Buffy the Vampire slayer-Komentarisite seriju
+3
Dr.Jackson
Hex
Buffy
7 posters
Strana 1 od 1
Buffy the Vampire slayer-Komentarisite seriju
Buffy the Vampire Slayer je američka televizijska serija, bazirana na orginalnoj filmskoj skripti za film Buffy, the Vampire Slayer (film).
Serije je prvi put bila emitirana u martu 1997. godine na WB-u; nakon pet sezona prebačena je na United Paramount Network (UPN), te je tamo emitirala svoje dvije finalne sezone. Posljednja epizoda bila je emitirana u maju 2003. godine. Seriju je kreirao Joss Whedon, koji je, takođe napisao scenarij za istoimeni film, za koji su produkciju uradili ljudi iz Mutant Enemy Productions. Ime serije se najčešće skraćuje samo u Buffy.
Serija prati život mlade djevojke, koju je izabrala sudbina da se bori protiv vampira, demona i ostalih nadprirodnih sila, najčešće uz pomoć njenog Čuvara i njenih vijernih prijatelja.
1999. godine, ova serija je insiprisala stvaranje TV serije Angel, koja se emitirala na WB-u kroz čitavu 2004. godinu.
I sta mislite o seriji?
Buffy- Q Continuum
- Broj poruka : 506
Datum upisa : 21.08.2011
Re: Buffy the Vampire slayer-Komentarisite seriju
Zanimljiva serija. Odgledao sam skoro sve epizode, ali sam neke nažalost propustio. Generalno mi se sviđa, ali me je nekad moralisanje ubijalo u pojam.
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Lepa serija,prve sezone ne želim da komentarišem dok od 3. barem ja mislim da je serija je fenomenalna stoga na skali od 1 do 10....
Ocena:7
Ocena:7
opetttt
serija tj. prve sezone su snimane 1997. i svi oni (msm na glavne glumce) su bili veoma mladi,nekima je to bilo prvo iskusto,npr.Alyson se veoma proslavila posle Byffy,ja volim seriju i gledala sam sve sem 3.sezone
10\10
serija tj. prve sezone su snimane 1997. i svi oni (msm na glavne glumce) su bili veoma mladi,nekima je to bilo prvo iskusto,npr.Alyson se veoma proslavila posle Byffy,ja volim seriju i gledala sam sve sem 3.sezone
10\10
Buffy- Q Continuum
Hm ja retko kojoj seriji dajem 10 cek jer ima takva....posto Ameri sve zabrljaju
aa da pogodim mrzis amere?
Buffy- Q Continuum
Ne nego imamo svi iskustva sa njihovim preterivanjem i upropascavanjem serije
Obožavam seriju vrhunska je
10/10
Likovi i sve mi je extra jos malo treba da zavrsim 2 sezonu ) A ostale cu sledeceg leta posto mi je sad pocela ukleta skola :0
10/10
Likovi i sve mi je extra jos malo treba da zavrsim 2 sezonu ) A ostale cu sledeceg leta posto mi je sad pocela ukleta skola :0
Ja je i ne volim nesto posebno... Gledala sam dosta epizoda, neke su mi bile interesantne, ali su cesce bili dosadni...
Ja ne znam šta drugo reći nego da stvarno obožavam seriju xD Sve mi je zanimljivo u njoj,možda nekad postane dosadna kad se gleda 12 epizoda zaredom u jednom danu xD ali je savršena serija
Russell Queen- Cadet
- Broj poruka : 63
Datum upisa : 09.09.2011
Godina : 28
Ja sam sada ponovno počeo gledati seriju. Ako nekoga zanima mogu postaviti link stranice preko koje gledam seriju online, tako ako ste propustili neke sezone ili epizode serije možete pogledati.
Meg@ Proxie- New member
- Broj poruka : 1
Datum upisa : 22.09.2011
Similar topics
» SUPERNATURAL-komentarisite seriju
» Legend of a Seeker-Komentarisite seriju
» The Vampire Diaries
» Angel-komentarsite seriju
» Koliko ste puta odgledali celu seriju?
» Legend of a Seeker-Komentarisite seriju
» The Vampire Diaries
» Angel-komentarsite seriju
» Koliko ste puta odgledali celu seriju?
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu