su bili potrebni. Deo je rekonstruisan i napravljeni su neki novi delovi, ali je većina morala da se zameni kibernetičkim delovima. Iz nekog razloga (ne pitaj me kog) nisu mogli da naprave novo srce, već su ugradili neko kibernetičko, ali ono nije napravljeno za ljude. Ljudska krv je isuviše viskozna i potrebni su mnogo veći pritisci od onih za koje je projektovano, tako da je i to jedan od razloga zašto nije ostavljeno više organskog tkiva. Ovako smanjenu količinu krvnih sudova i smanjen volumen krvi srce može da pumpa. Doktor je zapravo dobro odradio odnos biološki/kibernetički delovi. Da je ostavio više organskih ili bi srce otkazalo ili bi došlo do ishemije tkiva, a da je stavio više kibernetičkih delova bilo bi glupo jer nije bilo potrebe za to.
Dobra stvar je što sada imam metalnu kičmu i sva 4 mehanička ekstremiteta (uklonio je noge zbog prevelikog nervnog oštećenja i zbog smanjenja otpora krvi), tako da mi više neće trebati dizalice kada budem radio u mašinskom odeljenju. Uz to veštačke oči imaju ugrađen zum i daleko bolje vide sitne detaljčiće, a da ne spominjem što sada imam HUD. Zbog blagog oštećenja malog mozga i moždanog stabla imam čip koji brine o vitalnim funkcijama, koordinaciji pokreta i o ravnoteži, a uz to ima i veliku ugrađenu memoriju tako da mogu i da snimam sve što se događa u toku dana (još jedan plus). Ima još puno dobrih stvari koje sam dobio (kao na primer izmenjive nastavke za ruke i konektore na njima tako da može svašta da se kači), ali da ne smaram. Bitne stvari ćete videti onim nebitnim neću ni da vas smaram.
Najgori problem je što nema više čvrste hrane... Samo glupe kašice, a i njima ne mogu da osetim ukus... Morao je da ukloni skoro ceo gastrointestinalni trakt, a zubi su u lobanji koju držim u ruci (sve što stoji u lobanji je zamenjeno na neki način izuzev mozga).
Nego dosta o tome, hoćemo li polako da krećemo? Još malo pa se FTL napunio...
Dobra stvar je što sada imam metalnu kičmu i sva 4 mehanička ekstremiteta (uklonio je noge zbog prevelikog nervnog oštećenja i zbog smanjenja otpora krvi), tako da mi više neće trebati dizalice kada budem radio u mašinskom odeljenju. Uz to veštačke oči imaju ugrađen zum i daleko bolje vide sitne detaljčiće, a da ne spominjem što sada imam HUD. Zbog blagog oštećenja malog mozga i moždanog stabla imam čip koji brine o vitalnim funkcijama, koordinaciji pokreta i o ravnoteži, a uz to ima i veliku ugrađenu memoriju tako da mogu i da snimam sve što se događa u toku dana (još jedan plus). Ima još puno dobrih stvari koje sam dobio (kao na primer izmenjive nastavke za ruke i konektore na njima tako da može svašta da se kači), ali da ne smaram. Bitne stvari ćete videti onim nebitnim neću ni da vas smaram.
Najgori problem je što nema više čvrste hrane... Samo glupe kašice, a i njima ne mogu da osetim ukus... Morao je da ukloni skoro ceo gastrointestinalni trakt, a zubi su u lobanji koju držim u ruci (sve što stoji u lobanji je zamenjeno na neki način izuzev mozga).
Nego dosta o tome, hoćemo li polako da krećemo? Još malo pa se FTL napunio...
Hex- Lord
0:15 Skoro... Samo ne mogu da asimilujem druge...
Hex- Lord
24:00 Kul mesto...
Gde smo to?
Gde smo to?
Hex- Lord