Piratsko putovanje!
5 posters
:: The Bronze :: RPG serije foruma
Strana 6 od 25
Strana 6 od 25 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
Re: Piratsko putovanje!
123...
Ja: Da ga malo prevaspitam? *krckanje zglobova ruku*
?: "*gulp*"
Ja: Da ga malo prevaspitam? *krckanje zglobova ruku*
?: "*gulp*"
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
125...
ok, preti po malo, al' nemoj da preteras, vidis kako je krhak*
ok, preti po malo, al' nemoj da preteras, vidis kako je krhak*
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
126...
Sad ću da ga malo ispitam:
Znači nećeš da pričaš... Videćemo... Pitam se čemu li ovo služi...
*CENSORED*
OK, pristao je da sarađuje. Vaš je.
Sad ću da ga malo ispitam:
Znači nećeš da pričaš... Videćemo... Pitam se čemu li ovo služi...
*CENSORED*
OK, pristao je da sarađuje. Vaš je.
Hex- Lord
127...
Vidi ga, skoro da se u bebu pretvorio.
Vidi ga, skoro da se u bebu pretvorio.
phoenix- Q Continuum
129...
Deda: "Moje ime je Dragdor od Tul'Kretera. Ovo je nekada bilo uspesno i napredno ostrvo. Ja sam bio Kralj... A onda su dosli Lordovi Magle (trojica sa nepreglednim vojskama, koji zele naci najvece blago i upotrebiti ga u zle svrhe). Pobili su sve, a mene ostavili u zivotu, da patim. Omadjijali su me, i vremenom sam postao gnarit..."
Ja: "Klasika, 'bad guys', najvece zlo, tralalala, dobro mora da pobedi... Pa 'ocemo li vise pobediti!!!!! I zasto nikako da naidjemo na neko banalno ostrvo vila i cvetica... "
Napomena: Dakle, sad uvodimo glavne zlikovce, Lordove Magle, njih trojicu, od kojih svako vodi svoju vojsku i slicno. Nepisanim sporazumom, Pirati se bore protiv njih, zato sto Marinci odbijaju da poveruju da oni uopste postoje, tako da svu paznju, pogresno usmeravaju na - pirate.
Deda: "Moje ime je Dragdor od Tul'Kretera. Ovo je nekada bilo uspesno i napredno ostrvo. Ja sam bio Kralj... A onda su dosli Lordovi Magle (trojica sa nepreglednim vojskama, koji zele naci najvece blago i upotrebiti ga u zle svrhe). Pobili su sve, a mene ostavili u zivotu, da patim. Omadjijali su me, i vremenom sam postao gnarit..."
Ja: "Klasika, 'bad guys', najvece zlo, tralalala, dobro mora da pobedi... Pa 'ocemo li vise pobediti!!!!! I zasto nikako da naidjemo na neko banalno ostrvo vila i cvetica... "
Napomena: Dakle, sad uvodimo glavne zlikovce, Lordove Magle, njih trojicu, od kojih svako vodi svoju vojsku i slicno. Nepisanim sporazumom, Pirati se bore protiv njih, zato sto Marinci odbijaju da poveruju da oni uopste postoje, tako da svu paznju, pogresno usmeravaju na - pirate.
Poslednji izmenio phoenix dana Pon Dec 19, 2011 9:43 am, izmenjeno ukupno 1 puta
phoenix- Q Continuum
131...
Mislim da je rekao "Magle"...
Mislim da je rekao "Magle"...
phoenix- Q Continuum
133...
Ma ok je... Imam neki cudan osecaj da cemo se jednom sresti...
Ma ok je... Imam neki cudan osecaj da cemo se jednom sresti...
phoenix- Q Continuum
134... Kakve smo mi sreće naletećemo mi na svu trojicu odjednom... Kada naiđemo na neku civilizaciju moraću da pošaljem jednog jastreba da pozove pojačanje, deluje mi kao da će nam trebati.
Hex- Lord
135...samo da se mi dovucemo naseg broda i da pobegnemo sa ovog ostrva glavom bez obzira....
136... Vratimo se mi na brod, ovde više nema ništa zanimljivo. Da vodimo i Dragdora od Tul'Kretera? Na ovom ostrvu nema više ništa za njega.
Ova magla koja se navlači mi se ništa ne dopada, ima nešto neprirodno u njoj. Ne mogu baš da kažem šta, ali nešto mi tu baš i nije sve kako treba.
Bolje da krenemo što pre, ukoliko ne požurimo nećemo moći da pronađemo gde smo "parkirali" brod.
Ova magla koja se navlači mi se ništa ne dopada, ima nešto neprirodno u njoj. Ne mogu baš da kažem šta, ali nešto mi tu baš i nije sve kako treba.
Bolje da krenemo što pre, ukoliko ne požurimo nećemo moći da pronađemo gde smo "parkirali" brod.
Hex- Lord
137....lojlalo li loaloai... (moram da jodlujem )
ovde se ne vidi prst pred okom...
ovde se ne vidi prst pred okom...
138...
Pa, sta kazes Dragdore? Ides li sa nama?
Dragdor: "Teska srca ostavljam domovinu, ali, vidim da mi druge nema."
Pa, sta kazes Dragdore? Ides li sa nama?
Dragdor: "Teska srca ostavljam domovinu, ali, vidim da mi druge nema."
phoenix- Q Continuum
139... Idemo svi u koloni... Ne smemo da se razdvajamo mnogo inače ćemo se izgubiti. Mislim da sam čuo da se nešto šunja u magli, ali ne znam šta je to.
Hex- Lord
140...
Mislila sam da je Dragdor jedini stanovnik ovde.
Mislila sam da je Dragdor jedini stanovnik ovde.
phoenix- Q Continuum
141... I ja sam mislio... Ali zar ne čuješ šapat? Nešto se tamo smuca, a nije životinja. Čekaj! Da li si videla ono? Znam da životinjama oči ne svetle crveno! Eno i tamo!
Prilaze nam! Svi u odmbrambenu formaciju!
Prilaze nam! Svi u odmbrambenu formaciju!
Hex- Lord
144 Čekaj! Znam ovu spodobu!
Ja: "Reg, vrećo crva, otud ti ovde?"
Reg: "Hex, polutanu gadni! Drago mi je da te vidim. Došao sam da potražim jednu tvrđavu ovde na ostrvu. Čuo sam da ima veoma vrednih predmeta u tamnici. Šta je tebe dovelo ovde?"
Ja: "Morali smo da prisatnemo posle oluje, pa dok se proveravaa brod, mi smo malo pronjuškali po ostrvu. Što nisi viknuo, mogli smo da te spržimo kad se tako šunjaš po magli? Da li si idalje kralj onih južnih zombija?"
Reg: "Car... Koliko puta treba da ti ponovim... CAR!"
Ja: "*kikot*"
Reg: "Nepopravljiv si... Još umeš da me iznerviraš... Ne, nisam, svrgli su me. Nisam bio dovoljno okrtuan... Da ne poverujš. Nisam prepoznao ove tvoje prijatelje, pa nisam hteo da rizikujem borbu ukoliko nije neophodno."
Ja: "Ti, nisi bio dovoljno okrutan? Stvarno mi nisu jasni... Da li si pronašao tvrđavu?"
Reg: "Jesam, ali neko me je preduhitrio, Bogovi ga spalili... Da stvar bude još gora, brod mi je potonuo prilikom iskrcavanja."
Ja: "Mislim da kod nas ima mesta. Možda možemo da vas povezemo do najbliže luke?"
Reg: "Bio bih vam veoma zahvalan. Nema nas mnogo, kao što vidiš, ostalo nas je svega desetak."
Šta kažete ljudi? Da ih primimo? Neće nam praviti probleme... Valjda...
Ja: "Reg, vrećo crva, otud ti ovde?"
Reg: "Hex, polutanu gadni! Drago mi je da te vidim. Došao sam da potražim jednu tvrđavu ovde na ostrvu. Čuo sam da ima veoma vrednih predmeta u tamnici. Šta je tebe dovelo ovde?"
Ja: "Morali smo da prisatnemo posle oluje, pa dok se proveravaa brod, mi smo malo pronjuškali po ostrvu. Što nisi viknuo, mogli smo da te spržimo kad se tako šunjaš po magli? Da li si idalje kralj onih južnih zombija?"
Reg: "Car... Koliko puta treba da ti ponovim... CAR!"
Ja: "*kikot*"
Reg: "Nepopravljiv si... Još umeš da me iznerviraš... Ne, nisam, svrgli su me. Nisam bio dovoljno okrtuan... Da ne poverujš. Nisam prepoznao ove tvoje prijatelje, pa nisam hteo da rizikujem borbu ukoliko nije neophodno."
Ja: "Ti, nisi bio dovoljno okrutan? Stvarno mi nisu jasni... Da li si pronašao tvrđavu?"
Reg: "Jesam, ali neko me je preduhitrio, Bogovi ga spalili... Da stvar bude još gora, brod mi je potonuo prilikom iskrcavanja."
Ja: "Mislim da kod nas ima mesta. Možda možemo da vas povezemo do najbliže luke?"
Reg: "Bio bih vam veoma zahvalan. Nema nas mnogo, kao što vidiš, ostalo nas je svega desetak."
Šta kažete ljudi? Da ih primimo? Neće nam praviti probleme... Valjda...
Hex- Lord
145...ce da gi uzmemo
ali ako bude bio nevaljao ima da leti iz broda kao djule
ali ako bude bio nevaljao ima da leti iz broda kao djule
146 Ako budu nevaljali, lično ću da ih katapultiram, to se podrazumeva.
Da li se neko seća gde smo se parkirali?
Da li se neko seća gde smo se parkirali?
Hex- Lord
147...od ove guste magle..ne vidi se nista a i zahladnelo neverovarno brzo sada je
-10C,vidis uvatilo se inje po stablima
Nesto sigurno opasno dolazi
-10C,vidis uvatilo se inje po stablima
Nesto sigurno opasno dolazi
148... Verovatno...
Ja: "Reg, da ne znaš možda ti nešto o tome? Nešto mnogo žurš da se skloniš sa ostrva."
Reg: "Ne, znam... Nisam ništa uradio..."
Ja: "Vidi se da lažeš... Oči ti menjaju boju kad lažeš, zato ne pokušavaj da me foliraš. Uz to rekao si da vas je OSTALO svega desetak, dakle, šta se dogodilo sa ostalima?"
Reg: "Ovaj... Neće ti se svideti."
Ja: "Da znaš da neće. Pljuni više! Šta se dogodilo?"
Reg: "Tamnica nije bila skroz prazna... Unutra je bio zarobljen ledeni džin. Popričao sam sa njim i on je bio vrlo uverljiv da želi da mi pomogne da povratim tron u zamenu da ga pustim..."
Ja: "Nisi valjda...?"
Reg: "Jesam..."
Ja: "Budalo! Zar ne znaš da ledenim džinovima ne može da se veruje!?"
Reg: "Paaa..."
Ja: "Šta bre 'paaa'? Ti bre nisi normalan. Trebalo bi da te ostavimo ovde da te ugazi kao tvoje pratioce!"
Reg: "Nemoj, molim te! Uradiću sve što tražiš!"
Ja: "Za početak, reci gde nam je brod. Znam da ti, kao i svi ostali zobiji, možeš da vidiš kroz maglu! Vodi nas i požuri. Ako kreneš da se zamrzavaš, reci mi. Rado ću da te malo 'podgrejem'!"
Čuli ste! Trčećim korakom ka obali! Ne znam koliko nam je blizu! Ledeni džinovi nisu baš poznati po svojoj poletnosti, ali nisu ni zombiji, a on im je bio za petama sve vreme!
Ja: "Reg, da ne znaš možda ti nešto o tome? Nešto mnogo žurš da se skloniš sa ostrva."
Reg: "Ne, znam... Nisam ništa uradio..."
Ja: "Vidi se da lažeš... Oči ti menjaju boju kad lažeš, zato ne pokušavaj da me foliraš. Uz to rekao si da vas je OSTALO svega desetak, dakle, šta se dogodilo sa ostalima?"
Reg: "Ovaj... Neće ti se svideti."
Ja: "Da znaš da neće. Pljuni više! Šta se dogodilo?"
Reg: "Tamnica nije bila skroz prazna... Unutra je bio zarobljen ledeni džin. Popričao sam sa njim i on je bio vrlo uverljiv da želi da mi pomogne da povratim tron u zamenu da ga pustim..."
Ja: "Nisi valjda...?"
Reg: "Jesam..."
Ja: "Budalo! Zar ne znaš da ledenim džinovima ne može da se veruje!?"
Reg: "Paaa..."
Ja: "Šta bre 'paaa'? Ti bre nisi normalan. Trebalo bi da te ostavimo ovde da te ugazi kao tvoje pratioce!"
Reg: "Nemoj, molim te! Uradiću sve što tražiš!"
Ja: "Za početak, reci gde nam je brod. Znam da ti, kao i svi ostali zobiji, možeš da vidiš kroz maglu! Vodi nas i požuri. Ako kreneš da se zamrzavaš, reci mi. Rado ću da te malo 'podgrejem'!"
Čuli ste! Trčećim korakom ka obali! Ne znam koliko nam je blizu! Ledeni džinovi nisu baš poznati po svojoj poletnosti, ali nisu ni zombiji, a on im je bio za petama sve vreme!
Hex- Lord
Strana 6 od 25 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
:: The Bronze :: RPG serije foruma
Strana 6 od 25
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu