"ONE PIECE" (Eiichiro Oda)
4 posters
Strana 2 od 4
Strana 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: "ONE PIECE" (Eiichiro Oda)
Zadnja epizoda je bilo sa onim izgubljenim ostrvom gde se zmajevi ponovo radjaju
Ummmm... Veruj mi, toga se ne secam... Proverih na One Piece wikia, je l' to Loguetown, mesto gde je rodjen i pogubljen Gol D. Roger??
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Ne...to ti je epizoda sa onom malo devojcicom koje jure Marinci..a cije se ostrvo nalazi veoma blizu Red Line-a
Sada sam vec presao epku sa Laboonom onim kitom..i sad gledam epku koja se desava na nekom ostrvu dinosaursa
To ti je 70. epizoda
Sada sam vec presao epku sa Laboonom onim kitom..i sad gledam epku koja se desava na nekom ostrvu dinosaursa
To ti je 70. epizoda
Aaa,
Videces kasnije (doooosta kasnije) foru sa Laboon-om.
E, to ostrvo se zove Little Garden, jedno od mojih omiljenih, bice i tu dosta fora.
Meni je jedan od razloga sto toliko volim ovu mangu taj sto mangaka (ovaj sto crta), zna sve da poveze! Sve je nekako umrseno, a opet savrseno logicno.
Videces kasnije (doooosta kasnije) foru sa Laboon-om.
E, to ostrvo se zove Little Garden, jedno od mojih omiljenih, bice i tu dosta fora.
Meni je jedan od razloga sto toliko volim ovu mangu taj sto mangaka (ovaj sto crta), zna sve da poveze! Sve je nekako umrseno, a opet savrseno logicno.
phoenix- Q Continuum
xaxaax deluje zanimljivo
odgledacu kad mi stignu net sati posto sam ih sve spi*kala gledajuci serije na netu xD
pa sad prezivljavam jedva,ali 5. mo stizu sati pa cu da odgledam
p.s. koliko otprilike traju anime serije posto sam jedno vreme na hepiju gledala smao jednu i to neku o nekoj vojnoj skoli i onda grupa prijatelje ide da spasi neku likusu nzm kako se zove....
odgledacu kad mi stignu net sati posto sam ih sve spi*kala gledajuci serije na netu xD
pa sad prezivljavam jedva,ali 5. mo stizu sati pa cu da odgledam
p.s. koliko otprilike traju anime serije posto sam jedno vreme na hepiju gledala smao jednu i to neku o nekoj vojnoj skoli i onda grupa prijatelje ide da spasi neku likusu nzm kako se zove....
Buffy- Q Continuum
- Broj poruka : 506
Datum upisa : 21.08.2011
Au, sad. Meni ono sto si pomenula zvuci kao Bleach, ali me buni ova vojna skola.
One Piece anime ti ima preko 500 epizoda koje traju otprilike 15 minuta (bez spica), a 20ak sa spicama. Inace, prikazuje se od 1999-e u Japanu, a manga je krenula 1997-e... I ne izgleda da ce se skoro zavrsiti
...Damn... Dok se ja raspisujem, uvek bude nova poruka...
One Piece anime ti ima preko 500 epizoda koje traju otprilike 15 minuta (bez spica), a 20ak sa spicama. Inace, prikazuje se od 1999-e u Japanu, a manga je krenula 1997-e... I ne izgleda da ce se skoro zavrsiti
...Damn... Dok se ja raspisujem, uvek bude nova poruka...
phoenix- Q Continuum
Pa dobro, ja lupam, otprilike
phoenix- Q Continuum
Cool! Sad krecu sve bolje epizode
Da li si 'upoznat' sa Dr. Kurehom?
Da li si 'upoznat' sa Dr. Kurehom?
phoenix- Q Continuum
Jesam...
Sad sam na 110 epizodi..kako letim
Mnogo su bolje ove epizode nego ranije..mislim super su i one prve ali ono je vise na nivou Dragon Ball-a odnosu klasicnh Shouneen (valjda se ovako pise) anime-a.
Ove su mi nekako ozbiljnije i mnogo je zeznuta prica sto obozavam
Sad sam na 110 epizodi..kako letim
Mnogo su bolje ove epizode nego ranije..mislim super su i one prve ali ono je vise na nivou Dragon Ball-a odnosu klasicnh Shouneen (valjda se ovako pise) anime-a.
Ove su mi nekako ozbiljnije i mnogo je zeznuta prica sto obozavam
Bas tako. Zna Oda da napravi pricu, da je zaplete. I, nekako, videces kasnije, pravi neku skrivenu paralelu sa stvarnim svetom. Ne znam to da objasnim, mozda to samo ja vidim.
phoenix- Q Continuum
Onaj Krokodil kakav je gad znaci mislim da je THE MOST EVIL karakter koji sam ja ikada sreo...te epizode su mi bile gotovo savrene!!
A najbolja stvar kod njega je po meni Grando Death (valjda se tako zove) kad krene da isusuje zemlju i sve okolo znas vec
OBOZAVAM ONE PIECE!!!
A najbolja stvar kod njega je po meni Grando Death (valjda se tako zove) kad krene da isusuje zemlju i sve okolo znas vec
OBOZAVAM ONE PIECE!!!
Ja kazem da su najbolji!!
I meni je Krokodil strava lik, bas je BAD ASS (cenzurisite ako 'ocete, bas me briga). Hehe, to je jedan od onih 'najzlijih' likova koje moras da volis :P Par likova iz te 'Alabasta sage' ce imati bas znacajnu ulogu kasnije!
A bice jos bolje! Ja sam dosta toga pozaboravljala. Kad zavrsi, moracu da krenem ispocetka
I meni je Krokodil strava lik, bas je BAD ASS (cenzurisite ako 'ocete, bas me briga). Hehe, to je jedan od onih 'najzlijih' likova koje moras da volis :P Par likova iz te 'Alabasta sage' ce imati bas znacajnu ulogu kasnije!
A bice jos bolje! Ja sam dosta toga pozaboravljala. Kad zavrsi, moracu da krenem ispocetka
phoenix- Q Continuum
Stvarno svetska scena! I lepo uklopljena muzika, samo... Nedovoljno duga, hehe.
phoenix- Q Continuum
Skypiea?! Jedno od boljih ostrva. Tu ima bas dosta dobrih fora. Javi kad vidis kako izgleda Enel (Eneru, zavisi kako ga romanizuju) i na koga te podseca.
phoenix- Q Continuum
Malo mi izgleda cudno sa onim dugim usima...
Kao Buda koji je isao na dodatno razvalcenje usiju...
(ne shvatite ovo ozbiljno )
Kao Buda koji je isao na dodatno razvalcenje usiju...
(ne shvatite ovo ozbiljno )
A? Ima i boljih slika, ali dobra je i ova
phoenix- Q Continuum
Hehe, da zakljucimo:
Buda + Eminem = Enel
I, pogledaj i filmove, obavezno
Buda + Eminem = Enel
I, pogledaj i filmove, obavezno
phoenix- Q Continuum
Onaj grad na vodi je STRAAAAAAAAAAAAVVVVVVAAAAAAAAA!!!!
Ja sam odusevljen kako je uradjen!
Ja sam odusevljen kako je uradjen!
Strana 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 2 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu