SPACERATS
3 posters
:: The Bronze :: RPG serije foruma
Strana 15 od 23
Strana 15 od 23 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23
Re: SPACERATS
19:15 Nije problem da će da opali po planeti... Mogao bi da staneš ispred topa i ne bi ti bilo ništa. Nije uopšte fokusiran, tako da će samo da napravi efekat blica i da skrene pažnju na nas.
Kurs podešen i motori na maksimumu. Preusmerio sam i energiju sa tiberijumskog reaktora na njih. Nadam se da ćemo stići na vreme...
Kurs podešen i motori na maksimumu. Preusmerio sam i energiju sa tiberijumskog reaktora na njih. Nadam se da ćemo stići na vreme...
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
19
Na levo krug!
Na levo krug!
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
18:55 Pa gde opet da skrećemo? Već je bio podešen kurs... Vraćam stari, nadam se da nećemo da zakasnimo.
Pokušavam da presečem energetske vodove, tako da možda i zaustavim punjenje topa, ali nisam siguran da ću uspeti.
Pokušavam da presečem energetske vodove, tako da možda i zaustavim punjenje topa, ali nisam siguran da ću uspeti.
Hex- Lord
18:00
Vratili smo se u orbitu one planete...
Nego...ljudi..pucajte predloge za novi naziv broda
Vratili smo se u orbitu one planete...
Nego...ljudi..pucajte predloge za novi naziv broda
17:59
*Veeeeeeeeeliki bljesak*
Odlično ljudi, upravo smo uočeni...
*Veeeeeeeeeliki bljesak*
Odlično ljudi, upravo smo uočeni...
Hex- Lord
17:35 Definitivno... Dole je opšta uzbuna. Radari skeniraju celo nebo (mi smo idalje sakriveni što se toga tiče) i preko radija organizuju vojsku dole... Očigledno smo ih lepo prestrašili. Čija je genijalna ideja bila da promeni kurs ka planeti, a još nismo završili sa topom?
Hex- Lord
17:25
Pa tvoja bato
Rekao si da vracas stari kurs..kad si uneo stari kurs to je znacilo automatski povratak u orrbitu one planete
Pa tvoja bato
Rekao si da vracas stari kurs..kad si uneo stari kurs to je znacilo automatski povratak u orrbitu one planete
17:00 Ne, ja sam vratio stari kurs za sakrivanje iza meseca iza kog je trebalo da se sakrijemo, a koji je phoenix poremetila skretanjem.... Dakle, neko drugi je to odradio...
Hex- Lord
16:45
Ja nisam ni pipnio...
Oh...ovo je vala bas zviznulo...
Upravo smo dobili ogromnu rupcagu u najdebeljem delu broda..
Motori su svi otkazali ,a da skocimo ne mozemo...
Zatvorio sam sva vrata u predelu rupe posto smo upravo izgubili skoro celu jednu palabu kod motora...
Padamo ravno ka planeti!!!!!!!
OVO JE SABOTAZA!!!
NESTO SE NALAZI NA NASEM BRODU! SEZNORI POTVRDJUJU ULJEZA!!!
MORAMO DA VESTO DA PRIZEMNIMO BROD OD 2000m negde ja predlezem ovaj ogroman juzni kontient u blizini juzne polarne linije u pitanju je veoma lepo stepsko podrucije
Ja nisam ni pipnio...
Oh...ovo je vala bas zviznulo...
Upravo smo dobili ogromnu rupcagu u najdebeljem delu broda..
Motori su svi otkazali ,a da skocimo ne mozemo...
Zatvorio sam sva vrata u predelu rupe posto smo upravo izgubili skoro celu jednu palabu kod motora...
Padamo ravno ka planeti!!!!!!!
OVO JE SABOTAZA!!!
NESTO SE NALAZI NA NASEM BRODU! SEZNORI POTVRDJUJU ULJEZA!!!
MORAMO DA VESTO DA PRIZEMNIMO BROD OD 2000m negde ja predlezem ovaj ogroman juzni kontient u blizini juzne polarne linije u pitanju je veoma lepo stepsko podrucije
16:44 Preusmeravam energiju iz tiberiumskog reaktora i energetskih modula u motore... Neće biti dovoljno da nas održi u orbiti, ali će biti moguće makar malo da upravljamo gde padamo... Štitovi nažalost su na golom minimumu i neće biti od velike pomoći pri udaru tako da se spremite za ozbiljan udar!
Neka neko od vas dvoje ode za kormilo, ja ću da potražim sabotera dok još rade senzori...
Neka neko od vas dvoje ode za kormilo, ja ću da potražim sabotera dok još rade senzori...
Hex- Lord
16:40
Odlicno si ti to obavio
Sad smo malo usporili...
Sta ce nam stitovi..mi smo dovoljno jaki da mozemo da bez problema da udjemo atsmoferu...
A sad dok padamo kao sekire moramo brzo da ukljucimo antigravitacione motore inace ima da napravimo kratercinu samo taku a i ono sto je najvaznije ima da se raspadnemo pri udaru samo tako
Odlicno si ti to obavio
Sad smo malo usporili...
Sta ce nam stitovi..mi smo dovoljno jaki da mozemo da bez problema da udjemo atsmoferu...
A sad dok padamo kao sekire moramo brzo da ukljucimo antigravitacione motore inace ima da napravimo kratercinu samo taku a i ono sto je najvaznije ima da se raspadnemo pri udaru samo tako
16:39 Nažalost, antigravitacioni motori su pretrpeli najveći deo oštećenja tako da njima nema pomoći. Moraćete da se snađete sa manevarskim motorima da usporite...
Štitovi nisu loši jer prilikom udarca, oni preuzmu na sebe veći deo sile pre popuštanja, tako da ublaže udar. Nisam ni mislio da nam trebaju da nas zaštite od atmosfere.
Ulazimo u atmosferu... Senzori počinju da otkazuju, moram da požurim i da nađem sabotera što pre...
Štitovi nisu loši jer prilikom udarca, oni preuzmu na sebe veći deo sile pre popuštanja, tako da ublaže udar. Nisam ni mislio da nam trebaju da nas zaštite od atmosfere.
Ulazimo u atmosferu... Senzori počinju da otkazuju, moram da požurim i da nađem sabotera što pre...
Hex- Lord
16:35 (PAZI NA VREME)
Nisu ni radili posle eksplozije... Prebaci samo glavne motore na pogon u nazad i vozi kao da voziš u nazad (komande levo-desno su obrnute!). Trebalo bi da uspore značajno pad...
*PAŽNJA 10 MINUTA DO UDARA!*
Nisu ni radili posle eksplozije... Prebaci samo glavne motore na pogon u nazad i vozi kao da voziš u nazad (komande levo-desno su obrnute!). Trebalo bi da uspore značajno pad...
*PAŽNJA 10 MINUTA DO UDARA!*
Hex- Lord
16:23 Malo sam se zaneo
Okej valjda ti znas kako da nas prizemnis bez antigravitacionih motora
Samo da smo bez njih kao sekira u moru
Okej valjda ti znas kako da nas prizemnis bez antigravitacionih motora
Samo da smo bez njih kao sekira u moru
16:33 (PAZI NA VREME!!! Po tvom vreenu već smo pali!)
OK... Zabataliću poteru za saboterom...
Ja (preko razglasa): "Sva posada neka se prebaci u skladište 7! Tamo će biti najbezbednije mesto za vreme sletanja."
Držite se! Palim motore! Motori na 5%... Bolje neće moći, ali valjda će biti dovoljno...
Senzori detektuju močvaru dole... Pokušaću tamo da "sletim".
Ohhh... Neee...
Neko će postati beskućnik... Sad je kasno da skrećem... DRŽITE SE!
*"Slećemo", grubo...*
OK... Zabataliću poteru za saboterom...
Ja (preko razglasa): "Sva posada neka se prebaci u skladište 7! Tamo će biti najbezbednije mesto za vreme sletanja."
Držite se! Palim motore! Motori na 5%... Bolje neće moći, ali valjda će biti dovoljno...
Senzori detektuju močvaru dole... Pokušaću tamo da "sletim".
Ohhh... Neee...
Neko će postati beskućnik... Sad je kasno da skrećem... DRŽITE SE!
*"Slećemo", grubo...*
Hex- Lord
16:31...
Drz'te se!!!
Drz'te se!!!
phoenix- Q Continuum
16:20 Ovo nije popravilo izgled broda... Sletanje je i mene zabolelo...
Gasim motore, kao i sve reaktore i puštam dijagnostiku... Potrajaće bar nekoliko sati.
Štitovi očigledno ne rade... Šteta, možda nam zatrebaju. Uključujem (preživele) automatske topove, ne bih da nam bane ovdašnja vojska ili neko od meštana nenajavljen...
Gasim motore, kao i sve reaktore i puštam dijagnostiku... Potrajaće bar nekoliko sati.
Štitovi očigledno ne rade... Šteta, možda nam zatrebaju. Uključujem (preživele) automatske topove, ne bih da nam bane ovdašnja vojska ili neko od meštana nenajavljen...
Hex- Lord
16:10
Primecen uljez na velikoj 4 palubi!!!!!
Uh malo se brod prepolovio ali nema veze...
Kao sto kaze na kraju samo malo da se ispolira i kao novo
Primecen uljez na velikoj 4 palubi!!!!!
Uh malo se brod prepolovio ali nema veze...
Kao sto kaze na kraju samo malo da se ispolira i kao novo
16:05
Krećem tamo! Biću na vezi sa kompjuterom (bežična veza još radi) i pokušaću da premostim oštećena kola i osposobim senzore... Da li si video uljeza?
Da se brod samo prepolovio bilo bi super... FTL se ne javlja (verovatno je teško oštećen u eksploziji), glavni reaktor je probijen (curi radijacija), tiberiumski reaktor je teško oštećen (radi samo po navici), unutrašnji senzori ne rade, struje nema gotovo nigde (ima samo na mostu, u mašinskom odeljenju i oružarnici), pulsni motori su gotovo uništeni, antigravitacioni se uopšte ne javljaju (verovatno uništeni), rupe na trupu imamo na svakih pola metra... A ovo su tek grubi podaci... Bolje neće sigurno biti.
Krećem tamo! Biću na vezi sa kompjuterom (bežična veza još radi) i pokušaću da premostim oštećena kola i osposobim senzore... Da li si video uljeza?
Da se brod samo prepolovio bilo bi super... FTL se ne javlja (verovatno je teško oštećen u eksploziji), glavni reaktor je probijen (curi radijacija), tiberiumski reaktor je teško oštećen (radi samo po navici), unutrašnji senzori ne rade, struje nema gotovo nigde (ima samo na mostu, u mašinskom odeljenju i oružarnici), pulsni motori su gotovo uništeni, antigravitacioni se uopšte ne javljaju (verovatno uništeni), rupe na trupu imamo na svakih pola metra... A ovo su tek grubi podaci... Bolje neće sigurno biti.
Hex- Lord
16:04
Ha..ali zato rade ovi moji izumi sto Doktor izmisli...
Postavio sam poprilne zamke na Velikoj 4. palubi i koliko vidim uspesno su obavele posao..taj je u klopci
Shta li cemo da mu radimo?
Ha..ali zato rade ovi moji izumi sto Doktor izmisli...
Postavio sam poprilne zamke na Velikoj 4. palubi i koliko vidim uspesno su obavele posao..taj je u klopci
Shta li cemo da mu radimo?
16:00 Prvo da vidimo šta smo to ulovili... Ako je neki robot, lako ćemo da mu iščupamo memorijski čip i da vidimo šta je hteo i ko ga šalje, a ako nije to ne znači da nećemo nešto da mu iščupamo dok ne prizna.
Hex- Lord
15:55
Mozda bi bilo bolje da ne krenes prvo ti, Hexe, do uljeza. Jer, ako smo rekli da je ova planeta na nivou razvoja kao Zemlja 60-ih, ne znam sta bi bilo. Budi u pripravnosti, iza nas, za svaki slucaj.
Mozda bi bilo bolje da ne krenes prvo ti, Hexe, do uljeza. Jer, ako smo rekli da je ova planeta na nivou razvoja kao Zemlja 60-ih, ne znam sta bi bilo. Budi u pripravnosti, iza nas, za svaki slucaj.
phoenix- Q Continuum
Strana 15 od 23 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23
:: The Bronze :: RPG serije foruma
Strana 15 od 23
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu