Indiana Jones movies
4 posters
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
Indiana Jones movies
Genre:Action,Advanture
Iskreno receno meni se dopadaju svi delovi ali najvise prvi deo.Ono sto po meni kvari film jeste preterivanje u nekim delovima...tako da i sam govorim: "Ma jeste sad!"
Ocena serijala:8
The Indiana Jones franchise is an entertainment franchise, based on the historical fantasy adventures of Dr. Henry "Indiana" Jones, a fictional archaeologist. It began in 1981 with the film Raiders of the Lost Ark. A prequel, Indiana Jones and the Temple of Doom, followed in 1984 and the sequel Indiana Jones and the Last Crusade in 1989. In 1992, The Young Indiana Jones Chronicles began airing on television. A fourth film, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, was released on May 22, 2008. The series was created by George Lucas; the films star Harrison Ford and were directed by Steven Spielberg.
In addition, Marvel Comics began publishing The Further Adventures of Indiana Jones in 1983, and Dark Horse Comics earned the comic book rights to the character in 1991. Novelizations of the films have been published, in addition to a series of German novels by Wolfgang Hohlbein, and twelve novels set before the films published by Bantam Books. Numerous video games about Indiana Jones have been released since 1982.
Iskreno receno meni se dopadaju svi delovi ali najvise prvi deo.Ono sto po meni kvari film jeste preterivanje u nekim delovima...tako da i sam govorim: "Ma jeste sad!"
Ocena serijala:8
Re: Indiana Jones movies
Ovo je super serijal. Svidja mi se humor. Doduse, kao i uvek, kako koji deo ide, malo su slabiji... Al' negde preteraju, pa se nalazim u situacijama gde kazem: "What?!" i "Cek', cek', pogubila sam konce..."
Ali, Ford je zakon, jedan od najboljih ikad. Bila mi je dobra provala da mu je Saja LaBaf sin
Ali, Ford je zakon, jedan od najboljih ikad. Bila mi je dobra provala da mu je Saja LaBaf sin
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Filmovi su zakon... Mogu da ih stalno gledam i da mi nikad ne budu dosadni.
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Srry na komentaru al zar to nisu avanturisticki filmovi, mislim na indiana Jones serial filmova ?
tiksa123- Novice
- Broj poruka : 10
Datum upisa : 27.09.2011
yap..samo avantusivki filmovi cesto imaju fantasticne,sf ili krimi scene...
ovi imaju fantascne...a bogami i SF zadnji deo....
ovi imaju fantascne...a bogami i SF zadnji deo....
Jesu, tako i piše u prvom postu... Ovaj forum nije posvećen samo naučnoj fantastici već svim srodnim žanrovima.
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Tacno.
Poslednji deo je ispao klasican primer SF-a, ali ni ostali ne zaostaju.
Sve je to SF
Poslednji deo je ispao klasican primer SF-a, ali ni ostali ne zaostaju.
Sve je to SF
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu