Piratsko putovanje!
5 posters
:: The Bronze :: RPG serije foruma
Strana 5 od 25
Strana 5 od 25 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25
Re: Piratsko putovanje!
98... OK, napravimo ovde onda ispred ulaza logor za večeras, pa onda sutra da ulazimo. Stražu će da drže ovi moji bezumnici - i onako ne spavaju.
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
99...
ok, vec hrcem
ok, vec hrcem
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
100...
Ajde dok ti dremaš, mi ulazimo da vidimo da li ima nečega unutra.
Ej! Ti! Vraćaj se ovamo! *zvuci lomljave, tuče, opšte gungule* Drži ga! Ufff! Ala ume da šutne, drži ga bre, za šta te plaćam?
Ej, spusti taj topuz... JAO! Ne po glavi, ne po glavi! JAAAAOOO!! PO GLAVI, PO GLAVI!!
Skidaj mi ga s leđa! Drži ga dobro! Veži ga. Ako se oslobodi, odraću te... Ah, da ti nemaš kožu... OK, smrviću ti kosti.
OK, gde je naš stručnjak? Ne znam koja je ovo spodoba, ali znam da je veoma prgava.
Xay-te't! Pergat. (naredio sam mom polučarobnjaku da baci čini da ga smiri) OK, sad možete da ga odvežete.
Ajde dok ti dremaš, mi ulazimo da vidimo da li ima nečega unutra.
Ej! Ti! Vraćaj se ovamo! *zvuci lomljave, tuče, opšte gungule* Drži ga! Ufff! Ala ume da šutne, drži ga bre, za šta te plaćam?
Ej, spusti taj topuz... JAO! Ne po glavi, ne po glavi! JAAAAOOO!! PO GLAVI, PO GLAVI!!
Skidaj mi ga s leđa! Drži ga dobro! Veži ga. Ako se oslobodi, odraću te... Ah, da ti nemaš kožu... OK, smrviću ti kosti.
OK, gde je naš stručnjak? Ne znam koja je ovo spodoba, ali znam da je veoma prgava.
Xay-te't! Pergat. (naredio sam mom polučarobnjaku da baci čini da ga smiri) OK, sad možete da ga odvežete.
Hex- Lord
101...jauc kakva sbodoba.....
trebao si mene da zovnes da ga smirim sa gromom...spavao bi ki bebica
trebao si mene da zovnes da ga smirim sa gromom...spavao bi ki bebica
102... Ma ovi moji mage-ovi su ga cepali strujom, ali ih je samo razbacao na sve strane. Mislim da ima nešto magijske krvi pa na njega ne utiče struja. Jedva ga je mojih 30 vitezova savladalo dovoljno dugo da mogu da ga vežu...
Da li ima neko da ume brzo da zaleči kosti? Razbucao mi je desetak rebara, jednu ruku i mislim da mi je načeo malo glavu... Ne bih da čekam par sati da se samo zaleči, ako nas neko napadne, neću moći da pomognem.
Da li ima neko da ume brzo da zaleči kosti? Razbucao mi je desetak rebara, jednu ruku i mislim da mi je načeo malo glavu... Ne bih da čekam par sati da se samo zaleči, ako nas neko napadne, neću moći da pomognem.
Hex- Lord
104...
'Jutar, sta ima novo?
'Jutar, sta ima novo?
phoenix- Q Continuum
105... Sad je bolje, hvala za nameštanje kostiju...
Ništa posebno novo, samo smo uhvatili neku spodobu. Gde je Relg da nam malo pojasni šta je ovo?
Ništa posebno novo, samo smo uhvatili neku spodobu. Gde je Relg da nam malo pojasni šta je ovo?
Hex- Lord
106
e, stvarno ne znam, kako uvek uspe da se izgubi
Relg (izlazi iz zemlje): "BU! Cujem ja sve vas, i ne gubim se, tacno znam sta radim. Ova spodoba je Gnarit, jedini preostali pripadnik svoje vrste. Davno su svi pobijeni sem njega, i sad se on sveti tako sto napada svakoga ko nabasa ovuda. Mozda da smuckamo neki napitak i upotrebimo malo magije, i probudicemo mu moc govora..."
e, stvarno ne znam, kako uvek uspe da se izgubi
Relg (izlazi iz zemlje): "BU! Cujem ja sve vas, i ne gubim se, tacno znam sta radim. Ova spodoba je Gnarit, jedini preostali pripadnik svoje vrste. Davno su svi pobijeni sem njega, i sad se on sveti tako sto napada svakoga ko nabasa ovuda. Mozda da smuckamo neki napitak i upotrebimo malo magije, i probudicemo mu moc govora..."
phoenix- Q Continuum
107... Magiju prepuštam vama... Da se ja pitam oni bi još juče bili istrebljeni. Kako bije, ufff... Ne sećam se kad sam poslednji put dobio takve batine ko kad smo njega hvatali.
Hex- Lord
109...
Relg (trci): "Evo ga, samo ko ce da mu da da pije?"
Relg (trci): "Evo ga, samo ko ce da mu da da pije?"
phoenix- Q Continuum
110... Znam da ću zažaliti... Ajde, ja ću...
Ajde, mali, vidi kako je lep i ukusan ovaj napitak. Ajde zini... JAAAOOO!!! Daj bre! Ovo je za tvoje dobro! Ako ne popiješ napitak ja ću lično da te oderem i da napravim kožuh od tebe! Šta je smešno? Misliš da neću? Gde mi je mač? Sad ću da mu pokažem...
Dobro Relg, neću da ga oderem, ali samo zato što si me tako lepo zamolio... Ajde, budi dobar Gnarit i popi ovaj nap-... JAOOO!!! Kako ujeda pacov jedan...
OK sad mi je dosta, držite ga, sad će da popije hteo on to ili ne. Drži ga! Obori ga na zemlju! Pazi na... Zaboravi, javi se kad sletiš! Otvorite mu usta... E nećeš... Drži ga dobro! Taaakooo... OK, zatvori mu usta. Pokri mu nos! Tako, progutao je...
OK, sada kad je progutao, ko će da ga ispituje?
Ajde, mali, vidi kako je lep i ukusan ovaj napitak. Ajde zini... JAAAOOO!!! Daj bre! Ovo je za tvoje dobro! Ako ne popiješ napitak ja ću lično da te oderem i da napravim kožuh od tebe! Šta je smešno? Misliš da neću? Gde mi je mač? Sad ću da mu pokažem...
Dobro Relg, neću da ga oderem, ali samo zato što si me tako lepo zamolio... Ajde, budi dobar Gnarit i popi ovaj nap-... JAOOO!!! Kako ujeda pacov jedan...
OK sad mi je dosta, držite ga, sad će da popije hteo on to ili ne. Drži ga! Obori ga na zemlju! Pazi na... Zaboravi, javi se kad sletiš! Otvorite mu usta... E nećeš... Drži ga dobro! Taaakooo... OK, zatvori mu usta. Pokri mu nos! Tako, progutao je...
OK, sada kad je progutao, ko će da ga ispituje?
Hex- Lord
111...сллоните се нека га Доктор прегледа.....
Ћеш да ми кажеш бре све иначе?'
Шта је бре,шта се дереш мамлазе!!!!! Е с'д ћеш да видиш како муса дере јарца!!!!
ТРАС!!! БУУУУУМ!!!!! ТРЕС!!!!!!!
Ух....бре...
Шта кукаш оћеш још?
Човек каже да ће све да призна
Ћеш да ми кажеш бре све иначе?'
Шта је бре,шта се дереш мамлазе!!!!! Е с'д ћеш да видиш како муса дере јарца!!!!
ТРАС!!! БУУУУУМ!!!!! ТРЕС!!!!!!!
Ух....бре...
Шта кукаш оћеш још?
Човек каже да ће све да призна
112... Lako tebi da ga biješ i da izvlačiš priznanja kada ga drži nas 40 prikovanim za pod...
Hex- Lord
114...
A kako bi bilo da ga oprezno pustimo, pa da nam covek (ahm, gnarit) lepo kaze sta ima?! Luda ideja, al' mozda uspe?
A kako bi bilo da ga oprezno pustimo, pa da nam covek (ahm, gnarit) lepo kaze sta ima?! Luda ideja, al' mozda uspe?
phoenix- Q Continuum
115... Nisam siguran da će to dobro da bude po nas koji ga držimo... Danas mi je odgrizao tri prsta (već su ponovo izrasli, ali ne bih da ponavljam to osim ako moram) i iščašio ruku (takođe ne bih da ponavljam). Da ne pominjem onih 15 jadnih vitezova koje je smlavio, a onaj jadničak što ga je lansirao jedva se dovukao do logora ponovo.
Ako ga neko malo primiri (uspava, imobiliše) rado ćemo da se sklonimo sa njega, ali sa ovako živahnim mi se ne igra. Relg, da nemaš možda neki napitak za uspavljivanje? Ja sam moj ostavio na brodu. Već sam se naučio da mu ga dajem. XD
Ako ga neko malo primiri (uspava, imobiliše) rado ćemo da se sklonimo sa njega, ali sa ovako živahnim mi se ne igra. Relg, da nemaš možda neki napitak za uspavljivanje? Ja sam moj ostavio na brodu. Već sam se naučio da mu ga dajem. XD
Hex- Lord
116...
Evo, mlatni ga ovom biljkom po vratu! Samo pazi, da tebe ne dokace bodlje
Evo, mlatni ga ovom biljkom po vratu! Samo pazi, da tebe ne dokace bodlje
phoenix- Q Continuum
117... Mlatnuo. Uf, ala mi se nešto... aaaa... manta... *ŠLJUS* *ŠLJUS* *ŠLJUS* (šamarao sam se malo po obrazima) Dobra ova biljčica... Lepo bije... Pravo među oči. Sva sreća pa ne deluje na moju demonsku stranu.
Ajde, dižite se, lepo se uspavao. Kada se probudi možete pristupiti ispitivanju.
Ajde, dižite se, lepo se uspavao. Kada se probudi možete pristupiti ispitivanju.
Hex- Lord
118
odo da obletim ostrvo
odo da obletim ostrvo
phoenix- Q Continuum
119 A da ispitaš našeg "gosta"?
Hex- Lord
120...
A, nazdravlje, pokusala sam da se izvucem, al' ajd...
Ja: "Alo, bato, ocu da ukapiras da te necemo tuci, ako ti ne budes tukao nas, zato bolje da lepo i koliko je moguce civilizovanije zborimo...?"
Gnarit: "Flaf, ublaf, mrf, prf...." PUF
Ja: "Uf, sta ovo bi?? Pretvori se u ovo cudo?!"
A, nazdravlje, pokusala sam da se izvucem, al' ajd...
Ja: "Alo, bato, ocu da ukapiras da te necemo tuci, ako ti ne budes tukao nas, zato bolje da lepo i koliko je moguce civilizovanije zborimo...?"
Gnarit: "Flaf, ublaf, mrf, prf...." PUF
Ja: "Uf, sta ovo bi?? Pretvori se u ovo cudo?!"
phoenix- Q Continuum
121...
Ja: "Ajde sad lepo reci šta si i zašto si hteo da me prevedeš u 2D čim si me video?"
?: "Sa takvima kao što si ti neću da razgovaram."
Ja: "Izvini, ali šta misliš pod tim *takvima kao što si ti*?" *izvlačim mač delimično i prilazim par koraka*
?: "..."
Ja: "Dakle?" *prilazim još malo*
?: "Neću da pričam sa tobom."
Ahhh, odustajem! Neka neko drugi priča sa njim, ja nemam strpljenja. Ako nastavi ubiću ga, ali bukvalno.
Ja: "Ajde sad lepo reci šta si i zašto si hteo da me prevedeš u 2D čim si me video?"
?: "Sa takvima kao što si ti neću da razgovaram."
Ja: "Izvini, ali šta misliš pod tim *takvima kao što si ti*?" *izvlačim mač delimično i prilazim par koraka*
?: "..."
Ja: "Dakle?" *prilazim još malo*
?: "Neću da pričam sa tobom."
Ahhh, odustajem! Neka neko drugi priča sa njim, ja nemam strpljenja. Ako nastavi ubiću ga, ali bukvalno.
Hex- Lord
122...
Ja: "Mudri starce, (makar se nadam da je iole mudar...) samo nas interesuje zasto si nas napao, jer, mi se samo branismo."
?: "Pih, sa spodobama kao sto ste vi necu da zborim!!!"
Ja: "Matora budalo, ides mi na zivce, govori, ili ima da te povedemo na nas brod, kao 'ljudski resurs'*!!!"
* rob
Ja: "Mudri starce, (makar se nadam da je iole mudar...) samo nas interesuje zasto si nas napao, jer, mi se samo branismo."
?: "Pih, sa spodobama kao sto ste vi necu da zborim!!!"
Ja: "Matora budalo, ides mi na zivce, govori, ili ima da te povedemo na nas brod, kao 'ljudski resurs'*!!!"
* rob
phoenix- Q Continuum
Strana 5 od 25 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25
:: The Bronze :: RPG serije foruma
Strana 5 od 25
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu