Пронађена машина стара 400 милиона година?
2 posters
Strana 1 od 1
На полуострву Камчатки наводно су откривени остаци машине старог преко 400 милиона година!Универзитет Ст Петерсбург у поседу је невероватног открића које би могло у потпуности променити наше спознаје о историји. Археолог Иури Голубев тврди да је ово можда најбитније откриће у досадашњој људској историји. Ово није први пут да су у региону пронађени древни артефакти, но дефинитивно је први пут да су пронађени метални делови који су, чини се, сачињавали комплексни механизам. Стручњаци су још увек у чуду због степена очуваности пронађених предмета, али свеједно не могу вјеровати да је прије 400 милиона година могла постојати таква технологија. Због тога је много оних који тврде да никако није реч о људској технологији већ да напросто мора бити ванземаљског порекла. С обзиром да је истраживање овог невероватног проналаска тек у почетном стадијуму, Голубев тврди да не треба још одбацивати нити једну теорију и наглашава да еволуција није линеарна и да би управо ово откриће могло да отвори врата потпуно новим спознајама. Неке од теорија које круже интернетом тврде да би ово откриће могло да значи да је пре људи на Земљи постојала цивилизација подједнако свесна и развијена као хомо сапиенси , но која је из још неутврђених разлога изумрла. Друге се теорије врте око разних претпоставки које укључују ванземаљце и њихову (већ тада) напредну технологију.
Re: Пронађена машина стара 400 милиона година?
Stvarno ne znam sta da mislim... Ali mislim da ce veooooooooooma tesko utvrditi stvarno poreklo tog cuda.
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu