Moj profesor je vanzemaljac/kiborg!!!?
3 posters
:: The Bronze :: Sci-Fi Kantina
Strana 1 od 1
Moj profesor je vanzemaljac/kiborg!!!?
Pomislih ja da bi bilo zanimljivo da imamo ovakvu temu?!
Da li ste ikad bili ubedjeni da neki vas profesor, nastavnik, ucitelj, prodavacica, mesar, pekar, komsija...., nije sa ovog sveta?!
To iskustvo mozete podeliti sa nama
[NAPOMENA: Ovo je tema iskljucivo namenjena zabavi, tako da bilo koji vid vredjanja ili omazavanja nece biti tolerisan. Svaka sala je primerena dok ne predje u nesto negativno. Dakle, zabavite se, ali pametno]
Da li ste ikad bili ubedjeni da neki vas profesor, nastavnik, ucitelj, prodavacica, mesar, pekar, komsija...., nije sa ovog sveta?!
To iskustvo mozete podeliti sa nama
[NAPOMENA: Ovo je tema iskljucivo namenjena zabavi, tako da bilo koji vid vredjanja ili omazavanja nece biti tolerisan. Svaka sala je primerena dok ne predje u nesto negativno. Dakle, zabavite se, ali pametno]
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Re: Moj profesor je vanzemaljac/kiborg!!!?
Iskreno, nisam imao nikad takvu ideju... Imao sam čudne profesore i nastavnike, ali mi ni za jednog nije palo na pamet da "nije odavde"...
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Hex ::Iskreno, nisam imao nikad takvu ideju... Imao sam čudne profesore i nastavnike, ali mi ni za jednog nije palo na pamet da "nije odavde"...
Pa, naravno, nije se ni meni desilo to da pomislim. Ali neki bi stvarno mogli da se strpaju u ovu kategoriju
phoenix- Q Continuum
Uh profesorka iz fizike Neli .... defintivno spada u ovu kategoriju
Poslednji izmenio Dr.Jackson dana Uto Dec 20, 2011 8:54 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Kad vec spominjemo profesorku iz fizike...
Ja sam jednom noc pred test iz fizike sanjala kako me ova tera da bacim zvaku i kako se dere na mene... I to se ujutru desi...
Ja sam jednom noc pred test iz fizike sanjala kako me ova tera da bacim zvaku i kako se dere na mene... I to se ujutru desi...
phoenix- Q Continuum
Dr.Jackson ::Uh profesorka iz fizike Nela .... defintivno spada u ovu kategoriju
Jel' ova sa faksa? Ako je ona, onda je Neli...
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Ovako, regionalna geografija je predmet gde imate mali bilion brojeva i kilometarsih podela i slicno. Profesor sve to zna bez belezaka, knjige ili slicno. Najtezi je ispit na godini... Kud ces vise?!!
phoenix- Q Continuum
:: The Bronze :: Sci-Fi Kantina
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu