Cloverfield
2 posters
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
Cloverfield
Genre:SF Horor,Mistery
Ono po cemu je ovaj film karakteritican je to sto je ceo film jedan snimak kamere koji je na kraju ispao sta je ispao....Pojedine scene uradjene su fenomenalno tako da sam sam imao osecaj kao da se tamo nalazim.Dok Hud hoda i trci noseci kameru imao sam osecaj kao da ja nosim a onda pred kraj...ostavicu to vama
Uglavnom IMDb je filmu dao 7,3 a od mene dobiva
Ocena:8,5
Cloverfield is a 2008 American disaster-monster film directed by Matt Reeves, produced by J. J. Abrams and written by Drew Goddard.
The film follows six young New Yorkers attending a going-away party on the night that a gigantic monster attacks the city. First publicized in a teaser trailer in screenings of Transformers, the film was released on January 17 in New Zealand and Australia, on January 18 in North America, on January 24 in South Korea, on January 25 in Taiwan, on January 31 in Germany and on February 1 in the United Kingdom, Ireland and in Italy. In Japan, the film was released on April 5.
VFX and CGI were performed by effects studios Double Negative and Tippett Studio.
Ono po cemu je ovaj film karakteritican je to sto je ceo film jedan snimak kamere koji je na kraju ispao sta je ispao....Pojedine scene uradjene su fenomenalno tako da sam sam imao osecaj kao da se tamo nalazim.Dok Hud hoda i trci noseci kameru imao sam osecaj kao da ja nosim a onda pred kraj...ostavicu to vama
Uglavnom IMDb je filmu dao 7,3 a od mene dobiva
Ocena:8,5
Poslednji izmenio Dr.Jackson dana Pet Nov 18, 2011 9:19 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Re: Cloverfield
Poznato mi je ovo... Na slican nacin je i REC uradjen (spanski)
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu