Nas svemirski brod??
4 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Nas svemirski brod??
moze i omega, jer ko krene tim brodom, nece se dugo zadrzavati bilo gde [zekim se]
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Ma kako god, sve dok ima grejač zadnjeg stakla (da nam se ne smrznu ruke dok ga palimo na gurku)...
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Hex ::Ma kako god, sve dok ima grejač zadnjeg stakla (da nam se ne smrznu ruke dok ga palimo na gurku)...
Hahahahaha - dobra fora!!!!!!!!
phoenix- Q Continuum
ok sad cu da zvucim{samo da zvucim?} hocu da kazem da je brod fantasticno uradjen i interesuje me Dr.J. gde si ga "pravio" tj. sklepao?crtao?
p.s.pade mi na pamet kada bi srbi pravili svemirski brod msm da bi i onaj iz kinder jajeta bio bolji
p.s.pade mi na pamet kada bi srbi pravili svemirski brod msm da bi i onaj iz kinder jajeta bio bolji
Buffy- Q Continuum
- Broj poruka : 506
Datum upisa : 21.08.2011
Buffy ::p.s.pade mi na pamet kada bi srbi pravili svemirski brod msm da bi i onaj iz kinder jajeta bio bolji
Hehehe.
A da ga pravimo, verovatno bi koristili sredstva iz MMF-a i bacili zemlju u duznicko ropstvo
phoenix- Q Continuum
Buffy ::ok sad cu da zvucim{samo da zvucim?} hocu da kazem da je brod fantasticno uradjen i interesuje me Dr.J. gde si ga "pravio" tj. sklepao?crtao?
Pravio sam preko Google ScatchUp-a
hvala,odo ja da pokusam da napravim imam neke ideje,ako ne onda cu da ga nacrtam xD{sto je jos gore}
Buffy- Q Continuum
Samo napred!
Samo iskreno receno meni je bilo potrebno neko vreme da savldam sve fore i fazone ako zelim da nacrtam neki slozeniji oblik i jos ih neznam sve
Samo iskreno receno meni je bilo potrebno neko vreme da savldam sve fore i fazone ako zelim da nacrtam neki slozeniji oblik i jos ih neznam sve
ma jok ja sam operisana od crtanja{na kompu i uopste}a ovo cudo mora da se skine,moj komp je u fazi crkavanja pa nmg da skinem zato sto ce mi o5 pasti sistem,ali nartacu ga rukom pa postaviti sliku
Buffy- Q Continuum
Pa, sad. Nekad i 2d moze ispasti 3d.
phoenix- Q Continuum
Pa moze naravno...samo kad crtas 3D preko kompa imas mnogo vise zeza...
Mislim u principu da ne znas gde ide linija recimo ti iz jedog ugla vidis aha normalno... obrnes...pogledas iz drugog jok more nije
Mislim u principu da ne znas gde ide linija recimo ti iz jedog ugla vidis aha normalno... obrnes...pogledas iz drugog jok more nije
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu