Ren & Stimpy Show
4 posters
:: The Bronze :: Sci-Fi Kantina :: Holodeck
Strana 1 od 1
Re: Ren & Stimpy Show
aa kad ga se setim,umiranje od smehajel se neko seca epke kaa je ren "umro" i ziveo onom luksuznom kovcegu i stimpi je uvek dolazio da ga obilazi i poceo da "zivi" tu sa njim? nzm da li je tako stvarno bilo ja se secam samo toga iz te epke XD
Buffy- Q Continuum
- Broj poruka : 506
Datum upisa : 21.08.2011
Meni je crtani imbecilan... Bez uvrede za one kojima se sviđa.
Inače ta epizoda na koju misliš ide malo drugačije. Ren je bio mator i trebao da umre, pa je na slavu dobio taj super luksuzni kovčeg. Onda je Stimpi kad je video kako izgleda u kovčegu hteo da i on bude sahranjan sa Renom, pa su tako i uradili. Sve je bilo super dok nije došao neki debeli crv i pojeo ih obojicu. KRAJ!
Dobra strana toga kad odgledaš svega par epizoda je što se sećaš tih epizoda. Ova je nažalost bila jedna od tih koje sam odgledao.
Inače ta epizoda na koju misliš ide malo drugačije. Ren je bio mator i trebao da umre, pa je na slavu dobio taj super luksuzni kovčeg. Onda je Stimpi kad je video kako izgleda u kovčegu hteo da i on bude sahranjan sa Renom, pa su tako i uradili. Sve je bilo super dok nije došao neki debeli crv i pojeo ih obojicu. KRAJ!
Dobra strana toga kad odgledaš svega par epizoda je što se sećaš tih epizoda. Ova je nažalost bila jedna od tih koje sam odgledao.
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Mora da sam propustio SVE takve epizode...
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Nisam gledala nesto puno epizoda, a za ono sto sam gledala bilo je otprilike ovako:
- u jednom trenutku je super smesno, a onda BOOM, ne mogu da gledam koliko je cudno (citajte, ogavno ili imbecilno...)
- u jednom trenutku je super smesno, a onda BOOM, ne mogu da gledam koliko je cudno (citajte, ogavno ili imbecilno...)
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
nzm,nisam gledala sve epke ali koje jesam one su bile urnebesne,e sad ima i nekih glupih,ali sta ces boze moj kao i sve ostale stvari/ljudi
Buffy- Q Continuum
- Broj poruka : 506
Datum upisa : 21.08.2011
:: The Bronze :: Sci-Fi Kantina :: Holodeck
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu