Koja je Vasa Supermoc
2 posters
:: The Bronze :: Sci-Fi Kantina
Strana 1 od 1
Koju moc superheroja biste voleli da posedujete
Koja je Vasa Supermoc
Ovaj test licnosti je preuzet iz Press-ovog magazina "Stil&Dom", za april/maj 2012.
Odaberite moc koja Vam se najvise svidja i preko spojlera procitajte objasnjenje. Iskomentarisite vase resenje.
1. Sposobnost letenja
2. Sposobnost putovanja kroz vreme
3. Nevidljivost
4. X-zraci vision
5. Moc izmene oblika
6. Citanje misli
7. Gledanje u buducnost
8. Supersluh
Uzivajte, have fun!
Odaberite moc koja Vam se najvise svidja i preko spojlera procitajte objasnjenje. Iskomentarisite vase resenje.
1. Sposobnost letenja
- Spojler:
- Zelite da vidite kompletnu sliku zivota i kako su stvari uskladjene. Detalji vas nerviraju. Uzivate u slobodi i skloni ste rizicnim postupcima. Idealan zivotni poziv: pilot ili astronaut. Dobar izbor su zanimanja u kojima mozete da iskazete svoju dovitljivost, mozda u politici ili istrazivackim grupama javnosti.
2. Sposobnost putovanja kroz vreme
- Spojler:
- Interesuju Vas uzroci i kako prosle greske mogu pravilno da se iskoriste u buducnosti. Veoma ste radoznali kada je rec o zivotima razlicitih ljudi. Idealan zivotni poziv: naucna istrazivanja, istorija, ljudska ponasanja... Uzivali biste u poslu u kome je moguce uticati na buducnost.
3. Nevidljivost
- Spojler:
Nastojite da budete obazrivi ili ste veoma pronicljiv posmatrac. Ili, i jedno i drugo. Zelite da znate sve o svemu sto se dogadja oko vas. Idealan zivotni poziv: dobra karijera i posmatrackim poslovima - pisac, umetnik, detektiv.
4. X-zraci vision
- Spojler:
- Zelite da gledate kroz problem i idete u njegovu srz. Uzivate u otkrivanju problema koje drugi ljudi cak i ne mogu da vide. A takodje vam prija i da ih resavate. Idealan zivotni poziv: fizika, politika, matematika i medicina.
5. Moc izmene oblika
- Spojler:
- Vi ste drustvena osoba koja voli da je sve na svom mestu. Mozda zelite drustvena priznanja i postovanja. U svakom slucaju uzivateu gomili ljudi. Idealan zivotni poziv: Zabava je vasa oblast. Glumci mogu da menjaju formu i budu neko drugi.
6. Citanje misli
- Spojler:
- Dobri ste u pogadjanju onoga sta drugi misle. Mozete da vidite sustinu citajuci izmedju redova. Idealan zivotni poziv: bili biste dobar advokat ili psiholog. Za ove profesije vazna je sposobnost razumevanja tudjih misli i osecanja.
7. Gledanje u buducnost
- Spojler:
- Kreativni ste i volite avanturu. U stanjuu ste da se pomerite u buducnost ako zelite. Uvek tragate za novim mogucnostima i zelite da se stvari desavaju sto je pre moguce. Idealan zivotni poziv: karijera u pionirskim oblastima je za vas - istrazivac, naucnik, inovator ili pisac SF romana.
8. Supersluh
- Spojler:
- Posvecujete poznju zvucima i simbolima. Zelite da ste potpuno informisani u svakom trenutku. Neko cak moze da kaze da ste njuskalo. Idealan zivotni poziv: bili biste izvrstan novinar ili trac kolumnista. Ili mozda da odlucite da postanete muzicar.
Uzivajte, have fun!
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Re: Koja je Vasa Supermoc
Pa sta znam moci su onako..ali najvise mi se svidja od svih Nevidljivot a svidja mi se komentar..da kazem da su ga pogodili
Re: Koja je Vasa Supermoc
Ja sam odabrala gledanje u buducnost. Moze se reci da su pogodili, mada ja na ove testove uvek gledam samo kao na izvor smeha...
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
:: The Bronze :: Sci-Fi Kantina
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu