The Dark Knight
3 posters
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
The Dark Knight
Žanr:Akcija,Krimić,Triler
Ovo je moj omiljeni super heroj film i najbolji fiom o Betmenu!!!! Film sam gledao u biosopu sa burazerom i ajde ocekivao sam da je krsh de krsh ali onoo...ono je filmcina!!!Koliko puta me je dzoker iznenadio u filmu da to nije normalno!!Taj covek defintivno je najveci muljator na svetu i definitivno je najbolji negativac.Na IMDb-u film je dobio 8,9 a ja mu dajem domacinski...
Ocena:10
Mračni vitez (engl. The Dark Knight) je film o superheroju iz 2008. godine zasnovan na izmišljenom liku iz stripova Di si komiksa, Betmenu. Režiser filma je Kristofer Nolan, a glavne uloge tumače Kristijan Bejl, Hit Ledžer, Gari Oldman, Aron Ekhart, Megi Džilenhol, Morgan Friman i Majkl Kejn.
Ovo je moj omiljeni super heroj film i najbolji fiom o Betmenu!!!! Film sam gledao u biosopu sa burazerom i ajde ocekivao sam da je krsh de krsh ali onoo...ono je filmcina!!!Koliko puta me je dzoker iznenadio u filmu da to nije normalno!!Taj covek defintivno je najveci muljator na svetu i definitivno je najbolji negativac.Na IMDb-u film je dobio 8,9 a ja mu dajem domacinski...
Ocena:10
Re: The Dark Knight
nisam ljubitelj superjunaka ali Daredevil i Betmen su mi dragi,njih volim da gledam dok supermena nmg da smislim
Buffy- Q Continuum
- Broj poruka : 506
Datum upisa : 21.08.2011
Re: The Dark Knight
dobar film, dzoker je razbio, ali i betmen
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu