Being Human
5 posters
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Serije
Strana 1 od 1
Being Human
Being Human is a supernatural drama television series broadcast on Syfy in the United States and on Space in Canada. It is being produced by Muse in Montreal and is based on the British show of the same name made by the BBC.
On March 17, 2011, Syfy renewed Being Human for a second season.
Naime radi se o adaptacije nove britanske serije (2008 je pocela i jos traje),e to je plagijat
No salu na stranu,mozda mi ova serija zapadne za oko cisto jer ima veoma zanimljivu ekipu vampira,vukodlaka i duha
Vasi komentari...
Re: Being Human
Zvuči zanimljivo... Da li je već počela da se emituje ili će tek da počne?
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Pocela,pre neki dan bila je prva epizoda valjda..
ali danas imas istu tu epizodu u 20:00 i u 00:40 pa sta ti vise odgovara
ali danas imas istu tu epizodu u 20:00 i u 00:40 pa sta ti vise odgovara
Zanimljiv miks
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
da li mozda neko zna koja je pesma u pozadini dok na sci-fi-ju ide reklama za ovu seriju, ona bas detaljna, sa opisom mitologije serije i likova? pesma je zarazna a nikako ne uspevam da je pronadjem,nzm ni naslov a ni izvodjaca... a little help,pls!
kata- New member
- Broj poruka : 2
Datum upisa : 26.12.2011
Daj makar deo teksta... Sa tekstom ću da je verovatno pronađem.
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
ma gotovo ceo tekst sam pohvatala, sve sam zivo pokusala, i na you-tube-u, i u lyrics, i na zvanicnim sajtovima, pesma kao da ne postoji... ali 'ajde, mozda sam ja samo baxuzna. refren ide ovako 'he is looking at you,and he is looking at us, and after everything that we've been through we still got love, he is looking at you, and then the reason comes, if i had to do it all over, i wouldn't change a thing, you know it's true, but he is looking at you' itd. hvala, u svakom slucaju
kata- New member
- Broj poruka : 2
Datum upisa : 26.12.2011
serija je mnooooooooooogoooooooo dobra dobili su i svoju igricu na faceu
adaptirana serija i jos dodato i vi upravljate da ne objasnjavam mng je dobra + i mene interesuje me koja je pesma,isto i pesma koja se pojavljuje u direktnom opisu warehouse 13 msm kad idu one slike i delovi iz serije,mng su dobre pesme
adaptirana serija i jos dodato i vi upravljate da ne objasnjavam mng je dobra + i mene interesuje me koja je pesma,isto i pesma koja se pojavljuje u direktnom opisu warehouse 13 msm kad idu one slike i delovi iz serije,mng su dobre pesme
Buffy- Q Continuum
- Broj poruka : 506
Datum upisa : 21.08.2011
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Serije
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu