Gojira
2 posters
:: The Bronze :: Sci-Fi Kantina :: P3 Stage
Strana 1 od 1
Gojira
Gojira is a progressive death metal band formed in 1996 in Bayonne, France. The band was known as Godzilla until 2001. Gojira is composed of Joe Duplantier on vocals and rhythm guitar, his brother Mario Duplantier on drums, Christian Andreu on lead guitar and Jean-Michel Labadie on bass. Since its first studio album, Gojira has had no changes in lineup, and has released four studio albums, one live album, one single, and one DVD. Their new EP will be released in 2011.
Gojira, known for their environmentally-themed lyrics, "have risen from utmost obscurity during the first half of their career to widespread global recognition in the second, including regular mention amongst the genre's leading new millennium upstarts", according to Allmusic.
Ovo je moj trenutno zvanicno omiljeni bend koji je zamalo pobedio Opeth ali tu su jure se oni
Evo neke pesmice..necu jake...
i ova je zanimljiva sa electro zvukom...
Gojira, known for their environmentally-themed lyrics, "have risen from utmost obscurity during the first half of their career to widespread global recognition in the second, including regular mention amongst the genre's leading new millennium upstarts", according to Allmusic.
Ovo je moj trenutno zvanicno omiljeni bend koji je zamalo pobedio Opeth ali tu su jure se oni
Evo neke pesmice..necu jake...
i ova je zanimljiva sa electro zvukom...
Re: Gojira
Nisam poseban fan death metala, ali, eto, i to je muzika... Naziv je krajnje zanimljiv
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
E, čula sam ih juče, kao predgrupu Metalici! Baš sam se iznenadila, pogotovu basistom i njegovim mlaćenjem glave do iznemoglosti. Ali, stvarno, čovek se zacrveneo kao da gori!
A, Žo (ili kako se već zove) je bio sa publikom u Snake Pitu!!!
No, ova nova pesma im je baš dobra, a morala bi i par ostalih pesama da nabavim.
A, Žo (ili kako se već zove) je bio sa publikom u Snake Pitu!!!
No, ova nova pesma im je baš dobra, a morala bi i par ostalih pesama da nabavim.
phoenix- Q Continuum
Zove se valjda L'enfant Sauvage...
phoenix- Q Continuum
A pa to je iz novog albuma nisam slušao ...aaa...tek sam sad video da su izdali novi album
Mada sudeći da piše samo Metal...ne piše mu se dobro
Mada sudeći da piše samo Metal...ne piše mu se dobro
E, sad sto se kritike tice, pojma nemam... Ja sam samo cula ovu pesmu u Hitu 202-ke, i svidela mi se!
Preslusaj, pa javljaj utiske.
Ali, stvarno su odrali pre 3 dana, sad cu bas da ih slusam!
Pre neki dan, kad sam trazila koju sliku da postavim u ovoj temi, naisla sam na ovu:
Trebalo mi je 5 minuta da provalim da nije 'live' slika, vec da je crtano, slikano ili kako god...
Preslusaj, pa javljaj utiske.
Ali, stvarno su odrali pre 3 dana, sad cu bas da ih slusam!
Pre neki dan, kad sam trazila koju sliku da postavim u ovoj temi, naisla sam na ovu:
Trebalo mi je 5 minuta da provalim da nije 'live' slika, vec da je crtano, slikano ili kako god...
phoenix- Q Continuum
Hehe...
Samo da znas da je prvi album najtvrdji od svih..
Odlsusaj ovu pesmu..meni je ona VRHČINA NAD VRHČINAMA!
Samo da znas da je prvi album najtvrdji od svih..
Odlsusaj ovu pesmu..meni je ona VRHČINA NAD VRHČINAMA!
Dobra je i ova 'Fire...', posebno posle 2:00
phoenix- Q Continuum
:: The Bronze :: Sci-Fi Kantina :: P3 Stage
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu