NOVI LOOK V13-01
2 posters
:: Midway station :: Midway station
Strana 1 od 1
Ocenite v13-01!
NOVI LOOK V13-01
Kako vam se dopada novi izgled foruma?
Ovoga puta odlucio sam da koristim svetliju varijentu sto je prvi put da ovaj forum ima ovakvu temu. Obicno smo do sada imali tamne teme ,a pa ja rek'o malo da promenimo , s tim da sam zadrzao sve elemente dosasadsnjih tema.
Ovoga puta odlucio sam da koristim svetliju varijentu sto je prvi put da ovaj forum ima ovakvu temu. Obicno smo do sada imali tamne teme ,a pa ja rek'o malo da promenimo , s tim da sam zadrzao sve elemente dosasadsnjih tema.
Re: NOVI LOOK V13-01
Novi izgled je super, oduvao me je sa stolice kad sam ga videla, a bukvalno su me prosli zmarci. Font i celokupan dizajn svakako odaje atmosferu prijatnog SF iskustva.
A ako tome jos dodam da se uklapa u desktop temu koju ja koristim - ja sam na konju!
Svaka cast!
A ako tome jos dodam da se uklapa u desktop temu koju ja koristim - ja sam na konju!
Svaka cast!
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Re: NOVI LOOK V13-01
Ma juce sam ga bio skletosao nakako..trebao je on da bude jos bolji i taman ,ali nesto sam se bio zeznuo sa kodiranjem pa je ceo forum poceo da ide u "warp" . Desavalo se juce da nema cak ni fontova , ni pozadine...jedno vreme bio je samo svemir i zvezde kako se pokrecu. Mucio sam se bio ceo dan da otlonim gresku u kodiranju i na kraju nekako uspeo. Ovo sam na brzinu skletosao i mislim da je defitivno uspeo ovi experiment
:: Midway station :: Midway station
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu