Zone of the Dead
3 posters
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
Zone of the Dead

Зона мртвих (Zone of the Dead) је српски филм из 2009. године. Режирали су га Милан Коњевић и Милан Тодоровић, а сценарио су писали Вукота Брајовић и Милан Коњевић.
Филм је своју премијеру имао 22. фебруара 2009. године на београдском Фесту. Приказан је на бројним фестивалима у земљи и иностранству.
Главну улогу у филму тумачи чувени глумац у хорор филмовима Кен Фори.
Судећи да је реч о домаћем хорор филму са зомбијима урађен је предобро тако да сам имао осећај као да гледам неке страни филм Б класе

Оцена:5,1
На вама остаје само да погледате овај филм...
Re: Zone of the Dead
Znam da je bila fama oko ovog filma. Sto se tice nase kinematografije, ona je u mocvarnom stanju, pa ni ovaj film verovatno ne odskace (jer nisam gledala), bez obzira na vanjsku pomoc...
Mada verujem da je OK hororcic za pogledati jednom, i mozda retko kad vise.
Takodje, off the topic, mislim da kod nas odlicne ideje propadaju, a uspeva sasvim nesto drugo
Mada verujem da je OK hororcic za pogledati jednom, i mozda retko kad vise.
Takodje, off the topic, mislim da kod nas odlicne ideje propadaju, a uspeva sasvim nesto drugo
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Nabavio sam film, ali nikako da se nateram da ga pogledam... Odgledao sam prvih par minuta (do curenja one hemikalije koja je i napravila haos) i kad sam ih čuo kako nabadaju reči, ugasio film... Da me ne razumete pogrešno, tada nisam imao vremena da ga odgledam, ali posle nisam imao neku želju da ga pogledam.
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Ne znam zasto uvek ima predrasuda, koja mora biti sprovedena u delo, da nema ljudi na svetu koji tecno govore engleski, sem native speakers..........
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu