Forum obuhvata sve podžanrove SF-a ukratko rečeno ceo Sci-Fi!

Ukoliko volite Sci-Fi kanal onda je ovo nesumljivo forum za vas.Ceo forim je izdeljen u najpopularnije tv serije tako na prvi pogled može se reći da je ovo forum o svim SF i Fantasy serijama.Ovo su neki od naslova:Charmed,The X files,Star Trek,Buffy the Vampire Slayer,Lost,Stargate,The Lord of the Rings,Star Wars,Supernatural,Legend of the Seeker...ali ipak to je samo delic onoga sto mozete pronaci

Ako mislite da nešto "fali" Smile nema problema napravićemo forum samo za vas,naravno ukoliko se ukaže prilika za to

Dakle:Ako volite Sci-Fi chanel da gledate,ako volite naucnu fantastiku,magiju,vampire,horore....
Pronasli ste pravi forum!

Join the forum, it's quick and easy

Forum obuhvata sve podžanrove SF-a ukratko rečeno ceo Sci-Fi!

Ukoliko volite Sci-Fi kanal onda je ovo nesumljivo forum za vas.Ceo forim je izdeljen u najpopularnije tv serije tako na prvi pogled može se reći da je ovo forum o svim SF i Fantasy serijama.Ovo su neki od naslova:Charmed,The X files,Star Trek,Buffy the Vampire Slayer,Lost,Stargate,The Lord of the Rings,Star Wars,Supernatural,Legend of the Seeker...ali ipak to je samo delic onoga sto mozete pronaci

Ako mislite da nešto "fali" Smile nema problema napravićemo forum samo za vas,naravno ukoliko se ukaže prilika za to

Dakle:Ako volite Sci-Fi chanel da gledate,ako volite naucnu fantastiku,magiju,vampire,horore....
Pronasli ste pravi forum!

Zone of the Dead

3 posters

Ići dole

Zone of the Dead Empty Zone of the Dead

Počalji od Dr.Jackson Čet Okt 13, 2011 9:01 pm

Zone of the Dead Zone-poster
Жанр:Акција,Хорор,Фантастика
Зона мртвих (Zone of the Dead) је српски филм из 2009. године. Режирали су га Милан Коњевић и Милан Тодоровић, а сценарио су писали Вукота Брајовић и Милан Коњевић.
Филм је своју премијеру имао 22. фебруара 2009. године на београдском Фесту. Приказан је на бројним фестивалима у земљи и иностранству.
Главну улогу у филму тумачи чувени глумац у хорор филмовима Кен Фори.

Судећи да је реч о домаћем хорор филму са зомбијима урађен је предобро тако да сам имао осећај као да гледам неке страни филм Б класе Smile .Оно што ми смета у филму је наш енглески на српски начин који је рекло би се лош али није очајан. Углавном филм је за препоруку чисто јер се ради о нашем филму,а што се тиче оцене...упркос IMDb-ојебој четворци тачније 4,1 филм од мене добива једва прелазну оцену али само због тога што је домаћи филм па и као такав ја га и третирам,а што се тиче ниске оцене за њу је крив лош енглески као и лоша прича самог филма.
Оцена:5,1
На вама остаје само да погледате овај филм...
Dr.Jackson
Dr.Jackson
Q Continuum
Q Continuum

Broj poruka : 2622
Datum upisa : 02.07.2011
Godina : 34

https://scifi.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Zone of the Dead Empty Re: Zone of the Dead

Počalji od phoenix Pet Okt 14, 2011 4:52 am

Znam da je bila fama oko ovog filma. Sto se tice nase kinematografije, ona je u mocvarnom stanju, pa ni ovaj film verovatno ne odskace (jer nisam gledala), bez obzira na vanjsku pomoc...
Mada verujem da je OK hororcic za pogledati jednom, i mozda retko kad vise.

Takodje, off the topic, mislim da kod nas odlicne ideje propadaju, a uspeva sasvim nesto drugo
phoenix
phoenix
Q Continuum
Q Continuum

Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hex Pet Okt 14, 2011 5:44 am

Nabavio sam film, ali nikako da se nateram da ga pogledam... Odgledao sam prvih par minuta (do curenja one hemikalije koja je i napravila haos) i kad sam ih čuo kako nabadaju reči, ugasio film... Da me ne razumete pogrešno, tada nisam imao vremena da ga odgledam, ali posle nisam imao neku želju da ga pogledam.
Hex
Hex
Lord
Lord

Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od phoenix Sub Okt 15, 2011 1:56 am

Ne znam zasto uvek ima predrasuda, koja mora biti sprovedena u delo, da nema ljudi na svetu koji tecno govore engleski, sem native speakers..........
phoenix
phoenix
Q Continuum
Q Continuum

Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh