Samantha Carter
2 posters
Samantha Carter
Samantha Carter je astrofizicar, inzinjer i pilot. Bila je sef operacije ekspedicije Atlantis godinu dana, nakon sto je odigrala kljucnu ulogu u ozivljavanju programa Zvezdane kapije kao clan tima SG-1. Postala je komandir broda klase Dedalus George Hammond 2009. godine. Brod je u pocetku trebao da se zove Feniks, ali je zbog smrti bivseg nacelnika programa Zvezdana kapija Georga S. Hammonda brod dobio njegovo ime.
Rodjena je 29.12.1968. godine. Njen otac je postao Tok'ra i igra vaznu ulogu u odnosima izmedju Zemlje i Tok'ra populacije. Jack O'Neill kaze sledece:
Iako ima manje epizoda nego Teal'c u SG-1, njeno pojavljivanje u vise epizoda svih sezona Atlantisa, dovodi nas do brojke 228 epizoda, sto je vise nego sto se bilo koji drugi lik pojavio u Stargate fransizi. One je jedna od nekolicine likova koji se pojavljuju u sve tri serije [SG-1, Atlantis, Universe].
Njenu ulogu igra Amanda Tapping.
Komentari?
Rodjena je 29.12.1968. godine. Njen otac je postao Tok'ra i igra vaznu ulogu u odnosima izmedju Zemlje i Tok'ra populacije. Jack O'Neill kaze sledece:
"Carter, you're one of this country's natural resources, if not national treasures."
Iako ima manje epizoda nego Teal'c u SG-1, njeno pojavljivanje u vise epizoda svih sezona Atlantisa, dovodi nas do brojke 228 epizoda, sto je vise nego sto se bilo koji drugi lik pojavio u Stargate fransizi. One je jedna od nekolicine likova koji se pojavljuju u sve tri serije [SG-1, Atlantis, Universe].
Njenu ulogu igra Amanda Tapping.
Komentari?
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Re: Samantha Carter
Super je.....
Najjace mi je kada Jack njoj uvek kaze:
"Carter can you repat that on English?"
Najjace mi je kada Jack njoj uvek kaze:
"Carter can you repat that on English?"
Re: Samantha Carter
Jao, da. Milion puta. Nekad, kad ona pocne da objasnjava nesto, ja odustanem od slusanja i citanja titla.
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu