POMOC!!!
+4
gontra
phoenix
Hex
GodmodeDeadpooly
8 posters
Strana 1 od 2 • 1, 2
POMOC!!!
Gledao sam sci-fi i sci-fi +1 i veoma su me privukle 2 pesme, jedna sa trailera za Stargate universe i jedna sa trailera za Warehouse 13...ali ne znam imena pesama, a kad ukucam na google tekst ne izlazi nista indeticno, ako neko zna nesto, molim vas javite mi...
GodmodeDeadpooly- Novice
- Broj poruka : 9
Datum upisa : 15.11.2011
Re: POMOC!!!
Ako možeš samo da postaviš neki odlomak teksta iz oba trailera. Tako bih (verovatno) mogao da ti pronađem.
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Mogu, cak sam i na google trazio....ok, za Stargate Universe je reklama, ne pricaju nista samo ide pesma, mozda si i video, sa sci fi kanala...pesma ide ovako neso (Odlomci koje sam zapisao)
''I will show you how to fly, rise above the blue sky...And we'll rise above the (nesto) stars...Close your eyes I don't ever want to see your disguise, I will (nesto)...'' To je sve cega se secam...
A za W13 ide nesto ovako: ''Simply spoken, not the last thought...Can you break trough these walls, and isometric holes...waving away, passing time...They look like new lined two by two...''
Svaka pomoc je dobrodosla...hvala na odg...
''I will show you how to fly, rise above the blue sky...And we'll rise above the (nesto) stars...Close your eyes I don't ever want to see your disguise, I will (nesto)...'' To je sve cega se secam...
A za W13 ide nesto ovako: ''Simply spoken, not the last thought...Can you break trough these walls, and isometric holes...waving away, passing time...They look like new lined two by two...''
Svaka pomoc je dobrodosla...hvala na odg...
GodmodeDeadpooly- Novice
Za W13 pesma je Channel Theory - Press start to end.
Za Stargate ću sad da potražim.
Za Stargate ću sad da potražim.
Hex- Lord
Majstor bih bio da mogu da ti pronađem i ovu drugu, ali ovako... Ako se setiš ili ponovo čuješ tekst, postavi ga ponovo. Posebno ako čuješ neki specifičan deo. Ovako je previše uopšteno da bih mogao da pronađem, ali trudiću se da pronađem i tu pesmu.
Hex- Lord
Hvala, ali i ti se ''Pretvori u uho'' ako ga uhvatis, mada mislim da bolje od ovoga ne moze...:S
GodmodeDeadpooly- Novice
ae makar zanr?
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Msm da je rock...ali softcore...nema dranja, vristanja i to...samo lagano...polako...i awesome...:/
GodmodeDeadpooly- Novice
Fazon je sto je cak i ovaj bend sto je covek nasao sa comma za W13 neki koji je jedva poznat, imaju samo channel na YT sa jedno 4-5, 6 pesama...tako da ko zna koga su angazovali za ovo...
GodmodeDeadpooly- Novice
srecno u pronalazenju
javljam ako nadjem
javljam ako nadjem
phoenix- Q Continuum
Pozdrav svim fanovima sci-fi u Srbiji i šire.
E mene je upravo google doveo na ovaj forum, dok sam besomučno i bezuspešno googlao lyrics od te sjajne stvari, ali zasad je izgleda nemoguće naći. Nadam se da neko ko zna ili ko zna pronaći o kojem se bendu radi, postaviti nešto ili ovde ili negde na netu.
Da malo nadopunim lyrics za pesmu sa Sci-fi trailera za Stargate Universe, koliko sam skontao:
Close your eyes, I don't ever want to see
Your disguise, I will hold You till we're free
You will rise above the bluest sky and sea
See the brightest life (light)..................
Oh I beg You please, just give yourself to me.
E mene je upravo google doveo na ovaj forum, dok sam besomučno i bezuspešno googlao lyrics od te sjajne stvari, ali zasad je izgleda nemoguće naći. Nadam se da neko ko zna ili ko zna pronaći o kojem se bendu radi, postaviti nešto ili ovde ili negde na netu.
Da malo nadopunim lyrics za pesmu sa Sci-fi trailera za Stargate Universe, koliko sam skontao:
Close your eyes, I don't ever want to see
Your disguise, I will hold You till we're free
You will rise above the bluest sky and sea
See the brightest life (light)..................
Oh I beg You please, just give yourself to me.
Poslednji izmenio gontra dana Pet Nov 18, 2011 4:46 am, izmenjeno ukupno 1 puta
gontra- Novice
- Broj poruka : 8
Datum upisa : 18.11.2011
Ah, moj covek...da, pesma je sjajna...i ja je dugo trazim, zato sam i odlucio da napravim post na forumu bas u tu svrhu...hvala za dopunu, nadajmo se da ce nesto iskociti uskoro...
GodmodeDeadpooly- Novice
za koju sezonu je najava?
potrazi na youtube-u...
potrazi na youtube-u...
phoenix- Q Continuum
Nema ta najava na YT...msm da je ovo nesto custom za ovaj nas Evropski kanal...sto mi je cudno...ali vredi potraziti...:/
GodmodeDeadpooly- Novice
Pokušao sam da potražim na sve moguće načine tu pesmu, ali nema šanse. Ne dobijam ništa čak ni približno.
Hex- Lord
takodje... a kad je tako, samo se iznerviram...
phoenix- Q Continuum
Evo nemajući pametnija posla, snimih trailer. Nadam se da će neko od vas iz ovog moći bolje skontati reči, a možda i pronaći pesmu.
Edit: Ali zbog krutih pravila foruma ne mogu post link bar 7 dana?
Edit: Ali zbog krutih pravila foruma ne mogu post link bar 7 dana?
gontra- Novice
Forum nema bas kruta pravila osim za spam (ali i nama se omakne ) i vredjanje...
Stoga opustise
Sto si tice linka ako je tvoje ruku delo..slobodno stavljaj to mozes....
Stoga opustise
Sto si tice linka ako je tvoje ruku delo..slobodno stavljaj to mozes....
Pa pokušao sam ponovo i ništa, skripta od foruma napiše:
"New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information."
"New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information."
gontra- Novice
Ooupss...to mi je promaklo moracu da vidim u panelu sta sam uradio dok sam pravio skin...
Definiivno ne znam u cemu je problem,ocigledno da je to postavljeno po defaultu i onda ne mogu da nadjem gde se to radi Ako ga budem nasao javicu ti
E morao sam ipak da obrisem jer ovo nije npr. FreeForums da mogu da se razmenjujem......
Sorry,ko hoce posalji im putem PM-a
Sorry,ko hoce posalji im putem PM-a
NEEEEEE! Hvala u svakom slučaju. Edit: kad sam pisao ovaj odgovor još nije obrisan mi post bio, mislio sam da se zezaš, ali ovo je smešno, najblaže rečeno...
Poslednji izmenio gontra dana Sub Nov 19, 2011 8:32 am, izmenjeno ukupno 1 puta
gontra- Novice
Znam...
Izvini....
Edit: Ni sam ja kriv sto forummotion zabranjuje iligalne sadrzaje i linkove
Izvini....
Edit: Ni sam ja kriv sto forummotion zabranjuje iligalne sadrzaje i linkove
Strana 1 od 2 • 1, 2
Dozvole ovog foruma: