Impendence day
4 posters
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
Impendence day
Dan nezavisnosti (engl. Independence Day) je naučnofantaastični film iz 1996. godine, koji je režirao Roland Emerih, dok glavne uloge igraju: Vil Smit, Bil Pulman i Džef Goldblum.
Dakle šta mislite o filmu?
Dakle šta mislite o filmu?
Re: Impendence day
Ne znam šta da kažem o ovom filmu, gledao sam ga milion puta, ali samo zato što nije bilo ničeg boljeg na televiziji. Iz celog filma mi se jedino svidelo onih nekoliko scena razaranja po Americi i to je sve... Šta da vam kažem, ono bombardovanje je u mene duboko urezalo želju da vidim Amerikance kako se muče i kako njih neko ruši.
Lično smatram, da vanzemaljci dođu na zemlju sa takvo namerom kao u filmu, bilo bi to kao kad bi desetak ljudi došlo i krenulo da ubija sve mrave u jednom mravinjaku. Isto toliko bi mi imali šanse protiv njih, kao i mravi protiv nas.
Film smatram za potpuni promašaj. Za vreme kad je film snimljen specijalni efekti su stvarno odlično odrađeni, a i scene borbe su dobro osmišljene. To je jedino što po mom mišljenju razdvaja ovaj film i jedan drugi film slične tematike koji se zove "Mars napada". Verujem da ste taj film gledali i pretpostavljam da uviđate sličnost.
Ocena: 3/10
Ako neko drugi ima drugačije mišljenje, neka piše ovde, ali neka i kaže šta to smatra da sam ja pogrešio kada sam pisao. To naravno važi i za sve druge kritike koje sam napisao, bile one pozitivne i negativne. Uvek volim da čujem tuđe mišljenje.
Lično smatram, da vanzemaljci dođu na zemlju sa takvo namerom kao u filmu, bilo bi to kao kad bi desetak ljudi došlo i krenulo da ubija sve mrave u jednom mravinjaku. Isto toliko bi mi imali šanse protiv njih, kao i mravi protiv nas.
Film smatram za potpuni promašaj. Za vreme kad je film snimljen specijalni efekti su stvarno odlično odrađeni, a i scene borbe su dobro osmišljene. To je jedino što po mom mišljenju razdvaja ovaj film i jedan drugi film slične tematike koji se zove "Mars napada". Verujem da ste taj film gledali i pretpostavljam da uviđate sličnost.
Ocena: 3/10
Ako neko drugi ima drugačije mišljenje, neka piše ovde, ali neka i kaže šta to smatra da sam ja pogrešio kada sam pisao. To naravno važi i za sve druge kritike koje sam napisao, bile one pozitivne i negativne. Uvek volim da čujem tuđe mišljenje.
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Inace me svi filmovi u kojima glumi Vil Smit nerviraju, i to ne zbog njega.. Ne verujem da covek ima jedan film za koji bih mogla da kazem da je lep..
Film mi je skroz bezveze.. Hex mu je dao trojku, ja ne bih ni toliko..
Film mi je skroz bezveze.. Hex mu je dao trojku, ja ne bih ni toliko..
meni je super film!!!
(ima i drugih glumaca sem smitha u filmu...)
(ima i drugih glumaca sem smitha u filmu...)
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu