Indigo deca
3 posters
Strana 1 od 1
Indigo deca
tekst preuzet sa Wikipedie:
Indigo djeca je pojam za osobe koje, prema vjerovanju New Age pokreta, imaju određene sposobnosti koje navodno pripadaju "višem evolucijskom stupnju čovječanstva". Vjeruje se da jako dobro shvaćaju ljude s kojima dolaze u kontakt. Također, takve osobe navodno imaju auru indigo boje.
Po New Age vjerovanjima, "indigo djeca" su vrlo osjetljiva, izrazito snažnog karaktera i snažnog osjećaja potrebe za promjenama u svijetu. Empatična su i mogu lako detektirati nečije misli, te ih prirodno privlače misteriji, spiritualnost, paranormalno i okultno, dok se u isto vrijeme protive autoritetu i podložnosti.
Neka vjerovanja smatraju da se "indigo djeca" često pogrešno dijagnosticiraju s ADHD-om, ADD-om ili OCD-om, pa čak i autizmom, te da postaju asocijalna ukoliko nisu blizu ostale "indigo djece". Također se vjeruje da su sklona depresijama i poremećajima sna kao što su nesanica ili noćne more.
Ova pojava trpi brojne kritike, a ona najuticajnija se odnosi na to da se ne moge u potpunosti pronaci i pruziti neoborivi dokazi o postojanju Indigo dece.
Inace, zovu ih i "Deca Neba", "Sesta rasa", "Deca Duge"...
Da li ste Vi "Indigo dete" - test?
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Re: Indigo deca
Perhaps, probably not
I don't think you are, but it's possible
Sve je rečeno... :P
I don't think you are, but it's possible
Sve je rečeno... :P
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Yes, you are
Wow... I'm one too! Congrats!
Ima tu necega da nekazem da se sve skoro osobine u tekstu poklapa sa mojim osobinama...
Ima tu necega da nekazem da se sve skoro osobine u tekstu poklapa sa mojim osobinama...
Dr.Jackson ::Yes, you are
Hehe, i meni isto .
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu