Kako ste krenuli u manga/anime?
3 posters
Strana 1 od 1
Kako ste krenuli u manga/anime?
Koja je vasa prva manga/anime? Kako ste za nju saznali? Sta vas je privuklo u ovom zanru?
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Re: Kako ste krenuli u manga/anime?
Prva anima koj sam gledao bila je Robotech. To je bilo odavno, dok sam bio još mali. Kada sam odgledao sve epizode koje su bile dostupne u tom trenutku prestao sa potpuno da gledam anime. Preskočio sam Zmajevu Kuglu, Digimone, Pokemone... Sve što se prikazivalo kod nas. Ponovo me je privukao Hellsing i od tada gledam anime kad god imam vremena.
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Prva anime bila je Zmajeva kugla..samo pomisao da sam kansio u skolu zbog nje..govori koliki sam bio zaludjenik..gledao sam Digimone (mali buraz mi je gledao pa onda i ja sa njim) i navukao se...ali ne Yu Gi Oh me je defitivno ubio nacisto serija toliko ne..ali karte da..
Za ozbiljnije anime prvi put cuo sam od Hexa,gledao sam Helsing,Blassriter,Detroit Metal City...i tek sam se tada posteno navukao...
Trenutno gledam ludake iz One Piece-a
Koji su to carevi...
Za ozbiljnije anime prvi put cuo sam od Hexa,gledao sam Helsing,Blassriter,Detroit Metal City...i tek sam se tada posteno navukao...
Trenutno gledam ludake iz One Piece-a
Koji su to carevi...
Ja sam k'o i vecina dece krenula od Digimona Kasnila u Muzicku zbog njih. (Jos uvek ne mogu da verujem da sam kmecala kao mala beba kad je bila poslednja epizoda. Mislim da je tad komsiluk odzvanjao od dece )
Dragonball nisam gledala, mozda par epizoda jesam, onako, na rekreativnoj nastavi, kad se sva deca priljube uz TV, moras i ti...
Kod nas je bila podela na Pokemon decu i Digimon decu, i mi iz ove druge grupe smo "smatrali da su Pokemoni glupi" (tacno se secam jedne svadje)...
Posle Digimona, ide pauza, pa pre koju godinu krece Bleach na Happy-ju (ali samo 50-ak epizoda), i onda opet pauza. Kad sam konacno nabavila nesto brzi internet, krecem da citam mange.
Procitala/citam Kingdom Hearts, Bleach, Full Metal Alchemist, Death Note, One Piece
Dragonball nisam gledala, mozda par epizoda jesam, onako, na rekreativnoj nastavi, kad se sva deca priljube uz TV, moras i ti...
Kod nas je bila podela na Pokemon decu i Digimon decu, i mi iz ove druge grupe smo "smatrali da su Pokemoni glupi" (tacno se secam jedne svadje)...
Posle Digimona, ide pauza, pa pre koju godinu krece Bleach na Happy-ju (ali samo 50-ak epizoda), i onda opet pauza. Kad sam konacno nabavila nesto brzi internet, krecem da citam mange.
Procitala/citam Kingdom Hearts, Bleach, Full Metal Alchemist, Death Note, One Piece
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Similar topics
» Pogodi mangu/anime i postavi sledecu sliku
» Hranite se kako Vam krv kaze
» Kako se danas osećate?
» Kako ste čuli za Zvezdane staze
» Kako otvoriti novu VS anketu? (PRAVILA)
» Hranite se kako Vam krv kaze
» Kako se danas osećate?
» Kako ste čuli za Zvezdane staze
» Kako otvoriti novu VS anketu? (PRAVILA)
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu