"ONE PIECE" (Eiichiro Oda)
4 posters
Strana 3 od 4
Strana 3 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: "ONE PIECE" (Eiichiro Oda)
Aaa, Water 7, au, sad krece da ti se zahuhtava
Svasta ce tu da se izdesava, kao spanska serija
Svasta ce tu da se izdesava, kao spanska serija
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Vidim i sam...zahuktalo se tako da se vise ne zna ko je kriv i ko je sta radio
Sinoc sam odgledala film "Strong World" i utisak je:
Hehe
Hehe
phoenix- Q Continuum
Covece odgedah epizodu sa Thriller Barkom
I utisak kada sam saznao da to nije ostrvo vec brod je
Ali samo ostrvo ovaj brod je carski!!!!
I utisak kada sam saznao da to nije ostrvo vec brod je
Ali samo ostrvo ovaj brod je carski!!!!
Yeeeeey, stigao si do Thriller Bark-e!!!!
Posto ne mogu da kazem koji mi je 'arc' najdrazi, ali ovo je definitivno najoriginalniji i najzabavniji! Likovi su ekstra, borbe, humor fenomenalni!
Posto ne mogu da kazem koji mi je 'arc' najdrazi, ali ovo je definitivno najoriginalniji i najzabavniji! Likovi su ekstra, borbe, humor fenomenalni!
phoenix- Q Continuum
Jaoj gledao sam epizodu sa onim klipom koji si postavila...
Robin je ispala carska...koja ispala... valjao sam se od smeha
Robin je ispala carska...koja ispala... valjao sam se od smeha
To je jedna od najjacih scena ikadaaaaa!!! Kad sam je procitala u mangi, prosto sam morala da pogledam klip! SOGEEEEE, haha
phoenix- Q Continuum
Ako iko voli hranu vise nego ista (pored Luffy-a) onda je to svakako ova likusa...
Mislim tek se pojavila ali ne zelim da znam sta bi se desilo kad bi stavili nju i Luffy-a za sto
Mislim tek se pojavila ali ne zelim da znam sta bi se desilo kad bi stavili nju i Luffy-a za sto
Hahaha, dobro zboris
Covece, za koliko si ti odgledao sve te epizode? Mislim, koliko je proslo od kad si krenuo da gledas?
Covece, za koliko si ti odgledao sve te epizode? Mislim, koliko je proslo od kad si krenuo da gledas?
phoenix- Q Continuum
Poceo sam da gledam negde oko 23. januara pa sracunaj koliko mi je trebalo
2 meseca? A mislio si da ce se oduziti... Hehe, rekoh ja da moze za 2 meseca
phoenix- Q Continuum
Pa sta da radim kad su ludaci kad prosto jedva cekam sta ce dalje da bude
Au, al' ima da ti bude dosadno kad budes cekao po nedelju dana na sledecu epizodu... Uostalom, kao i meni. I kad konacno izadje novi chapter ja vec zaboravila sta je bilo u prethodnom..
phoenix- Q Continuum
Mnogo su mi cudni ovi novi Straw Hatsi
Ukratko receno najbolji su Usopp'n ,Luffy , Nami i Zoro
Franky je a Brook..pa Brook
...a Sanji...ajoj...
Chopperu lepse je stajala orinalna kapa a sto se tice Robin vise mi se svidjao prethodi styling mada ni ovaj nije los podscao malo na Hancock
I kad smo vec kod nje...zasto ali zasto u svakoj Animi ovog tipa glavni lik mora da jede kao stoka (Luffy=Goku veruj mi kad bi se njih dvojica udrzili nebi nikome ostala ni mrvica od hrane jer jedu obojica ki mecava!)
Doduse Hancock nije Luffy-a zena ali da ga voli..voli ga i sprema kao nenormalna za njega sto je slicno Chi-Chi iz pomenutog Dragon Ball'a s tim da je ona Goku-ova zena koja je em sto je bila starija em sto je bila vece od njega za glavu kad su bili mali..pa se pita covek jer se to sve vrti u krug..ja se nadam da ne
PS: Osim sto je One Piece X puta bolji od DB-a!
ONE PIECE IS THE BEST!
Ukratko receno najbolji su Usopp'n ,Luffy , Nami i Zoro
Franky je a Brook..pa Brook
...a Sanji...ajoj...
Chopperu lepse je stajala orinalna kapa a sto se tice Robin vise mi se svidjao prethodi styling mada ni ovaj nije los podscao malo na Hancock
I kad smo vec kod nje...zasto ali zasto u svakoj Animi ovog tipa glavni lik mora da jede kao stoka (Luffy=Goku veruj mi kad bi se njih dvojica udrzili nebi nikome ostala ni mrvica od hrane jer jedu obojica ki mecava!)
Doduse Hancock nije Luffy-a zena ali da ga voli..voli ga i sprema kao nenormalna za njega sto je slicno Chi-Chi iz pomenutog Dragon Ball'a s tim da je ona Goku-ova zena koja je em sto je bila starija em sto je bila vece od njega za glavu kad su bili mali..pa se pita covek jer se to sve vrti u krug..ja se nadam da ne
PS: Osim sto je One Piece X puta bolji od DB-a!
ONE PIECE IS THE BEST!
Slazem se za paralelu izmedju OP i DB!
Meni su OK njihovi izgledi posle time-skipa. Luffy mi je ostao isti (na stranu ogromni oziljak), Zoro, Brook i Franky su mi cool, Nami i Robin su mi ok (mada me uvek iznenadi koliko mali struk moze da im nacrta....), Chopper mi je sladak, Sanji-ju sam se smejala kad sam videla novi izgled (drugarica i ja smo bas kontale kako bi druga obrva mogla bas tako da izgleda ). A posto mi je Usopp'n omiljeni lik, ne moze da mi se ne svidja, sto svedoci i moj avatar!
Sad se setih BON KLEJ-a (Mr. 2) koji je jedan od najjacih likova ikada!!! Isto i Buggy (bas mi se svidja njegov dizajn u Impel Down sagi).
I, da, imam i kalendar za ovu godinu sa njima!
Ne znam da li ste ikada gledali ko daje glasove:
Evo ko je ko, ako ne znate:
Meni su OK njihovi izgledi posle time-skipa. Luffy mi je ostao isti (na stranu ogromni oziljak), Zoro, Brook i Franky su mi cool, Nami i Robin su mi ok (mada me uvek iznenadi koliko mali struk moze da im nacrta....), Chopper mi je sladak, Sanji-ju sam se smejala kad sam videla novi izgled (drugarica i ja smo bas kontale kako bi druga obrva mogla bas tako da izgleda ). A posto mi je Usopp'n omiljeni lik, ne moze da mi se ne svidja, sto svedoci i moj avatar!
Sad se setih BON KLEJ-a (Mr. 2) koji je jedan od najjacih likova ikada!!! Isto i Buggy (bas mi se svidja njegov dizajn u Impel Down sagi).
I, da, imam i kalendar za ovu godinu sa njima!
Ne znam da li ste ikada gledali ko daje glasove:
Evo ko je ko, ako ne znate:
- Spojler:
phoenix- Q Continuum
Pazi meni je Sanji super kao i uvek a i svidja mi se novi njegov stajling nego... jadan...kako sada reguje na devojke..umalo nije iskrvario zbog njih
Imas kalendar?!
Gde si ga nabivila?
Imas kalendar?!
Gde si ga nabivila?
Heh, sa fejsbuka...
Mada, evo, mozda ima i ovde:
http://mangahead.com/Manga-Collections/Special-Collections/One-Piece-Calendar-2012
Mada, evo, mozda ima i ovde:
http://mangahead.com/Manga-Collections/Special-Collections/One-Piece-Calendar-2012
phoenix- Q Continuum
Otstampala ga u nekoj kopirnici
phoenix- Q Continuum
Aaaa...gotov je One Piece
Sad cu morati da cekam nedelju dana da izadje nova epka ili da krenem da citam mangu posto je dosta epka ispred
Sad cu morati da cekam nedelju dana da izadje nova epka ili da krenem da citam mangu posto je dosta epka ispred
Zalim sa tobom.
Mozes da odgledas filmove. Ima ih oko 11! Neki su mnogo dobri. Ja inace nisam u prilici ista da gledam na netu, ali imam 6, 7. i 10. i mnogo su dobri!
Ako te mrzi da cekas, mozes mangu da citas, ali da znas, i nju ces jednom morati da cekas...
phoenix- Q Continuum
Sad trenutno posto sam odgledao X-Men (anime 2011) gledam Death Note
Imam filmove u planu vec
Imam filmove u planu vec
E zaboravio sam da postvaim klip pravog Megazorda u OP-u
This is Power Pirates!!!!!
This is Power Pirates!!!!!
Hahahaha!
Eto, to je jedini deo za koji zalim sto ne gledam anime!
Sledeca saga ce biti bolja od ove podvodne!
Sta mislis o optuzbama da je Oda-san seksista [jer su mu svi zenski likovi isti]?
Eto, to je jedini deo za koji zalim sto ne gledam anime!
Sledeca saga ce biti bolja od ove podvodne!
Sta mislis o optuzbama da je Oda-san seksista [jer su mu svi zenski likovi isti]?
phoenix- Q Continuum
Strana 3 od 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 3 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu