The Time Machine
3 posters
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
The Time Machine
Genre:SF,Advanture,Action
Ja sam ovaj film odgledao baasss...dosta.
Film sam po sebi je dobar i svidja mi se ali ne znam zasto ali ipak mu dajem
Ocena:7
The Time Machine is a 2002 American science fiction film loosely adapted from the 1895 novel of the same name by H. G. Wells, and the 1960 film screenplay by David Duncan. It was executive-produced by Arnold Leibovit and directed by Simon Wells, who is the great-grandson of the original author, and stars Guy Pearce, Jeremy Irons, Orlando Jones, Samantha Mumba, Mark Addy, Sienna Guillory, and Phyllida Law with a cameo by Alan Young, who also appeared in the 1960 film adaptation.
The 2002 film is set in New York City instead of London and contains new story elements not present in the original novel, including a romantic backstory, a new scenario about how civilization was destroyed, and several new characters, such as an intelligent hologram played by Orlando Jones and a Morlock leader played by Jeremy Irons.
Director Gore Verbinski was brought in to take over the last 18 days of shooting, as Wells was suffering from "extreme exhaustion". Wells returned for post-production.
It was nominated for the Academy Award for Best Makeup at the 75th Academy Awards, but lost to Frida.
Ja sam ovaj film odgledao baasss...dosta.
Film sam po sebi je dobar i svidja mi se ali ne znam zasto ali ipak mu dajem
Ocena:7
Re: The Time Machine
Meni je nekako bledunjav... Deluje nekako nedorađeno. Uhvatio sam sebe nekoliko puta kada sam ga gledao da gledam kroz ekran i da čak nisam ni primetio nedostatak dešavanja.
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Upravo tako sam se i ja osecao dok sam ga gledao...
Nekako krenem i onda totalno zaboravim na radnju,jednostavno odlutam...
Nekako krenem i onda totalno zaboravim na radnju,jednostavno odlutam...
Je l' su ovaj film pominjali u Big Bang Theory? Kad su kupili vremeplov???
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
mislim da sam ga gledala, ali nesto se slabo secam
phoenix- Q Continuum
update za mene:
Odgledala sam ga pre neki dan. I, OK je. Dobar je, ali imam previse pitanja vezanih za 'vremenski paradoks' koji prouzrokuje glavni lik...
I, da, bas je cudno bilo videti kako su zamislili Zemlju sa 800.000 godina!
Odgledala sam ga pre neki dan. I, OK je. Dobar je, ali imam previse pitanja vezanih za 'vremenski paradoks' koji prouzrokuje glavni lik...
I, da, bas je cudno bilo videti kako su zamislili Zemlju sa 800.000 godina!
phoenix- Q Continuum
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu