Koja ste Star Trek vrsta?
4 posters
Koja ste Star Trek vrsta?
Nasao sam jedan vrlo interesantan kviz..
Pa da vidimo koja Star Trek vrsta vama najvise lezi
http://quizfarm.com/quizzes/new/StrongMinded23/what-star-trek-species-are-you/index.php
You Are Dominion. You have to force people down to keep power. You lie constantly to have the upperhand. You hate not being in control but have a dark past. You are distant from people
Romulan
60%
Dominion
60%
Ferengi
55%
Borg
45%
Klingon
45%
Cardassian
40%
Vulcan
35%
Federation
25%
Pa nije lose Dominion sam ispao...citaraj Federacija 25%
Pa da vidimo koja Star Trek vrsta vama najvise lezi
http://quizfarm.com/quizzes/new/StrongMinded23/what-star-trek-species-are-you/index.php
You Are Dominion. You have to force people down to keep power. You lie constantly to have the upperhand. You hate not being in control but have a dark past. You are distant from people
Romulan
60%
Dominion
60%
Ferengi
55%
Borg
45%
Klingon
45%
Cardassian
40%
Vulcan
35%
Federation
25%
Pa nije lose Dominion sam ispao...citaraj Federacija 25%
Re: Koja ste Star Trek vrsta?
You Scored as Romulan
You Are Romulan, You enjoy structure as long as your on top. You sit and wait for people to tell you something. But you are very conceded. You'd rather be with yourself then with your friends, You never know when they'll stab you in the back.
Romulan 80%
Cardassian 70%
Vulcan 65%
Dominion 65%
Federation 65%
Borg 50%
Klingon 50%
Ferengi 35%
Nije me mnogo promašio... Više mi leže Kardasijanci, ali dobro... Ali Federacija 65% i Borg 50%, a ni jedne ni druge ne volim uopšte.
You Are Romulan, You enjoy structure as long as your on top. You sit and wait for people to tell you something. But you are very conceded. You'd rather be with yourself then with your friends, You never know when they'll stab you in the back.
Romulan 80%
Cardassian 70%
Vulcan 65%
Dominion 65%
Federation 65%
Borg 50%
Klingon 50%
Ferengi 35%
Nije me mnogo promašio... Više mi leže Kardasijanci, ali dobro... Ali Federacija 65% i Borg 50%, a ni jedne ni druge ne volim uopšte.
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
A meni je ispalo da sam neki Domnionski-Romulanski hibrid ali vise sam Dominion..
mislim OK..ja imam dosta osobina sa kojima bi se ponosio Dominion
(Ja OBOZAVAM Dominion i samo zbog njih DS9 je tamo gde je na skali mojih omiljenih trek serija)
Mene se jako iznenadili Ferengi (licno bi ih spalio sve ) na 3. mestu
mislim OK..ja imam dosta osobina sa kojima bi se ponosio Dominion
(Ja OBOZAVAM Dominion i samo zbog njih DS9 je tamo gde je na skali mojih omiljenih trek serija)
Mene se jako iznenadili Ferengi (licno bi ih spalio sve ) na 3. mestu
Poslednji izmenio Dr.Jackson dana Sre Jan 11, 2012 4:46 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Mene je iznenadilo i što mi su mi Ferengiji na poslednjem mestu... Meni su oni baš .
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
A da mogu sam da odlucujem ja bih ovako postavio koja sam ja vrsta
Dominion 90%
Romulans 85%
Cardasians 70%
Borg 70%
Klingons 50%
Federation 30&
Ferengi 0%
Dominion 90%
Romulans 85%
Cardasians 70%
Borg 70%
Klingons 50%
Federation 30&
Ferengi 0%
You Scored as Vulcan
You Are Vulcan. You prefer to be alone and learn. You rarely show people what you are feeling. You understand that things take time. Safety is something that usally passes your mind, but you don't always follow it
Vulcan 80%
Borg 50%
Federation 45%
Cardassian 40%
Dominion 30%
Ferengi 25%
Romulan 20%
Klingon 15%
Nisam bas nesto gledala seriju, a sadrzaj filmova sam skoro pozaboravljala, ali su pogodili.
You Are Vulcan. You prefer to be alone and learn. You rarely show people what you are feeling. You understand that things take time. Safety is something that usally passes your mind, but you don't always follow it
Vulcan 80%
Borg 50%
Federation 45%
Cardassian 40%
Dominion 30%
Ferengi 25%
Romulan 20%
Klingon 15%
Nisam bas nesto gledala seriju, a sadrzaj filmova sam skoro pozaboravljala, ali su pogodili.
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
You Scored as Federation
You Are The Federation, You prefer to be alone and learn. You enjoy helping people and know how to talk things up. You would help people into the spotlight before yourself
Federation
55%
Vulcan
50%
Borg
50%
Klingon
20%
Dominion
20%
Cardassian
10%