"RPG teme" by Sci-Fi Serbia
3 posters
:: The Bronze :: RPG serije foruma
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Ocenite RPG teme naseg foruma:
Re: "RPG teme" by Sci-Fi Serbia
phoenix ::Hex ::
Ne bi se složio... Ne mogu ja da nađem nijedan koji meni odgovara ni približno...
Pa nek onda Dr napravi mogucnost da neko odabere, tj. izmisli neki novi za sebe ako mu se ovi ne svidjaju?
Pa gos'n Doktor mu je i dozvolio ali ne covek ne zna da razlikuje Kolovrat i Krst tip odnosno Magicni simbol i Magicno oruzije
Covek hoce i jare i pare
Zna da razlikuje, ali mu se ne dopada razdvajanje bliske borbe od borbe na daljinu.
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Ne znam za vas, ali ja sam sve blize odabiru ili Truquetre ili Hexagramoma...
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
I da se pohvalim da je Hex napravio svoj simbol i da sam ga ja DODAO NA LISTU
Ja sam rekao da mi Kolovrat niko ne dira
Ja sam rekao da mi Kolovrat niko ne dira
Pitanjce: Kad ne daj Boze 1 lik pogine, uvodi se drugi? I, mogu li 2 paralelno?
phoenix- Q Continuum
Ne mogu dva paraleno ali ako jedan lik pogine mocices valjda drugog ukoliko ostane dovoljan broj simbola ili smislis novi ali kreces od 0 i prica za tebe krece ispocetka ali nemoj da se s time opterecujes posto to valjda nece da se desi
Samo da napomen svako prica pricu onako kako zna i kako voli sto budu zanimljive vase avanture to bolje a i videcu da se sastajemo kad stignemo na nivo 1
Samo da napomen svako prica pricu onako kako zna i kako voli sto budu zanimljive vase avanture to bolje a i videcu da se sastajemo kad stignemo na nivo 1
A tacno sam znala da ce nulta moc za Triquetra-u biti vizije!!!
phoenix- Q Continuum
Pa zapravo na pocetku ti je bilo nulta Zamrzni a 1. vizije pa sam obrnuo
Samo da kazem da mi nismo vesci/vestice vec smo symbolmasteri (ljudi zaposednuti simbolom)
Znam, ali kapiras da ne znaju to svi.......
phoenix- Q Continuum
Polako, ima jos vremena dok ne dodjemo do sl. nivoa. Dosta toga moze da se desi... Mozda ih bude i vise
phoenix- Q Continuum
Ne daj boze...
Kad se skupe ta dzangrizava decurlija na jednom mestu ima da nam glavu da nam pojedu! Svaka Ata vuce na svoju stranu i svaka se pravi da je pametna kad ih spojis...sa dve je opsta frka (zato je meni Kaca rekla da je ona moja ili nasa Ata) zamisli da ih ima vise
Kad se skupe ta dzangrizava decurlija na jednom mestu ima da nam glavu da nam pojedu! Svaka Ata vuce na svoju stranu i svaka se pravi da je pametna kad ih spojis...sa dve je opsta frka (zato je meni Kaca rekla da je ona moja ili nasa Ata) zamisli da ih ima vise
Ma, opusteno, imam neki rezervni plan...
phoenix- Q Continuum
Starbus je explodirao ,ali to mi je bilo u planu jos na pocetku
Uksoro dobijamo novi! Jos ludji od predhodnog!
Sto bi rekao Franky iz OP-a SUUUUUPPPPEEERRRR!!!!
Uksoro dobijamo novi! Jos ludji od predhodnog!
Sto bi rekao Franky iz OP-a SUUUUUPPPPEEERRRR!!!!
Grrr! Procitala sam ovaj post, pre nego samu pricu!!!!!!!!!!!! Al' nema veze, hehe.
Ja sam imala mali plan, al' isto, nema veze. Samo sam mislila da bi mozda mogli nekako da naidjemo i na neku dobru planetu, tj. da stupimo u kontakt sa mestanima... Tako nesto. Samo predlog.
Ja sam imala mali plan, al' isto, nema veze. Samo sam mislila da bi mozda mogli nekako da naidjemo i na neku dobru planetu, tj. da stupimo u kontakt sa mestanima... Tako nesto. Samo predlog.
phoenix- Q Continuum
Pa...samo cu ti reci da novi bus..hehe...bice..hehe... bolje da ne govorim nista
Vec sam sve spremio tako da... Bice i toga svega...nastavi sa planom uklapa se sve
Vec sam sve spremio tako da... Bice i toga svega...nastavi sa planom uklapa se sve
Strana 2 od 2 • 1, 2
:: The Bronze :: RPG serije foruma
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu