Anketa: Ocenite dosadasnji rad foruma!
2 posters
:: Midway station :: Midway station
Strana 1 od 1
Koju ocenu dajete forumu?
Anketa: Ocenite dosadasnji rad foruma!
Dakle, ovo je nas nacin, da proverimo u kojoj meri zadovoljavamo Vase potrebe za dnevnim dozama Sci-Fi zabave.
U postovima ispod ne morate napisati koju ste ocenu dali, ali mozete sa nama podeliti ono sto Vam se dopada ili ne.
(Iako vec postoji tema vezana za predloge i kritike, ovo bi mogao biti laksi nacin da nas ocenite.)
Mozete glasati i drugi put, ali uz navodjenje razloga promene misljenja.
U postovima ispod ne morate napisati koju ste ocenu dali, ali mozete sa nama podeliti ono sto Vam se dopada ili ne.
(Iako vec postoji tema vezana za predloge i kritike, ovo bi mogao biti laksi nacin da nas ocenite.)
Mozete glasati i drugi put, ali uz navodjenje razloga promene misljenja.
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Re: Anketa: Ocenite dosadasnji rad foruma!
OK, mali presek stanja.
5 - 75%
4 - 25%
Ovo je po meni, odlicno. Drago mi je sto ovako razmisljamo!
5 - 75%
4 - 25%
Ovo je po meni, odlicno. Drago mi je sto ovako razmisljamo!
phoenix- Q Continuum
Presek stanja (29.02.2012.)
5 - 66%
4 - 34%
5 - 66%
4 - 34%
phoenix- Q Continuum
So far so good
Dao sam 4ku ne na racun samog foruma (pa je to mozda malo nepravedno), vec na racun aktivnosti clanova... pa po nekada imam utisak da pricam sam sa sobom...
Sto se samih moderatora tice kao i dizajna foruma tu je cista petica
Ali valjda je to samo pitanje vremena dok ne postene sve tip top
Dao sam 4ku ne na racun samog foruma (pa je to mozda malo nepravedno), vec na racun aktivnosti clanova... pa po nekada imam utisak da pricam sam sa sobom...
Sto se samih moderatora tice kao i dizajna foruma tu je cista petica
Ali valjda je to samo pitanje vremena dok ne postene sve tip top
Elrond Smith- Officer
- Broj poruka : 566
Datum upisa : 12.07.2013
Hvala ti na odgovoru!
Da, uvreženo je mišljenje da je ovo super forum, ali veliki su nam problem članovi koji ne postuju ništa. Doktor se polomi, ja manje, ali nikako da uspemo da dovučemo neke članove poput tebe, da proširimo diskusije.
Što se tiče toga da ponekad pričaš sam... S moje strane imaš izvinjenje, jer ja, i pored toga što obožavam SF/Fantasy nemam priliku da pogledam/pročitam sve filmove, serije, knjige, a o igricama da ne govorim... Ja onako, na osnovu nekih vesti, ponekog clanka napisem neki post.
Hvala jos jednom.
Nekada, tj. 2011. godine, kada je ovo cudo otvoreno, bilo je ovde 10-ak aktivnijih clanova, pa se to svelo na nas 4-5, koji smo u ovome uzivali vodjeni mislju:
"Lepse nam je ovako, kad se zezamo za svoj gros."
Da, uvreženo je mišljenje da je ovo super forum, ali veliki su nam problem članovi koji ne postuju ništa. Doktor se polomi, ja manje, ali nikako da uspemo da dovučemo neke članove poput tebe, da proširimo diskusije.
Što se tiče toga da ponekad pričaš sam... S moje strane imaš izvinjenje, jer ja, i pored toga što obožavam SF/Fantasy nemam priliku da pogledam/pročitam sve filmove, serije, knjige, a o igricama da ne govorim... Ja onako, na osnovu nekih vesti, ponekog clanka napisem neki post.
Hvala jos jednom.
Nekada, tj. 2011. godine, kada je ovo cudo otvoreno, bilo je ovde 10-ak aktivnijih clanova, pa se to svelo na nas 4-5, koji smo u ovome uzivali vodjeni mislju:
"Lepse nam je ovako, kad se zezamo za svoj gros."
phoenix- Q Continuum
Nema na cemu i razuijem.
Evo mogu da obećam da ću se truditi, biti aktivan kada god imam vremena i biti dobar drug
Možda bih bio i aktivniji, ali trenutno imam živu diskusiju sa jednim tzv Doktorom odavde. Ispisasmo čitave knjige jedan drugome, ali preko PM-a, pa se to ne vidi
Elem, nastavljamo dalje pa da učinimo forum življim
Evo mogu da obećam da ću se truditi, biti aktivan kada god imam vremena i biti dobar drug
Možda bih bio i aktivniji, ali trenutno imam živu diskusiju sa jednim tzv Doktorom odavde. Ispisasmo čitave knjige jedan drugome, ali preko PM-a, pa se to ne vidi
Elem, nastavljamo dalje pa da učinimo forum življim
Elrond Smith- Officer
- Broj poruka : 566
Datum upisa : 12.07.2013
Similar topics
» Komentarisite i ocenite epizodu
» Pre foruma.....
» Posle foruma....
» Novosti foruma
» Pre foruma.....