Andromeda
3 posters
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Serije
Strana 1 od 1
Andromeda
iz wikipedie
Ja sam gledao nesto malo ovu seriju na AXN i mogu vam reci da nije losa...
Jer neko gledao seriju?Kako vam se čini?
Andromeda je naučno-fantastična televizijska serija, posthumno djelo Genea Roddenberrya. Glavnu ulogu igra Kevin Sorbo kao kapetan Dylan Hunt. Premijera serije desila se 2. oktobra 2000. godine, a zavšila se 13. maja 2005. godine, istog datuma kada i Star Trek - Enterprise, koji je bio utemeljen na Star Trek - The Original Series, također, kreiranih od strane Roddenberrya.
Ja sam gledao nesto malo ovu seriju na AXN i mogu vam reci da nije losa...
Jer neko gledao seriju?Kako vam se čini?
Poslednji izmenio Dr.Jackson dana Ned Avg 28, 2011 8:51 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Re: Andromeda
I ja sam je gledao na AXN-u, ali možda desetak epizoda. Ono što sam video bilo je veoma obećavajuće. Samo se plašim da serija negde kasnije nije uletela u neki šablon...
Kako god, nisam odgledao dovoljno epizoda da bih mogao da dam svoj neki lični komentar, ali na osnovu ovoga što sam video, preporučujem je svim SF fanovima.
Kako god, nisam odgledao dovoljno epizoda da bih mogao da dam svoj neki lični komentar, ali na osnovu ovoga što sam video, preporučujem je svim SF fanovima.
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Obavestenje: Pocela je da se ponovo daje Andromeda na AXN-u 14:45 ,a nakon toga Merlin..hm..prvo SF pa F
Buaaaa, hocu i ja AXN!!! Nista zivo ne mogu da gledam.
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Nja... Kad bi imala kablovsku ne bi se odvajala od TV-a... Kad bolje razmislim, bolje je meni i ovako...
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Serije
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu