Twilight saga
+3
Buffy
Confessor
Dr.Jackson
7 posters
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Twilight saga
Sedamanestogodišnja Isabela "Bela" Svon se seli u Forks, obalski gradić u državi Vašington, kako bi živela sa svojim ocem Čarlijem, nakon što se njena majka preudala za igrača bejzbola. Brzo se sprijateljuje sa učenicima u svojoj novoj srednjoj školi, ali njeno zanimanje pobuđuju članovi tajanstvene porodice Kalen. Bela sedi pored Edvarda Kalena na času biologije prvog dana u novoj školi; deluje kao da mu je odvratna, što zbunjuje Belu. Nekoliko dana kasnije, Belu je zamalo udara kamion na školskom markingu. Edvard se za neverovatno kratko vreme našao tu da je zaštiti i zaustavlja kamionet svojim rukama. On kasnije odbija da objasni Beli svoj čin i upozorava je da se ne sprijateljuje sa njim.
Sta milslite o ovom filmu/filmovima
Sta milslite o ovom filmu/filmovima
Re: Twilight saga
OK su filmovi,ali nista posebno.
Confessor- Novice
- Broj poruka : 13
Datum upisa : 24.08.2011
Godina : 29
gledal samo prvi deo i nije mi neki
realno saga mi se ne svidja jer su ukaljali ugled vampira koji ispadaju da se tako izrazim pedercici[nemam nista protv gejeva da i molim da se ovo ne protumaci pogresno] i Drakula bi ih se stideo
jedini vampir koji eto ima srce i dusu ali idalje je to sto jeste je Spike iz Buffy
realno saga mi se ne svidja jer su ukaljali ugled vampira koji ispadaju da se tako izrazim pedercici[nemam nista protv gejeva da i molim da se ovo ne protumaci pogresno] i Drakula bi ih se stideo
jedini vampir koji eto ima srce i dusu ali idalje je to sto jeste je Spike iz Buffy
Buffy- Q Continuum
- Broj poruka : 506
Datum upisa : 21.08.2011
Buffy ::gledal samo prvi deo i nije mi neki
Zaista nemam šta više da dodam, sve je rečeno... Ima još par vampira koje bih stavio na listu "onih pravih", ali to nije tema ovog posta...
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Ja volim Twilight sagu, svidja mi se prica.. Sto se filmova tice, ne volim ih nesto posebno, vise volim knjige..
Nekad sam volela sad mrzim
Russell Queen- Cadet
- Broj poruka : 63
Datum upisa : 09.09.2011
Godina : 28
Upravo covek odgleda Breaking Down i mogu samo jedno reci..
ODLICAN FILM!
Da mi je neko pricao da cu biti odusevljen Twilight-om samo bi mu rekao..
Decko jel se ti drogiras?
No salu na stranu...
Film je keva..i jedva cekam nastavak
ODLICAN FILM!
Da mi je neko pricao da cu biti odusevljen Twilight-om samo bi mu rekao..
Decko jel se ti drogiras?
No salu na stranu...
Dr.Jackson ::Upravo covek odgleda Breaking Down i mogu samo jedno reci..
ODLICAN FILM!
(...)
Doktore, DUBOKO si me razočarao... Strašno...
Twilight i dobro u istoj rečenici... " longdesc="100" /> Nespojivo...
Hex- Lord
Jok more nisam te ja nista razocarao..
pogledaj 3. post sta sam rekao...
Doduse malo sam ga preterao sa izrazom..
Zadnji deo je po meni najbolji ,a jedva cekam nastavak zato sto je ovo samo prvi deo...
pogledaj 3. post sta sam rekao...
Doduse malo sam ga preterao sa izrazom..
Zadnji deo je po meni najbolji ,a jedva cekam nastavak zato sto je ovo samo prvi deo...
Koj god deo da si rekao da kida - razočarao si me...
Hex- Lord
O-k...
Nebrojeno puta sam rekla sebi i drugima: "Ne pricaj o necemu sto nisi gledala!", ali ne volim ovu sagu... Kao sto Buffy rece, ukaljase ugled vampirima. Jes" da nisam nesto upucena u vampirologiju, ali...
Kol'ko ja znam, oni su najpre bili ogavni, strah i trepet, nisu ni po koju cenu smeli na sunce, a sad jos i svetlucaju. I (sad to nije tema, ali...) ne znam kako se u Sumraku postaje vampir, ali ga u The Vampire Diaries zakomplikovase?!
Da ne trtljam dalje bez ikakve veze, zakljucak je, ima i daleko boljih ostvarenja.
Nebrojeno puta sam rekla sebi i drugima: "Ne pricaj o necemu sto nisi gledala!", ali ne volim ovu sagu... Kao sto Buffy rece, ukaljase ugled vampirima. Jes" da nisam nesto upucena u vampirologiju, ali...
Kol'ko ja znam, oni su najpre bili ogavni, strah i trepet, nisu ni po koju cenu smeli na sunce, a sad jos i svetlucaju. I (sad to nije tema, ali...) ne znam kako se u Sumraku postaje vampir, ali ga u The Vampire Diaries zakomplikovase?!
Da ne trtljam dalje bez ikakve veze, zakljucak je, ima i daleko boljih ostvarenja.
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
To se i meni ne svidja kod filma..
ali...
oni su (Kalenovi) poseban odeljak koji sebe zove "Vegeterianci" vampiri koji zele u miru da zive sa ljudima i koji se hrane samo zivotinjskom krvlju sto za vampira predstavlja kao da mi jedemo zive puzeve golace ali sta ces zrtvuju se ljudi jel...
sto normano Surmrak ne porice da postoje opaki vampiri koji se hrane krvlju (ljudskom) samo ja mislim da su ih malo smeksali...
Sto se tice svetlucanja to je najveca glupost koje sam cuo u zivotu
U Sumraku se postaje vampir ujedom ali ima neki poseban uslov...zaboravih ga..
mislim da ima veze sa vampirskim otrovom...
ali...
oni su (Kalenovi) poseban odeljak koji sebe zove "Vegeterianci" vampiri koji zele u miru da zive sa ljudima i koji se hrane samo zivotinjskom krvlju sto za vampira predstavlja kao da mi jedemo zive puzeve golace ali sta ces zrtvuju se ljudi jel...
sto normano Surmrak ne porice da postoje opaki vampiri koji se hrane krvlju (ljudskom) samo ja mislim da su ih malo smeksali...
Sto se tice svetlucanja to je najveca glupost koje sam cuo u zivotu
U Sumraku se postaje vampir ujedom ali ima neki poseban uslov...zaboravih ga..
mislim da ima veze sa vampirskim otrovom...
phoenix ::I (sad to nije tema, ali...) ne znam kako se u Sumraku postaje vampir, ali ga u The Vampire Diaries zakomplikovase?!
Pa i nisu ga zakomplikovali... Vrlo je slično ko u Intervjuu sa vampirom... Pre smrti čovek treba da popije vampirsku krv, pa onda da umre i onda će poslati vampir. Ništa komplikovano.
U Twilight-u ga pa pojednostaviše previše. Kako su ga oni napravili, svi ujedeni postaju vampiri što bi značilo na hiljade, ako ne i milione "slučajnih" vampira...
Svetlucanje neću ni da komentarišem...
Hex- Lord
Pa u osnovi skoro svakim ujedom ti postajes vampir to je tacno 100000...%
samo je pitanje da li ces da prezives ujed jer glad za krvlju je nezasita stoga Twilight tu nista nije skrivio vec je naprotiv ubo u centar kako jeste..
PS: Znas obicno vampir isisa svu krv iz tebe i onda gotovo...
A u ovom slucaju ujed mora da bude kratak sto je itekako opasna rabota za vampire
OSTALO MOZE DA SE POREDI SA SVETLUCANJEM NA SUNCU
samo je pitanje da li ces da prezives ujed jer glad za krvlju je nezasita stoga Twilight tu nista nije skrivio vec je naprotiv ubo u centar kako jeste..
PS: Znas obicno vampir isisa svu krv iz tebe i onda gotovo...
A u ovom slucaju ujed mora da bude kratak sto je itekako opasna rabota za vampire
OSTALO MOZE DA SE POREDI SA SVETLUCANJEM NA SUNCU
Da bi postao vampir moraš da umreš... Kratkim ujedom to ne može. :P Mora da isisa svu krv ili da malo "krcne" vrat ili nešto slično. Tako da je promašio 1.000.000%... :P
Hex- Lord
Da tacno...moze i tako ali moze i kratkim ujedom!
Vampirski otrov razara tvoje telo tako da ces uskoro da umres od intoksikacija a onda taj isti otrov ozivljava tvoje telo...
To je poenta!
Vampirski otrov razara tvoje telo tako da ces uskoro da umres od intoksikacija a onda taj isti otrov ozivljava tvoje telo...
To je poenta!
Poenta je to što je to izmišljotina Twilighta... :P Vampiri nikad nisu imali otrov... Nisu oni zmije. :P
Hex- Lord
Taj "otrov" mozes da protumacis kao zarazu da jedan vampir zarazi coveka i da ovaj postane vampir..stoga nije izmisljotina more..
Mislim da ne trebam vise da se prepiremo oko toga sudeci da TI nisi gledao film a ako si gledao jedan deo predspostavljam da si se proveo kao Homer u crkvi (svo vreme spavao) tako da ...
PS: Zmija je demon inace...(ne misim na zivotinju)i ona ima otrov..."demonski otrov"...
Mislim da ne trebam vise da se prepiremo oko toga sudeci da TI nisi gledao film a ako si gledao jedan deo predspostavljam da si se proveo kao Homer u crkvi (svo vreme spavao) tako da ...
PS: Zmija je demon inace...(ne misim na zivotinju)i ona ima otrov..."demonski otrov"...
Pa da.... Zaraza koja pretvara čoveka u vampira, ali POSLE smrti. Vampir ne može da ubije čoveka kratkim ugrizom. To je čista izmišjotina Twilighta.
PS: Nemoj da se hvataš za slamku religije kada nemaš čime da potkrepiš to što imaš da kažeš... Samo deluješ ko verski fanatik. :P
PS: Nemoj da se hvataš za slamku religije kada nemaš čime da potkrepiš to što imaš da kažeš... Samo deluješ ko verski fanatik. :P
Hex- Lord
Bas tako POSLE SMRTI ..prvo ga ubije pa ga ozivi
Ne hvatam sam se ja za slamku religije nego sam govorim da vampir pretvara coveka u vampira kratkim ugrizom ali tek posto ovaj rikne
Ti si naveo lepsi i mnogo bezbolniji nacin..
Kad te jednom vampir ujede gotovo je nema povratka u bilo kom smislu te reci
Ne hvatam sam se ja za slamku religije nego sam govorim da vampir pretvara coveka u vampira kratkim ugrizom ali tek posto ovaj rikne
Ti si naveo lepsi i mnogo bezbolniji nacin..
Kad te jednom vampir ujede gotovo je nema povratka u bilo kom smislu te reci
Pa posle smrti dobro si rekao, a ugriz sam po sebi NIJE smrtonosan. Smrtonosan je gubitak krvi koji obično nastupi. :P Ili nervozni cim rukom...
To uopšte ne mora da bude lepši i bezbolniji način. Može da bude daleko mučniji i bolniji od te Twilight-ove izmišljotine. Zamisli da te vampir cedi mesecima po malo. Uzima samo malo više nego što možeš da nadoknadiš između dva hranjenja i onda polako mesecima umireš od postepenog gubitka krvi. Šta je lepše i bezbolnije?
PS: Ako se ne hvataš za slamku religije, zašto pominješ zmiju u kontekstu demona... :P
To uopšte ne mora da bude lepši i bezbolniji način. Može da bude daleko mučniji i bolniji od te Twilight-ove izmišljotine. Zamisli da te vampir cedi mesecima po malo. Uzima samo malo više nego što možeš da nadoknadiš između dva hranjenja i onda polako mesecima umireš od postepenog gubitka krvi. Šta je lepše i bezbolnije?
PS: Ako se ne hvataš za slamku religije, zašto pominješ zmiju u kontekstu demona... :P
Hex- Lord
Oki-doki... Zazalih sto i postavih pitanje...
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Hex :: Ako se ne hvataš za slamku religije, zašto pominješ zmiju u kontekstu demona... :P
Evo za ljude koji vezuju vampire i Egiptologiju
Zmija u egiptu jeste demon i zove se Apep,bog zla i haosa ali tog boga vecina ljudi (pa cak u dokumterarcima) zovu demon zato sto u osnovi on jeste "demon"
Zmija jeste demon ali pre vise ako ne volis taj izraz zlo natprirodno bice i iz nase mitologije i to nema nikakve veze na ono sto ti mislis
Evo dao sam ti 2 primera a imas ih na hiljadu...
Sta mislis zasto su Goa'uldi u Stargatu zmijoliki?
Zaboravi... Opet se hvataš za religiju, ali sada ne hrišćanstvo... :P
A što se tiče Goa'ulda, nemaš pojma koliko me nije briga kako izgledaju... Oni nemaju apsolutno NIKAKVE veze sa ovom raspravom. :P
PS: Apep nije bilo koja zmija, već je to božanstvo zmijoliko. Isto ko što nije bilo koji divlji pas (šakal) Anubis ili bilo koja mačka Bast (ima raznih varijanti izgovora ovog imena, ja znam za ovo tako da nemoj da me napadaš ako ti znaš neko drugo) ili bilo koji orao (da li je orao ili jastreb nemoj sad da me hvataš za reč) Ra. :P
A što se tiče Goa'ulda, nemaš pojma koliko me nije briga kako izgledaju... Oni nemaju apsolutno NIKAKVE veze sa ovom raspravom. :P
PS: Apep nije bilo koja zmija, već je to božanstvo zmijoliko. Isto ko što nije bilo koji divlji pas (šakal) Anubis ili bilo koja mačka Bast (ima raznih varijanti izgovora ovog imena, ja znam za ovo tako da nemoj da me napadaš ako ti znaš neko drugo) ili bilo koji orao (da li je orao ili jastreb nemoj sad da me hvataš za reč) Ra. :P
Hex- Lord
Strana 1 od 2 • 1, 2
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu