Dead Like Me
5 posters
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Serije
Strana 1 od 1
Dead Like Me
Ko živ, ko mrtav je TV komedija / drama autora Brajana Fulera o grupi crnih kosaca (engl.:grim reapers) u Sijetlu, Vašingtonu, SAD. Priče su ispričane kroz osamnaestogodišnju Džordž Les, koja u pilot-epizodi serije umire i postaje kosac. Serija je prikazivana u SAD-u, Velikoj Britaniji, Irskoj, na srednjem istoku, u Latinskoj Americi, i Južnoj Koreji. Snimljene su samo dve sezone pre nego što je serija prekinuta 2004. godine. Crni kosci su u seriji prikazani kao sastavni deo životnog ciklusa, uklanjajući duše iz tela ljudi nedugo pre njihove smrti i prateći ih u zagrobni život. Serija se bavi temom sudbine: sastanci ljudi sa smrću se unapred znaju; serija takođe implicira da je nečiji sastanak sa smrću zabeležen i pre njihovog rođenja.
i sta mislite o seriji?
Buffy- Q Continuum
- Broj poruka : 506
Datum upisa : 21.08.2011
Re: Dead Like Me
Nisam odgledao sve epizode, čak ne mogu da kažem ni da sam odgledao ni pola, ali mogu da kažem da je serija veoma gledljiva.
Zanimljiva, interesantna i duhovita. Naravno, ona je i nešto više od toga što sam rekao. U ovoj seriji dominira Džordžino prilagođavanje novom svetu u kome se našla. Ona se od ne baš sasvim prilagođene tinejdžerke takoreći u trenutku postati potpuno neprilagođeni kosač. Samo zbog njenog buntovničkog duha prema autoritetu seriju treba pogledati, a da ne pominjem i ostale aspekte serije.
Seriju preporučukem svima da je pogledaju za razbibrigu i razonodu. Meni lično su veoma interesantna ona stvorenjca groblini (gravelings, ako sam dobro napisao, ne garantujem za engleski naziv) i kako učine da čovek nastrada na veoma zabavan i interesantan način...
Zanimljiva, interesantna i duhovita. Naravno, ona je i nešto više od toga što sam rekao. U ovoj seriji dominira Džordžino prilagođavanje novom svetu u kome se našla. Ona se od ne baš sasvim prilagođene tinejdžerke takoreći u trenutku postati potpuno neprilagođeni kosač. Samo zbog njenog buntovničkog duha prema autoritetu seriju treba pogledati, a da ne pominjem i ostale aspekte serije.
Seriju preporučukem svima da je pogledaju za razbibrigu i razonodu. Meni lično su veoma interesantna ona stvorenjca groblini (gravelings, ako sam dobro napisao, ne garantujem za engleski naziv) i kako učine da čovek nastrada na veoma zabavan i interesantan način...
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Re: Dead Like Me
serija je fantasticna XD
toliki sarkazam je genijalan,msm da sam gledala sve epizode XD
aa ima i dobrih stvari da se nauci od Ruba koji u Criminal minds glumi Gideona
toliki sarkazam je genijalan,msm da sam gledala sve epizode XD
aa ima i dobrih stvari da se nauci od Ruba koji u Criminal minds glumi Gideona
Buffy- Q Continuum
- Broj poruka : 506