Najstrasniji Horor film koji sam odgledao
4 posters
Strana 1 od 1
Najstrasniji Horor film koji sam odgledao
Dakle koji je vas najstrasniji Horror koje ste odgledali?
" longdesc="100" />
Meni je The Fly
Re: Najstrasniji Horor film koji sam odgledao
Stvarno ne bih znao... Meni ni jedan nije nešto posebno strašan... Ima onih koji me pomalo štrecnu, ali ne sećam se da sam se nešto jako uplašio od nekog (ako ne računamo da me urnisala Leptirica kad sam bio mali).
Ajde neka bude "Event Horizon", mada mi je on više gadan nego strašan. Zanimljivost vezana za film: Svi koji ste gledali znate koliko je brutalan i gadan ovaj film. Šta bi ste rekli kad bih vam rekao da je to možda 70% (moja procena) originalnog filma? Iz njega je cenzurisano oko pola sata scena koje su ljudi ocenili kao previše brutalne i gadne. Tu verziju bih voleo da pogledam jednog dana.
Ajde neka bude "Event Horizon", mada mi je on više gadan nego strašan. Zanimljivost vezana za film: Svi koji ste gledali znate koliko je brutalan i gadan ovaj film. Šta bi ste rekli kad bih vam rekao da je to možda 70% (moja procena) originalnog filma? Iz njega je cenzurisano oko pola sata scena koje su ljudi ocenili kao previše brutalne i gadne. Tu verziju bih voleo da pogledam jednog dana.
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Ne znam, meni skoro svi smešni xD
Russell Queen- Cadet
- Broj poruka : 63
Datum upisa : 09.09.2011
Godina : 28
Da, Event Horizont je dosta "strasan". Mozda ne ogavan, brutalan i slicno, ali definitivno sam imala neki cudan osecaj dok sam ga gledala...
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Similar topics
» Koji ste zadnji Sci-Fi film odgledali?
» Najbolji HP film?
» X-Men film series
» Omililjeni T film?
» Najbolji Alien film
» Najbolji HP film?
» X-Men film series
» Omililjeni T film?
» Najbolji Alien film
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu