Daenerys Targaryen
3 posters
:: Fantasy :: Game of Thrones
Strana 1 od 1
Daenerys Targaryen
Licno jedan od mojih omiljenih POV likova! Kada god gledam seriju jedva cekam da saznam sta je bilo sa njom i kako napreduje njen pohod ka Westoresu u cilju vracanje prestola koje njoj zakonito i pripada.
Re: Daenerys Targaryen
I ja je volim više od ostalih likova U seriji mi se svidelo kada je uzela Neokaljane I ono "Drakaris" pa malo pec, pec onog robovlasnika.
Samo upropastila je veoma dobru priliku
Samo upropastila je veoma dobru priliku
Teal'C- Cadet
- Broj poruka : 90
Datum upisa : 08.07.2013
Godina : 29
Malo...ono je bilo pre vise u fazonu "ala je opravio svaka mu cast!"
A , Neokaljeni su posebna prica podsecaju dosta na Spartance koje ja jako volim ufff...
A , Neokaljeni su posebna prica podsecaju dosta na Spartance koje ja jako volim ufff...
- Ko nije gledao 4 epizodu 3. sezone neka ne klikce!:
Pa i slično se obučavaju kao i Spartanci(malo okrutnije)Ja mislim da su oni bili uzor Martinu kad ih je smišljao
Teal'C- Cadet
- Broj poruka : 90
Datum upisa : 08.07.2013
Godina : 29
Pa prakticno su isti osim onog poslednjeg dela za bebama...znas na sta vec mislim ...
Da, neokalljani su zaista posebni.
Glavna razlika sa spartancima jeste sto su Spartanci bili slobodni ljudi, dok su neokaljani robovi tj. stvarani kao vojska robova.
Daenerys je oslobodila samo jedan dio njih tj nekoliko jedinica. Mnogo njih je i dalje roblje zato i govorim na taj nacin - oni su robovi.
Glavna razlika sa spartancima jeste sto su Spartanci bili slobodni ljudi, dok su neokaljani robovi tj. stvarani kao vojska robova.
Daenerys je oslobodila samo jedan dio njih tj nekoliko jedinica. Mnogo njih je i dalje roblje zato i govorim na taj nacin - oni su robovi.
Elrond Smith- Officer
- Broj poruka : 566
Datum upisa : 12.07.2013
Sto se same Daenerys tice priznajem da mi je miljenica i da joj je u knjigama, od pocetka pojavljivanje tv serije, autor posvetio vise paznje.
Ono sto mi se nije toliko dopalo jeste sto se u poslednje dvije knjige bas "zaglibila".
Shvatam da je to "period njenog sazrevanja", ali ipak...
Ono sto mi se nije toliko dopalo jeste sto se u poslednje dvije knjige bas "zaglibila".
Shvatam da je to "period njenog sazrevanja", ali ipak...
Elrond Smith- Officer
Elrond Smith ::Da, neokalljani su zaista posebni.
Јашта.
Nego cuh da je glumica Emilia Clarke, koja glumi Daenerys, zamolila da joj smanje broj golisavih scena, jer je pocela da se osjeca neprijatno.
Vidjecemo sta ce biti sa tim zahtjevom s obzirom na desavanjima u pisanom dijelu price
Doduse dubleri su uvijek moguce resenje :P
Vidjecemo sta ce biti sa tim zahtjevom s obzirom na desavanjima u pisanom dijelu price
Doduse dubleri su uvijek moguce resenje :P
Elrond Smith- Officer
О не , зашто?!!!!
Шалим се ,али стварно не видим у чему је проблем , када су је већ сви видели од главе од пете и то охохоо..већ у првој сезони
Шалим се ,али стварно не видим у чему је проблем , када су је већ сви видели од главе од пете и то охохоо..већ у првој сезони
Prije joj je valjalo da postane poznata
Sada, kada jeste, bas i nije pozeljno
A i kako se ide dalje sa pricom scene postaju malo skakljivije hehehe
Pretpostavljam da ce samo sledece scene ici sa manje detalje i davati nagovjestaje, ali ne i "full radnju" :P
Sada, kada jeste, bas i nije pozeljno
A i kako se ide dalje sa pricom scene postaju malo skakljivije hehehe
Pretpostavljam da ce samo sledece scene ici sa manje detalje i davati nagovjestaje, ali ne i "full radnju" :P
Elrond Smith- Officer
Или ће вероватно камера бити постављена са "незгодне" стране као у Холивуд филмовима
Moguce. U svakom slucaju onda je sada prepoznata kao Daenerys pa sumnjam da ce je mijenjati. S druge strane kada radis sa kucom kao sto je HBO zna se sta se od tebe ocekuje
... vidjecemo...
... vidjecemo...
Elrond Smith- Officer
Па да су "Игру престола" цензурисали (ово се не односи само на ово , већ и на бруталне сцене) сигурно не би била оволико добра серија. Да буде још горе , Холивуд би од сваке књиге направио по један филм , зато ми је драго што је Песму леда и ватре узела да ради кућа HBO
Upravo iz tog razloga George R. R. Martin i nije nikom drugom htio da da da snimaju filmove vec je samo dopustio HBO-u da napravi sto vjerniju adaptaciju. A da bi se osigurao da zaista bude tako i sam je uzeo ucesca u adaptiranju knjiga u TV seriju.
PS: e ovo sa 3 x "da" za redom u istoj recenici mi se zaista dugo nije desilo hahaha
PS: e ovo sa 3 x "da" za redom u istoj recenici mi se zaista dugo nije desilo hahaha
Elrond Smith- Officer
:: Fantasy :: Game of Thrones
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu