SPACERATS
3 posters
:: The Bronze :: RPG serije foruma
Strana 20 od 23
Strana 20 od 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Re: SPACERATS
03:45
O-k... Sta da radimo, mora se, prezivesmo i gore
O-k... Sta da radimo, mora se, prezivesmo i gore
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
02:00 (malo da ubrzamo pošto imamo i punjenje posle)
Malo će da bude čudno spojen FTL, ali će raditi... Moraću da razvučem nove vodove do njega, ali to sam i pretpostavio da će biti potrebno tako da neće uticati ne vreme popravke.
Malo će da bude čudno spojen FTL, ali će raditi... Moraću da razvučem nove vodove do njega, ali to sam i pretpostavio da će biti potrebno tako da neće uticati ne vreme popravke.
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
09:00 FTL priključen i puni se. Uspeo sam da uz pomoć modula skratim sa 24 sata na 9 sati, ali bolje od toga ne mogu.
[Kada budete brojali, idite na krupne inkremente (sat, pola sata, 40 minuta...) da brzo prođe vreme.]
[Kada budete brojali, idite na krupne inkremente (sat, pola sata, 40 minuta...) da brzo prođe vreme.]
Hex- Lord
08:00 [evo mog doprinosa skracivanju, hehe ]
Ja =>
Ja =>
phoenix- Q Continuum
06:00 Sudeći po koordinatama gde idemo, trebalo bi.
Dobra vest: Motori nisu potpuno razvaljeni. Ako (privremeno) izbacim komore 3-9 pulsnih motora i spojim drugu direktno na desetu, dobićemo motore koji rade sa oko 25% maksimalne snage. Nećemo biti potpuno nepokretni.
Ovako skinute komore ću možda i uspeti da skrpim da rade kako treba jer sada mogu da se zavučem u njih i da radim bez da se izložim sumanutoj radijaciji.
Dobra vest: Motori nisu potpuno razvaljeni. Ako (privremeno) izbacim komore 3-9 pulsnih motora i spojim drugu direktno na desetu, dobićemo motore koji rade sa oko 25% maksimalne snage. Nećemo biti potpuno nepokretni.
Ovako skinute komore ću možda i uspeti da skrpim da rade kako treba jer sada mogu da se zavučem u njih i da radim bez da se izložim sumanutoj radijaciji.
Hex- Lord
06:45
Odlicno! A, gde to zanimljivo idemo?
Odlicno! A, gde to zanimljivo idemo?
phoenix- Q Continuum
05:00 [Unazad! ]
To ću da ostavim kao iznenađenje. Mesto je interesantno. Nije jednostavno tamo stići, pogotovu sa brodom u ovom stanju, ali je vredno toga.
To ću da ostavim kao iznenađenje. Mesto je interesantno. Nije jednostavno tamo stići, pogotovu sa brodom u ovom stanju, ali je vredno toga.
Hex- Lord
04...
Ok, samo da stignemo. Treba mi cvrsto tlo pod nogama. (Sem ako iznenadjenje i to ne pokvari )
Ok, samo da stignemo. Treba mi cvrsto tlo pod nogama. (Sem ako iznenadjenje i to ne pokvari )
phoenix- Q Continuum
03:00
Neće... Lepo je tamo, jedino što je kao što sam već napomenuo, malo zeznuto da se provuče.
Neće... Lepo je tamo, jedino što je kao što sam već napomenuo, malo zeznuto da se provuče.
Hex- Lord
02...
Vucemo se polako
Vucemo se polako
phoenix- Q Continuum
01:00 I skoro smo spremni za FTL... Nadam se da je sve spojeno kako treba...
Hex- Lord
24...
Uuu, 'os" sad da objasnis gde smo?
Uuu, 'os" sad da objasnis gde smo?
phoenix- Q Continuum
23:00 Naravno...
Mesto gde smo upravo stigli je pristupni put do specifičnog mesta za skok (ne toliko skok koliko putovanje). Kada se provučemo kroz sve ove asteroide, doćićemo do urušene crvotočine, ali bićemo u mogućnosti da našim FTL-om otvorimo privremeno ponovo otvor. Sad shvatate zašto kažem da će biti zeznuto sa ovako oštećenim brodom.
Crvotočina sama po sebi nije ništa bitno, bitna je destinacija na koju će nas ona odvesti. Ona vodi pravo do "Izgubljene planete". Ime zvuči krajnje otrcano, znam, ali ono što se tamo nalazi je sveti gral za sve istraživače. To je planeta na kojoj je živela izuzetno napredna rasa pre nekoliko hiljada godina, ali je jednog dana misteriozno nestala, a crvotočina koja je do njih vodila se urušila.
Crvotočinu sam sasvim slučajno otkrio kada sam spržio Shock Drive... Talas energije koji je "osvetlio" svemir u okolini se na specifičan način odbio od kanala same crvotočine i time mi pokazao put do otvora, a ostatak sam povezao iz mitova i legendi koje smo pokupili sa Arelskog broda.
Mesto gde smo upravo stigli je pristupni put do specifičnog mesta za skok (ne toliko skok koliko putovanje). Kada se provučemo kroz sve ove asteroide, doćićemo do urušene crvotočine, ali bićemo u mogućnosti da našim FTL-om otvorimo privremeno ponovo otvor. Sad shvatate zašto kažem da će biti zeznuto sa ovako oštećenim brodom.
Crvotočina sama po sebi nije ništa bitno, bitna je destinacija na koju će nas ona odvesti. Ona vodi pravo do "Izgubljene planete". Ime zvuči krajnje otrcano, znam, ali ono što se tamo nalazi je sveti gral za sve istraživače. To je planeta na kojoj je živela izuzetno napredna rasa pre nekoliko hiljada godina, ali je jednog dana misteriozno nestala, a crvotočina koja je do njih vodila se urušila.
Crvotočinu sam sasvim slučajno otkrio kada sam spržio Shock Drive... Talas energije koji je "osvetlio" svemir u okolini se na specifičan način odbio od kanala same crvotočine i time mi pokazao put do otvora, a ostatak sam povezao iz mitova i legendi koje smo pokupili sa Arelskog broda.
Hex- Lord
22:00
Mene ovo posebno raduje
Mene ovo posebno raduje
phoenix- Q Continuum
21:45 Onda, idemo lagano... 1/3 snage i otvorite četvore oči. Senzori nisu od nikakve pomoći ovde zbog posebnog sastava asteroida. Moraćemo ovo da uradimo na staromodni način. Kada neko vidi asteroid nek viče i skrenućemo.
Hex- Lord
21:30
Za sad je sve u redu
Za sad je sve u redu
phoenix- Q Continuum
21:15 Asteroid, smer 21-56, brzina 550 m/s. Korigujem kurs.
Hex- Lord
21:14
[WUUUUUUUUUSH]
Uh, za malo. Nije ovo nimalo jednostavno. Tek je prosao minut, a vec kao da je prosla vecnost
[WUUUUUUUUUSH]
Uh, za malo. Nije ovo nimalo jednostavno. Tek je prosao minut, a vec kao da je prosla vecnost
phoenix- Q Continuum
21:13 Pričaj mi o tome... Motori su strašno tromi... Jedva uspevam da skrenem na vreme. Još jedan asteroid na 5-0, brzina 1500 m/s! Skrećem oštro na desno, motori privremeno na punu snagu (dostupnu)!
Uffff... To je bilo blizu... Usporavam ponovo.
Uffff... To je bilo blizu... Usporavam ponovo.
Hex- Lord
21:08 Izbegli smo je... Mislim da smo za sada zaobišli sve krupnije asteroide... O ovim manjim ne moramo da brinemo zahvaljujući automatskim topovima. Jedino ne znam koliko će da potraje ovako bezbedan prolaz.
Hex- Lord
Strana 20 od 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
:: The Bronze :: RPG serije foruma
Strana 20 od 23
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu