POMOC!!!
+4
gontra
phoenix
Hex
GodmodeDeadpooly
8 posters
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: POMOC!!!
Dr.Jackson ::Znam...
Izvini....
Edit: Ni sam ja kriv sto forummotion zabranjuje iligalne sadrzaje i linkove
Da li to znači da je trailer za SG Universe snimljen sa TV-a ilegalan sadržaj i da ovde neću moći postaviti link do njega i kad istekne ta zabrana od 7 dana za postavljanja linkova za nove članove?
gontra- Novice
- Broj poruka : 8
Datum upisa : 18.11.2011
Za mene nije....
Stavi ga barem da bude u kod tagu jer su ovi iz FM nesto ozbiljno postrili pravila...
Stavi ga barem da bude u kod tagu jer su ovi iz FM nesto ozbiljno postrili pravila...
Ljudi, ovaj forum je na forumlux-u, ne forumotion-u...
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
- Kod:
http://mediafire.com/download.php?g872simg8b66oju
Evo zadnji pokušaj postavljanja linka do Sci-Fi Stargate Universe Trailera
gontra- Novice
Odlican posao, jos samo da provalimo koja je do vraga to pesma...x'D
Opet hvala svima na pomoci, pa cak iako smo do sada neuspesno trazili verujem da smo sve blize odgovoru...
Opet hvala svima na pomoci, pa cak iako smo do sada neuspesno trazili verujem da smo sve blize odgovoru...
GodmodeDeadpooly- Novice
- Broj poruka : 9
Datum upisa : 15.11.2011
Valjda će već neko ko zna jednom naleteti...
Zahvaljujem Dr. Jackson.
Zahvaljujem Dr. Jackson.
gontra- Novice
Ljudi, jer neko imao uspeha do sada? Trailer su vec vise i skinuli...ali pesmu niko da nadje...cak sam i sifru zaboravio...xD
Deadpoolycooly- New member
- Broj poruka : 1
Datum upisa : 16.01.2012
Ja nisam bio uspešan... :-(
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Zdravo svima, reg sam se zato sto sam video da ste bili neuspesni u potrazi za ovom numerom pa reko da pomognem.
Posto nmg da dam direktan link (bzvz pravilo za 7 dana al aj) na you tube kucaj sledece: stargate universe (commercial on sci fi)
tacno tako. Prvi rezultat ti je pesma...
A sada malo losih vesti, komponovana je iskljucivo za reklamu, i to je to, ali ne znam ko ju je komponovao, pretpostavljam isti tim kao za W13 (to znam sigurno, poznajem coveka radi u produkciji sci-fi), nisam uspeo nigde ali bas nigde da nadjem cistu verziju (bez efekata iz same reklame), tako da je to to, mozes da je konvertujes u mp3 format i tako da slusas.
Uzivaj
Posto nmg da dam direktan link (bzvz pravilo za 7 dana al aj) na you tube kucaj sledece: stargate universe (commercial on sci fi)
tacno tako. Prvi rezultat ti je pesma...
A sada malo losih vesti, komponovana je iskljucivo za reklamu, i to je to, ali ne znam ko ju je komponovao, pretpostavljam isti tim kao za W13 (to znam sigurno, poznajem coveka radi u produkciji sci-fi), nisam uspeo nigde ali bas nigde da nadjem cistu verziju (bez efekata iz same reklame), tako da je to to, mozes da je konvertujes u mp3 format i tako da slusas.
Uzivaj
Archangel- New member
- Broj poruka : 1
Datum upisa : 18.02.2012
xaxaax pa iamo si na forumu u warehouse raspravu o pesi i mene je jela zesce i nasla sam je imonako pobednicki postavila i ond ami je Hex ubio respolozenje -.-
salu na starnu pesme su extra
salu na starnu pesme su extra
Buffy- Q Continuum
- Broj poruka : 506
Datum upisa : 21.08.2011
Evo konačno je neko na Youtube postavio ime grupe i celu pesmu bez efekata iz trailera.
Stargate Universe - Terence Fontaine - Rise Above (Full Song)
Stargate Universe - Terence Fontaine - Rise Above (Full Song)
- Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=Xas2cTO98V8
gontra- Novice
Strana 2 od 2 • 1, 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu