Na dnu Baltickog mora se krije NLO
3 posters
:: Chamber of Secrets :: Nauka
Strana 1 od 1
Na dnu Baltickog mora se krije NLO
Švedska ekspedicija detaljno je istražila neobičan objekat koji je primećen pre godinu dana na dnu Baltičkog mora i potvrdila da bi to mogao da bude NLO. Ranije se pretpostavljalo da je reč o svemirskom brodu nalik letelici „milenijum falkon“ iz naučnofantastičnog filma „Ratovi zvezda“, a sad je istraživački tim došao do podataka koji to i dokazuju.
Naime, objekat se nalazi na 87 metara dubine, a Šveđani su otkrili da mu je prečnik 18 metara, da je podignut na oko četiri metra iznad morskog dna i da ima zaobljene ivice, pa liči na pečurku. Na njegovom vrhu nalazi se otvor jajastog oblika koji izgleda kao ulaz u brod. Takođe, na dnu mora su primetili i trag dužine 300 metara kojim je NLO mogao da se kreće dok se konačno nije zaustavio.Preuzeto iz dnevnih novina KURIR.
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Re: Na dnu Baltickog mora se krije NLO
Jaoj znam za ovu vest jos odavno ,ali nisam mogao da je prondjem ili sam zaboravio da je postavim. Stvarno ,ali starno lici kao da je stvarno zveknuo
Kad sam je pre neki dan procitala mislila sam da imamo temu ovde, al' eto, nije je bilo.
Ovo je strava. Pogotovu trag kocenja! Cudi me da se Ameri nisu ukljucili...
Ovo je strava. Pogotovu trag kocenja! Cudi me da se Ameri nisu ukljucili...
phoenix- Q Continuum
Ovo me podseća na SFERU po Majklu Krajtonu. Ma pljunuti (Krajt)on, samo malo drukčiji, da se Vlasi ne sete...
Poslednji izmenio Lapidus dana Pon Okt 01, 2012 4:01 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Lapidus- Cadet
- Broj poruka : 40
Datum upisa : 25.06.2012
Je l' po toj knjizi radjen film sa Dastinom Hofmanom, Semjelom Dzeksonom i Seron Stoun??
phoenix- Q Continuum
To je to, Feniks. Malo je falilo da je dobijem na prevod, ali tad sam bio mlad i zelen prevodilac... I ne mogu da prežalim, knjiga je odlična. A i film. Preporučujem oboje.
Poslednji izmenio Lapidus dana Pon Okt 01, 2012 4:03 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Lapidus- Cadet
Film sam gledala, ali verujem da je knjiga daleko bolja.
phoenix- Q Continuum
Odlična, kao i skoro sve njegove knjige. Ako je nađeš, obavezno pročitaj.
Lapidus- Cadet
Možda si u pravu, ako je to stvarno nlo, jer ovaj, vidljivi deo nije simetričan.
Lapidus- Cadet
Neme veze simtericnost..SF brod Breena nije simetrican kao ni Mileniusko sokol iz "Ratova zvezda" ,a brod je pljunut on!
Ono što sam zapazio je da sa mu krajevi kao da su iskidani...
Breen warship (Star Trek)
Ono što sam zapazio je da sa mu krajevi kao da su iskidani...
Breen warship (Star Trek)
Gde si čoveče video nesimetrično vozilo? Fakat je da ovaj izgleda pokidano, ali mislim i da (ne uzimajući u obzir ni da su zemaljske letelice i plovila u principu simetrični) se neće praviti ni vanzemaljski brodovi nesimetričnog oblika. Ne shvatam kako su mogli da osmisle taj nesimetrični koji si ti prikazao. Ovako kako izgleda ne znam ni leti li levo od mene ili prema meni... A mislim da se tu ni saobraćajac ne bi snašao kuda da ga propusti...
Lapidus- Cadet
A zasto mora da bude simetricno ? Ako je u pitanju NLO moze da bude svasta narocito ako je ta vrsta dosta razlicita od nase
I meni su bas fora ti asimetricni brodovi upravo zbog toga
I meni su bas fora ti asimetricni brodovi upravo zbog toga
Lapidus- Cadet
:: Chamber of Secrets :: Nauka
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu