Technotize: Edit i ja
2 posters
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
Technotize: Edit i ja
Ako ne i prvi, onda najbolji dugometražni animirani film urađen kod nas, u debitantskoj režiji Alekse Gajića, smešten je u Beograd, u budućnost koja se ne razlikuje mnogo od sadašnjice.
Popboks.com
Šalu na stranu, hrabro je biti moderan u konzervativnom sistemu, ali to nužno donosi i kompromise. Gajić upada u najčešću zamku srpskog scenarija poznatu kao - prosečan glavni lik. Budući bez inteligencije i harizme, protagonistkinja Edit ne uspeva da opravda sebe ni kao glavni, ni kao naslovni lik. Izjednačavajući Edit, već na samom početku, sa njenim okruženjem unutar kog junakinja nemoćno pristaje na bezličnost svakodnevne komunikacije...
Više na: Popboks.com
Artflock.com
Dugometrazni animirani film Alekse Gajica je zapoceo prikazivanje na Cinema City Festivalu u Novom Sadu. Posle dogovora sa vodecim ljudima iz EXIT-a doslo se na ideju da se film promovise kroz EXIT kampanju kao i kroz dogadjaje koje spomenuta firma i organizuje. Tako da je film premijerno prikazan na otvaranju festivala Cinema City. Prilikom tri projekcije koje su se desile na razlicitim punktovima u Novom Sadu film je pogledalo oko 7000 ljudi. Ovom prilikom filmu su dodeljene i dve nagrade i to: Nagrada publike i Nagrada za poseban doprinos domacoj kinematografiji...
Više na: Artflock.com
Urbanbug.net
Priča filma prati Edit, prosečnu devojku, koja živi i studira u Beogradu 2074. Volonterski radi u istraživačkom centru, gde neguje Abela, autističnog matematičkog genija, koji, nakon otkrića formule koja objedinjuje sve energije na Zemlji, potpuno prekida komunikaciju sa svetom oko sebe. Da bi povećala svoje intelektualne kapacitete, usled problema na fakultetu, Edit ugrađuje čip sumnjivog porekla. Kada sticajem okolnosti vidi grafikon misteriozne formule, njen čip postaje svestan samog sebe, i počinje da se razvija mentalno, potom i fizički u Editinu paralelnu ličnost -Edija... Edit i Edi shvataju da će iz svega moći da izađe samo jedan pobednik...
Više na: Urbanbug.net
Blic.rs
The plot of this extraordinary, animated, since-fiction film is put in Belgrade in 2074. The main character is Edit, an average girl and a psychology student. After her sixth unsuccessful attempt to pass an exam, she decides to have the chip installed to help her pass her exams. From that moment, her life changes and unusual things start happening to her..
Više na : Blic.rs
http://www.technotise.com/
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Re: Technotize: Edit i ja
Film je odlican...crtez je dobar nego sto sam ocekivao...pa cak je i zvuk dobar...
Ocena 10
Nemam reci...svima ga toplom preporucujem....
Ocena 10
Nemam reci...svima ga toplom preporucujem....
I meni se bas dopada film, jer ja inace volim dobre animirane filmove. Jos je zabavnije kad gledas "Making of" ili kako se vec zove.
Glasovi su svetski!
Ocena 100/10
Najbolja scena: udahnes, drzis 5 sekundi, pustis.......... :p
Glasovi su svetski!
Ocena 100/10
Najbolja scena: udahnes, drzis 5 sekundi, pustis.......... :p
phoenix- Q Continuum
Ja sam ga danas gledao na youtubu-u tako da ko nije gledao obavezno neka odgleda
Ja sam sasvim slucajno naisla na DVD u nekoj trafici i rekla sebi: "Bilo bi lepo ovo da imam!" Nisam se pokajala. Ima i soundtrack (koji je super) i Making of (da puknes od smeha)!
phoenix- Q Continuum
Ja lutah i nadjoh trailer za igrani film Technotise
Napomena: trailer je fake
Napomena: trailer je fake
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu