Prvi deo Hari potera bio u nedelju na Prvoj =)
5 posters
:: Fantasy :: Harry Potter
Strana 1 od 1
Prvi deo Hari potera bio u nedelju na Prvoj =)
I ko je gledao?iskreno ja sam tad film gledala 2,5 put u zivotu i odusevila sam se,vratilo mi je decije uspomene,3 sata uzitka.Bila sam srecna kao dete i uzivala.
pa ko je jeos gledao i kome je prijalo?
pa ko je jeos gledao i kome je prijalo?
Buffy- Q Continuum
- Broj poruka : 506
Datum upisa : 21.08.2011
Re: Prvi deo Hari potera bio u nedelju na Prvoj =)
GLEDALAAAAAA
Prvih pola sata sam se blesavo smejuljila secajuci se kako je bilo kad sam ga prvi put gledala :P Definitivno jedan od najboljih filmova, a meni mozda i najbolji u serijalu (mada, opet, svi su mi strava)!
Verovatno ce sad svake nedelje davati po deo (sem kada bude "Izadji na crtu"... ), ali sigurno nece dati poslednji deo, pitanje je da li ce i prvi deo sedmog dati?!
Prvih pola sata sam se blesavo smejuljila secajuci se kako je bilo kad sam ga prvi put gledala :P Definitivno jedan od najboljih filmova, a meni mozda i najbolji u serijalu (mada, opet, svi su mi strava)!
Verovatno ce sad svake nedelje davati po deo (sem kada bude "Izadji na crtu"... ), ali sigurno nece dati poslednji deo, pitanje je da li ce i prvi deo sedmog dati?!
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
phoenix ::Verovatno ce sad svake nedelje davati po deo (sem kada bude "Izadji na crtu"... ), ali sigurno nece dati poslednji deo, pitanje je da li ce i prvi deo sedmog dati?!
Verovatno će da daju do četvrtog dela i neće više... Ako daju i peti, onda će to da bude prvi put kod nas, ali ne verujem...
Da dogovorim i na temu: Nisam gledao, bio sam u bioskopu, ali sam tamo posle filma u holu video onu scenu kada Hariju Drvce (valjda se tako zvao, nemojte mnogo da se smejete ako nije, davno sam gledao i čitao poslednji put) objašnjava šta je skrivalica. Kada sam video kako je bio smešan kad je bio mali, oduševio sam se...
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Da, Drvce je jedno od najjacih imena
phoenix- Q Continuum
Hex ::
Verovatno će da daju do četvrtog dela i neće više... Ako daju i peti, onda će to da bude prvi put kod nas, ali ne verujem...
Slazem se... Inace prijalo mi je, iako sam ga par dana pre toga gledala sa mladjom sestrom...
ja sam mu se radovala kao malo dete,secam se kada su prosle godine oko nove gpdine negde 3.januara{oko 3.januara}pustali Harija i zatvorenika iz askabana,a na nasoj televiziji najdalje su pustali do vatrenog pehara tp je 5. deo be?mozda gresim,nzm,ali bilo bi lepo da puste sve delove
Buffy- Q Continuum
Sinoc sam gledala do onog dela kad je Lokhart Hariju "popravio" ruku. Cekam reprizu u subotu
Ne verujem da ce dati 6-i, a sedme nece sigurica
Ne verujem da ce dati 6-i, a sedme nece sigurica
phoenix- Q Continuum
Odlican je drugi deo..
A sto se tice ruke:
Bitno je da vise nisu polomljene kosti a i sada je mnogo fleksibilnija
A sto se tice ruke:
Bitno je da vise nisu polomljene kosti a i sada je mnogo fleksibilnija
zaaa meni je Dobby presladak,kao mali Smigi{smigol iz gp}ladno bi ga nosila svuda sa sobom micca
Buffy- Q Continuum
tacno znam kako ti je...
Dobbie is free!!!
- Spojler:
- samo kad pomislim sta je bilo na kraju prvog dela sedmog filma... smrc
Dobbie is free!!!
phoenix- Q Continuum
Buffy ::na nasoj televiziji najdalje su pustali do vatrenog pehara tp je 5. deo
To je 4. deo... 5. deo je Red Feniksa. Baš me obradovalo što ponovo puštaju filmove. Nisam neki ljubitelj, ali nemam vremena da ponovo čitam knjige, tako da je i ovo dobro kad nema bolje.
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Hex ::Buffy ::na nasoj televiziji najdalje su pustali do vatrenog pehara tp je 5. deo,valjda
To je 4. deo... 5. deo je Red Feniksa. Baš me obradovalo što ponovo puštaju filmove. Nisam neki ljubitelj, ali nemam vremena da ponovo čitam knjige, tako da je i ovo dobro kad nema bolje.
kao sto rekoh 5. ili4 . nzm ,nego nije to bitno,bitno je da je nasa televizija konacno resila da pusti nesto normalno
Buffy- Q Continuum
Jasta, tu se slazem sa tobom. U doba kada je TV program propao nacisto, malo magije nije na odmet.
phoenix- Q Continuum
pa realno magija je jedino sto moze da spasi nas tv program xD
Buffy- Q Continuum
Da, nazalost... Procitala sam prvih pet knjiga, a 6-i deo je jedini deo koji nisam gledala....
phoenix- Q Continuum
:: Fantasy :: Harry Potter
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu