Mass Effect
3 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Re: Mass Effect
Elrond Smith ::Commander Shepard (zenski karakter)
Ti to mene vrbujes
Sto se tice samog univezuma tj vrsta mislim da je uradjen mnogo dobro. Mada , ja sam sada nesto napalio na Warhammer 40.000 i moram negde da nabavim i prvi i drugi deo Dawn of War-a:D
Inace , kakva je zahtevnost Mass Effect-a?
hahaha naravno da te vrbujem hahaha
pa cu imati i sa kim da diskutujem
ja imam lap-top
Core2Duo na 2 GHz
Ram 4 GB
Graficka: GeForce 9600 sa 512 RAMa
Stara masina, ali Mass Effect je kod mene isao punom parom na "full specs" bez i najmanje problema
Mislim da moze da ide i na slabijim masinama
pa cu imati i sa kim da diskutujem
ja imam lap-top
Core2Duo na 2 GHz
Ram 4 GB
Graficka: GeForce 9600 sa 512 RAMa
Stara masina, ali Mass Effect je kod mene isao punom parom na "full specs" bez i najmanje problema
Mislim da moze da ide i na slabijim masinama
Elrond Smith- Officer
- Broj poruka : 566
Datum upisa : 12.07.2013
Romansa izmedju Liare i Sheparda (muskog) u prvom dijelu trilogije...
Elrond Smith- Officer
Veliki fan Mass Effect-a usporbava kako je biti Commander Shepard
Pretpostavljam da znas ko je ovaj lik?
Pretpostavljam da znas ko je ovaj lik?
Elrond Smith- Officer
Ja imam Athlonov 7750 Dual core , 2GB RAMA i grafu GeForce 210 1GB tako da mislim da ce da radi
Joj..Asari su fora vrsta
Joj..Asari su fora vrsta
Dr.Jackson ::Pa naravno da znam..moje trenutno lice na mom avaturu
Eto vidis hahaha
Sve ti govori da treba da se bacis na ovu trilogiju prvom prilikom hehehe
Elrond Smith- Officer
Commander Shepard (muski karakter i jos jedan zenski na kraju )
Elrond Smith- Officer
Karakter: Miranda Lawson (radjen po glumici Yvonne Strahovski koja joj i daje glas)
Elrond Smith- Officer
Scena iz romanse Mirande i Sheparda
Elrond Smith- Officer
Karakter: Jack (super lik )
Poslednji izmenio Elrond Smith dana Sub Jul 20, 2013 7:06 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Elrond Smith- Officer
Karakter: Legion jedan od najboljih karaktera u igri!!!
Elrond Smith- Officer
Bas su dobro uradili Mirandin lik, ali cudno mi je sto je crnka. Zar glumica nije plavusa?
Jack ima elemente koji su slicni liku na cijem crtezu radim. U pitanju su tetovaze na vratu i glavi. Doduse, moj crtez je izuzetno jednostavan...
Jack ima elemente koji su slicni liku na cijem crtezu radim. U pitanju su tetovaze na vratu i glavi. Doduse, moj crtez je izuzetno jednostavan...
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
hahaha "Miranda" je to isto prokomentarisala kada je vidjela svoju digitalnu verziju i da joj je trebalo malo vremena da se navikne na to
A ima i sasvim solidnu pricu koja prati transformaciju njenog lika kroz univerzum Mass Effecta.
Pocinje kao korporativni "covjek" najviseg ranga, otkriva se njena istorija i bijeg od mocnog oca, pristup tajnoj organizaciji koja se bori za ljudske interese - ali po svaku cijenu - do potpunog okretanja protiv njih...
Kao sto rekoh ranije, odlicna prica i odlicno kreiranje karaktera koji imaju istoriju, dileme i neizvjesnu buducnost.
A ima i sasvim solidnu pricu koja prati transformaciju njenog lika kroz univerzum Mass Effecta.
Pocinje kao korporativni "covjek" najviseg ranga, otkriva se njena istorija i bijeg od mocnog oca, pristup tajnoj organizaciji koja se bori za ljudske interese - ali po svaku cijenu - do potpunog okretanja protiv njih...
Kao sto rekoh ranije, odlicna prica i odlicno kreiranje karaktera koji imaju istoriju, dileme i neizvjesnu buducnost.
Elrond Smith- Officer
Jack, takodje ima svoju ludu pricu: djetinjstvo u kome je jedva prezivjela, eksperimente koje su izvodili nad njom, citav zivot u pokusajima da opstane, istovremena agresivnost i djecija potreba za paznjom.
Suludo dobar lik kada je upoznas i prihvatis.
Daj da vidimo taj crtez
Daj da vidimo taj crtez
Elrond Smith- Officer
Karakter: Garrus Vakarian (fenomenalan kompanjon i totalno cool lik )
Garrus pripada ratnickoj rasi Turijanaca - trenutno vodecoj vojnoj sili univerzuma, ali privrzenoj redu i miru. Turijanci su nalik humanoidnoj rasi sa odlikama ptice grabljivice i gustera (vidite slike pa prosudite sami, jer ne znam kako drugacije da ga opisem ).
Garrus je bivsi officir sigurnosnih snaga koji se umorio od birokratije i neefikasnosti sistema. Pridruzuje se Shepardu, jer u tome prvo vidi sansu da istjera pravdu tamo gdje zakon ne radi ili je zataskan, dok kasnije postaje Shepardov nerazdvojni drugar i saborac.
Specijalista za snajpere, brodska oruzja i motore.
Dok je samostalno tamanio krimose narod ga je prozvao Archangel.
Sta god da se desava i kakva god da je situacija uvijek je vedrog duha, pun komentara i spreman da pomogne.
Koliko sam vidio, zenski igraci su odlijepili za njim
Garrus pripada ratnickoj rasi Turijanaca - trenutno vodecoj vojnoj sili univerzuma, ali privrzenoj redu i miru. Turijanci su nalik humanoidnoj rasi sa odlikama ptice grabljivice i gustera (vidite slike pa prosudite sami, jer ne znam kako drugacije da ga opisem ).
Garrus je bivsi officir sigurnosnih snaga koji se umorio od birokratije i neefikasnosti sistema. Pridruzuje se Shepardu, jer u tome prvo vidi sansu da istjera pravdu tamo gdje zakon ne radi ili je zataskan, dok kasnije postaje Shepardov nerazdvojni drugar i saborac.
Specijalista za snajpere, brodska oruzja i motore.
Dok je samostalno tamanio krimose narod ga je prozvao Archangel.
Sta god da se desava i kakva god da je situacija uvijek je vedrog duha, pun komentara i spreman da pomogne.
Koliko sam vidio, zenski igraci su odlijepili za njim
Elrond Smith- Officer
Elrond Smith ::Jack, takodje ima svoju ludu pricu: djetinjstvo u kome je jedva prezivjela, eksperimente koje su izvodili nad njom, citav zivot u pokusajima da opstane, istovremena agresivnost i djecija potreba za paznjom.
Daj da vidimo taj crtez
Nekako sam i kontala da ce lik biti takav, na osnovu silnih slika koje si postavio.
Crtez jos nije zavrsen, a kad bude spreman i skeniran, postavicu ga u ovoj temi:
https://scifi.forumsr.com/t1029-phoenix-s-drawing-guild-crtezi-i-komentari#6959
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Mass Effect 3 - The Vakarian Tango
Poslednji izmenio Elrond Smith dana Ned Jul 21, 2013 1:39 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Elrond Smith- Officer
phoenix ::Elrond Smith ::Jack, takodje ima svoju ludu pricu: djetinjstvo u kome je jedva prezivjela, eksperimente koje su izvodili nad njom, citav zivot u pokusajima da opstane, istovremena agresivnost i djecija potreba za paznjom.
Daj da vidimo taj crtez
Nekako sam i kontala da ce lik biti takav, na osnovu silnih slika koje si postavio.
Crtez jos nije zavrsen, a kad bude spreman i skeniran, postavicu ga u ovoj temi:
https://scifi.forumsr.com/t1029-phoenix-s-drawing-guild-crtezi-i-komentari#6959
Dogovoreno
ovih dana ili...?
Elrond Smith- Officer
Sada nesto gledam Mass Effect i interasatno sto postoji vrsta kao sto je Hanar. Hahahah..meduze...
Imamo jedno pitanje: Da li postoji napetost izmedju vrsta u Mass Effectu?
Imamo jedno pitanje: Da li postoji napetost izmedju vrsta u Mass Effectu?
Ima i to dosta.
Ima i pozitivnih primjera i univerzum je dobrim dijelom zasnovan na saradnji i toleranciji, ali netrpeljivosti ima vrlo vrlo mnogo, kao i rivaliteta, podmetanja i svega slicnoga.
Jedna od najjacih grupa je upravo zemljski Cerberus, koji cini sve da osigura zemaljsku supremaciju u univerzumu... sa njima malo saradjujes, malo se mlatis... Inace Cerberus smatraju opasnom teroristickom organizacijom.
Miranda je bila dio te grupe.
Taman cu kasnije veceras napisati malo o njima i njihovom vodji
A sta ti to gledas o Mass Effectu?
Ima i pozitivnih primjera i univerzum je dobrim dijelom zasnovan na saradnji i toleranciji, ali netrpeljivosti ima vrlo vrlo mnogo, kao i rivaliteta, podmetanja i svega slicnoga.
Jedna od najjacih grupa je upravo zemljski Cerberus, koji cini sve da osigura zemaljsku supremaciju u univerzumu... sa njima malo saradjujes, malo se mlatis... Inace Cerberus smatraju opasnom teroristickom organizacijom.
Miranda je bila dio te grupe.
Taman cu kasnije veceras napisati malo o njima i njihovom vodji
A sta ti to gledas o Mass Effectu?
Elrond Smith- Officer
Karakter: Illusive Man
Vodja "pro-human" grupe Cerberus koja se svim silama bori da sacuva ljude od vanzemaljskog uticaja i da uspostavi ljudsku dominaciju u svemiru ne birajuci sredstva. Smatra se najopasnijom teroristickom grupom u poznatom svemiru.
Finansira se od donacija mocnih/bogatih ljudi kao i iz legalnih izvora/kompanija koje sluze kao paravani.
Illusiv Man je pravljen po liku Martin Shean-a koji mu i daje glas.
Brilijantan um, strastven borac za ljudsku rasu, ne libi se da uradi bilo sta da ostvari svoje ciljeve, krajnje harizmatican i vrlo vrlo zanimljiv lik!
Kao i svi drugi karakteri, ima svoju istoriju, svoje razloge, ubjedjenja i nacine...
Vodja "pro-human" grupe Cerberus koja se svim silama bori da sacuva ljude od vanzemaljskog uticaja i da uspostavi ljudsku dominaciju u svemiru ne birajuci sredstva. Smatra se najopasnijom teroristickom grupom u poznatom svemiru.
Finansira se od donacija mocnih/bogatih ljudi kao i iz legalnih izvora/kompanija koje sluze kao paravani.
Illusiv Man je pravljen po liku Martin Shean-a koji mu i daje glas.
Brilijantan um, strastven borac za ljudsku rasu, ne libi se da uradi bilo sta da ostvari svoje ciljeve, krajnje harizmatican i vrlo vrlo zanimljiv lik!
Kao i svi drugi karakteri, ima svoju istoriju, svoje razloge, ubjedjenja i nacine...
Elrond Smith- Officer
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu