Daredevil
4 posters
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
Daredevil
Ovo je inace prvi film koji me je kao malu ostavio bez daha i od tad mi je omiljen.I dan-danas kad me neko pita :"Koji ti je omiljeni film?" ja kazem "Daredevil".
Ne samo sto se u filmu mogu cuti najlepse pesme mojih omiljenih bendova THE CALLING i Evanescence vec i sama radnja i istinita ljbav sve je savrseno.
Da li ste ga gledali i sta mislite o filmu?
Ne samo sto se u filmu mogu cuti najlepse pesme mojih omiljenih bendova THE CALLING i Evanescence vec i sama radnja i istinita ljbav sve je savrseno.
Da li ste ga gledali i sta mislite o filmu?
Buffy- Q Continuum
- Broj poruka : 506
Datum upisa : 21.08.2011
Re: Daredevil
Gledao sam... Za razliku od ostalih super hero filmova, ovaj mi se sviđa. Posebno mi se dopada pesma iz filma "Bring me to life" koju i ovako slušam. Bullseye je najjači lik u celom filmu.
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Nisam ga odavno gledala, ali mi je odlican film. Nije kao ostali super-hero filmovi (posle kojih svatis da je glavni junak ustvari najvece se**nja sa klasicnim deobama u licnosti... tra lala), ili se meni samo tako cini.
Nisam obracala paznju na muziku... Ali i ja volim "Bring me to life".
I, da, Bullseye jeste dosta dobar lik (ali ne secam se ostalih, pa zato kazem tek dosta dobar...)
Nisam obracala paznju na muziku... Ali i ja volim "Bring me to life".
I, da, Bullseye jeste dosta dobar lik (ali ne secam se ostalih, pa zato kazem tek dosta dobar...)
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
pa Daredevil je kao deo Elektre-ja volim od Evanescenece My Immortaimam je na fonu-mng tuzna pesma-da likovi i radnja nisu toliko "klasicni"
Buffy- Q Continuum
- Broj poruka : 506
Datum upisa : 21.08.2011
E, jos Elektru da pogledam... Dzenifer Garner je meni jedna od boljih glumica, mozda ne zbog glumackih sposobnosti, ali ima mi nesto...
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu